Parragh: erősíthetik a versenyképességet az új választott bíróságok

Vélemény - 2017-12-12

Erősíthetik a gazdaság versenyképességét az új választott bíróságok, mivel a felek bizalmából az állami bíráskodásnál gyorsabban és hatékonyabban rendezhetik a vállalkozások vitás ügyeit - mondta keddi, budapesti sajtótájékoztatóján Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke.

allsaints discount codes

b-q-discount-codes

bodybuilding-warehouse-discounts

beauty-expert-discounts

boden-voucher-codes

co-op-electrical-discounts

chocolate-trading-co-vouchers

allsaints discount codes b-q-discount-codes bodybuilding-warehouse-discounts beauty-expert-discounts boden-voucher-codes co-op-electrical-discounts chocolate-trading-co-vouchers A kamara vezetője ismertette, hogy Magyarországon jelentős hagyománya van a választott bíráskodásnak, de a pénzügyi világban - a bankok, kereskedelem, hitelezés terén - létrejött változások az intézményrendszer átalakítását indokolták. Hozzátette, hogy az MKIK a választott bíráskodás infrastrukturális hátterét és a választott bírák díjazását biztosítja, az ítélkezést semmilyen formában nem befolyásolja.

Kérdésre válaszolva közölte, hogy megfelelő végzettség és gyakorlat birtokában bárki lehet választott bíró, amennyiben a felek ezzel a feladattal megbízzák.

Kecsmár Krisztián, az Igazságügyi Minisztérium európai uniós és nemzetközi együttműködésért felelős államtitkára közölte, hogy az elaprózódott struktúra indokolta a választott bíráskodás szervezeti rendszerének átalakítását, egységesítését. Az intézkedéssel a magyar jogi kultúra a nemzetközi sztenderdekhez igazodik, a magyar választott bíróságok a külföldi választott bíráskodással szemben is alternatívát kínálhatnak a Magyarországon működő külföldi vállalkozásoknak - tette hozzá.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza