Archívum

Eredmények megjelenítése 40521-től 40540-ig 41872 találatból.

Szaúd-Arábia nem tudja megerősíteni Bin Laden halálhírét

Külföld - 2006-09-24

Szaúd-Arábia kormánya hivatalosan közölte szombaton, hogy nincs semmi olyan bizonyítéka, amelynek alapján megerősíthetné az Oszama Bin Laden nemzetközi terroristavezér haláláról megjelent sajtótudósításokat. Minden erről szóló információmerő találgatás - olvasható washingtoni nagykövetsége útján nyilvánosságra hozott közleményében.

Szaúd-Arábia kormánya közölte, hogy nem tudja megerősíteni Bin Laden halálhírét

Külföld - 2006-09-24

Szaúd-Arábia kormánya hivatalosan közölte szombaton, hogy nincs semmi olyan bizonyítéka, amelynek alapján megerősíthetné az Oszama Bin Laden nemzetközi terroristavezér haláláról megjelent sajtótudósításokat. Minden erről szóló információmerő találgatás - olvasható washingtoni nagykövetsége útján nyilvánosságra hozott közleményében.

Titokban - botrány közepette - nyílik a MODEM

Jegyzet - 2006-09-24

Egy híján száz év kincsével, megnyílik hétfőn a Modem Modern és Kortárs Művészeti Központ kiállítása, Kilencvenkilenc év címmel – jelentették be sajtóközleményben az üzemeltetők pénteken.  Hozzáteszem: titokban nyílik az új intézmény.

Pécs tele van plakáttal, molinóval, szórólappal. Ott   Antal Péter gyűjteménye  városi szenzáció. Itt városi botrány.

Rendkívüli mosópor - rendkívüli bírság

Fogyasztóvédelem - 2006-09-24

315 millió forintos bírsággal sújtotta a GVH a reklámokból jól ismert rendkívüli mosópor gyártóját.  A GVH arra is tekintettel volt, a Procter & Gamble esetében hatodik alkalommal kerül megállapításra, hogy a fogyasztók megtévesztésére alkalmas magatartást tanúsított.

Bence: Gyurcsány nem bírja tartani a száját

Vélemény - 2006-09-24

Gyurcsány leleplezte , hogy ténylegesen mást tettek, mint amit a legtöbb ember várt. Erre nem válasz az, hogy „úgyis mindenki tudta.” Ha mindenki tudta volna, nem választották volna meg - mutatott rá a filozófus. A beszéd, és annak tartalma miatt kell mennie

Tatabányán vesztett a Loki 

Sport - 2006-09-24

Az NB I, 7. fordulójának eddigi legnagyobb meglepetése Tatabányán született, ahol a címvédő Debrecen 2-1-es vereséget szenvedett. Sisa Tibor együttese végig fegyelmezetten játszott és megérdemelten verte a bajnoki címvédőt.

Mintegy 25 ezer ember szombat este a Kossuth téren

Belföld - 2006-09-24

Mintegy 25 ezer ember gyűlt össze szombat estére a Kossuth téren, ahol hatodik napja tart a miniszterelnök és a kormány távozását követelő tüntetés. A Kossuth teret lezárták a forgalom elől. A tiltakozók teljesen megtöltötték a teret, a bevezető utcákon kisebb csoportok vonulnak fel és alá zászlókkal.

Műkincslopás Horpácson, a Mikszáth-emlékházban

Kékhírek - 2006-09-24

Betörtek a Nógrád megyei Horpácson lévő Mikszáth Kálmán-emlékházba szombaton hajnalban; az ismeretlen elkövetők védett műkincseket loptak el Magyarország egyetlen Mikszáth emlékmúzeumából, így az író több személyes tárgyát és Szinyei Merse Pál egy festményét.

Csalással gyanúsítják az illegális pártadományokkal vádaskodó EU-képviselőt

EU - 2006-09-24

Csalással gyanúsítja az Európai Unió Csalás Elleni Hivatala (OLAF) az ausztriai parlamenti választásokon induló Hans-Peter Martin osztrák európai parlamenti képviselőt, aki a közelmúltban azzal vádolt többek között magyar parlamenti pártokat, hogy törvénytelen adományokat fogadtak el a Strabag osztrák építőipari konszerntől.

Hajdú Online: Mi kerül az olvasók elé?

Fontos - 2006-09-23

Érdekes írást olvashatnak  „Szó szerint idézve” rovatunkban.

A Hajdú Online az idézett módon számolt be a megyei közgyűlés utolsó üléséről.

Átrmásoltuk  a szó szerinti idézeteket közlő rovatunkba is:

Biztatom az Olvasót, lapozzon át arra az oldalra és olvassa el. Megéri!

A ciklus utolsó megyei közgyűlése

Cikluszáró ülését tartotta a megyei közgyűlés a Megyeháza Árpád termében. Egyebek mellett beszámoló hangzott el az elmúlt 4 év munkájáról.  

Pécsi Nemzetközi Filmünnep

Kultúra - 2006-09-23

Több mint negyven nagyjátékfilmmel várja a második Pécsi Nemzetközi Filmünnep a látogatókat október 2-7-ig - mondták a szervezők. A Baranya megyei székhelyen megrendezett eseménnyel a város készül 2010-re, amikor első alkalommal lesz magyar település Európa Kulturális Fővárosa 2010-ben.

Veres: nincs alternatívája az egyensúly-javításnak

Gazdaság - 2006-09-23

Veres János pénzügyminiszter szerint Magyarországon a megkezdett egyensúly-javítást, az elindított reformokat végig kell vinni, a Moody\'s mostani döntése figyelmeztetés arra, hogy ezen az úton végig kell menni.

Az Európai Bizottság támogatja a magyar konvergenciaprogramot

Ajánljuk - 2006-09-23

Az Európai Bizottság támogatja a magyar középtávú kiigazítási programot annak várható kockázatai ellenére is - derül ki abból a szövegtervezetből, amihez a Reuters csütörtökön hozzájutott.

Economist: Gyurcsány jót tesz, de rosszul

Nemcsak a magyar gazdaság, hanem egész Közép-Európa hírneve is múlik azon, mennyire válik be a szerencsejáték, amelybe belekezdett Gyurcsány Ferenc magyar miniszterelnök - véli az Economist nevű tekintélyes brit hetilap, amely elemzésében alapvetően kiáll Gyurcsány mellett, de emleget hibákat is.

Angela Merkel kancellárral tárgyal Berlinben Gyurcsány Ferenc

Külföld - 2006-09-22

Angela Merkel német kancellár meghívására pénteken délelőtt Berlinbe érkezett Gyurcsány Ferenc miniszterelnök. A magyar kormányfő a repülőtérről rögtön a kancellári hivatalba ment, ahol vendéglátójával munkaebéd keretében tekint át a kétoldalú kapcsolatok helyzetét.

Nyomozócsoport keresi Budaházy Györgyöt

Belföld - 2006-09-22

A tüntetésekkel kapcsolatban felállt nyomozócsoport keresi Budaházy Györgyöt - mondta el az MTI kérdésére a budapesti rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese. "Ott, abban a közegben nem volt célszerű beavatkozni és kiemelni, más módon szerettük volna őt elfogni" - tette hozzá Tóth Gábor, aki reményét fejezte ki, hogy munkatársai órákon belül eredménnyel járnak.

A Fidesz kizárta a Szabadság téren dobálózó önkormányzati képviselőt

Belföld - 2006-09-22

A Fidesz és a Fidelitas is kizárta soraiból Goró Oszkár 15. kerületi Fidesz- frakcióvezetőt, a Fidelitas alelnökét, akiről kiderült, hogy részt vett a Szabadság téri rendbontásban - közölte Szijjártó Péter szóvivő pénteki sajtótájékoztatóján.

Beválasztotta elnökségébe az MTI elnökét az Európai Hírügynökségek Szövetsége

Külföld - 2006-09-22

Elnökségi tagjává választotta az Európai Hírügynökségek Szövetsége Vince Mátyást, az MTI elnökét a pénteken, Genfben tartott jubileumi közgyűlésén. Az European Alliance of News Agencies (EANA) ötven éve, 1956-ban alakult. A Magyar Távirati Iroda 1970 óta a tagja.

Brüsszel támogatja a konvergenciaprogramot 

EU - 2006-09-22

Az Európai Bizottság támogatja a magyar középtávú kiigazítási programot annak várható kockázatai ellenére is - derül ki abból a szövegtervezetből, amihez a Reuters csütörtökön hozzájutott. A jövő héten hagyja majd jóvá a bizottság a konvergenciaprogramot.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza