Választás 2018 - Liberálisok: Orbán évértékelőjében kerülte a kellemetlen témákat

Vélemény - 2018-02-19

A Magyar Liberális Párt elnöke szerint Orbán Viktor miniszterelnök vasárnapi évértékelőjében kerülte a számára kellemetlen témákat.

Fodor Gábor hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a kormányfő sok mindenről beszélt, de nem szólt az egészségügy állapotáról és az oktatásról, pedig a felmérések szerint ezek a témák érdeklik a leginkább a lakosságot. Az egészségügy ugyanis "közismerten katasztrofális helyzetben van", a központosított oktatás pedig kudarcot vallott - közölte.

A kormányfő a korrupcióról sem beszélt, pedig ez nemcsak a magyar emberek számára fontos a téma, de a nemzetközi felmérések is azt mutatják, hogy a korrupció negatívan befolyásolja Magyarország külső megítélését - folytatta. Orbán Viktor azt sem említette, hogy hogyan gyengülnek Magyarországon a szabadságjogok - tette hozzá.

A kormányfő ezzel szemben sokat foglalkozott az aktuális ellenségképpel, Soros Györggyel - mondta Fodor Gábor. A menekültkérdés kapcsán a miniszterelnök elfelejtette megemlíteni, hogy a letelepedési kötvényekkel közel 22 ezer külföldi kapott engedélyt arra, hogy Magyarországra költözzön - közölte. Miközben harcolnak 1294 menekült menekültügyi eljárásának lefolytatása ellen, az is kiderült, hogy az ország csak tavaly több, mint 1300 menekültet fogadott be.

A miniszterelnök beszédből az orosz befolyás kérdése is kimaradt, pedig például a paksi bővítés egy "óriási botránykő", ami a súlyos adósságba taszíthatja a most felnövekvő generációkat - mondta Fodor Gábor.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza