LMP: emberéleteket érint az egészségbiztosító megszüntetése

Vélemény - 2017-10-02

Az LMP társelnöke szerint fejetlenséghez vezetett és már emberéleteket is érint az Országos Egészségbiztosítási Pénztár önállóságának megszüntetése és beolvasztása az Emberi Erőforrások Minisztériumában.

Hadházy Ákos hétfői budapesti sajtótájékoztatóján kijelentését azzal indokolta: egyes kórházak olykor már nem képesek gyógyszert adni a betegeiknek. Korábban az intézmények egy évre előre tudták, mennyi gyógyszert használhatnak fel, a minisztérium azonban áttért a havi keret megállapítására, újabban azonban a bürokrácia növekedése miatt már egy hónapra se látnak előre, csupán néhány napra - közölte

A politikus kijelentette: a Fidesz egészségpolitikája csődbe jutott.

A társelnök egy esetleges ellenzéki együttműködést firtató kérdésre azt felelte: nyilvánvalóan lesznek ellenzéki pártok közötti együttműködések, amelyek szerinte akkor jók, ha célszerűek és elvszerűek. Ezekről azonban akkor kell beszélni, ha létrejöttek - fűzte hozzá.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza