Szíria - Szakértő: valószínűleg nem darabolják fel Szíriát

Vélemény - 2017-11-28

- Szinte teljesen biztos, hogy Szíria megmarad a jelenlegi formájában - mondta Szalai Máté, a Külügyi és Külgazdasági Intézet kutatója kedd reggel az M1 aktuális csatornán.

A kutató szerint az ország feldarabolása senkinek sem áll érdekében, kivéve az Iszlám Államot. Az is szembetűnő, hogy a nagyhatalmak hasonlóan gondolkodnak - tette hozzá

Irak és Líbia is hasonló gondokkal küzd, mégis egyben maradtak - mutatott rá -, Szíria szétesése még instabilabb helyzetet hozna létre a Közel-Keleten.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza