Választás 2018 - Fodor: nő az emberek politikai aktivitása

Vélemény - 2018-04-03

A kampányrendezvények általános tapasztalata, hogy az emberek aktívak, sokat dilemmáznak, de a végén bölcsek lesznek - vélekedett Fodor Gábor, a Magyar Liberális Párt (MLP) elnöke az M1 aktuális csatornán kedden.

kapcsolatban, hogy nem szerepel az MSZP-Párbeszéd közös listáján, helyette Bősz Anett, az MLP ügyvivője került a lista 15. helyére, Fodor Gábor elmondta: vita volt a szocialista pártban a helyek elosztásáról, ő pedig nem akarta nehéz helyzetbe hozni saját pártját azzal, hogy hozzá kelljen viszonyulniuk a szocialistáknak.

"Nagyon örülök, hogy Anett ott van" - mondta. Az MLP világossá tette, hogy tehetséges fiatalok politizálnak a pártban - tette hozzá Fodor Gábor.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza