Belföld

Eredmények megjelenítése 6281-től 6300-ig 6401 találatból.

Elrendelték a legmagasabb fokozatú hőségriadót

Belföld - 2006-07-21

A legmagasabb, harmadfokú hőségriadót rendelte el az Országos Tisztifőorvosi Hivatal Magyarországon az egyre nagyobb kánikula miatt. Erre eddig még soha nem volt példa.

Nagy lesz a hőség

Belföld - 2006-07-20

Zavartalanul napos, száraz, igen meleg időre van kilátás. Gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. A hőmérséklet délután 31 és 35, késő este 23, 28 fok között alakul.

Fokozott közúti ellenőrzések szeptember végéig

Belföld - 2006-07-20

Fokozott közúti ellenőrzéseket tart a rendőrség a hétvégéken szeptember 26-ig - olvasható az ORFK honlapján. A rendőrség az elmúlt időszakban a hétvégéken bekövetkezett súlyos közúti balesetekkel és a nyári idegenforgalommal indokolja az intézkedést.

Politika dönt majd a régiós kapitányságok helyéről

Belföld - 2006-07-20

Bene László országos rendőrfőkapitány asztalára kerül csütörtökön a rendőri szervezet átalakításának koncepciója. A reformcsomagban 6+1 régió szerepel, kevesebb vezetői szint, gazdaságosabb működés és központosított kommunikáció. Hogy az összevont régiókban hol lesznek majd a főkapitányságok, a politika dönti el.

A jövő héten dönt a kormány a Zöld könyvről

Belföld - 2006-07-20

A kormány jövő héten dönt az egészségügy átalakításáról szóló, úgynevezett Zöld könyvről - mondta Batiz András kormányszóvivő.

Kisegítő járatokat indított a Malév Damaszkuszba

Belföld - 2006-07-19

A menetrend szerinti járat mellett két kisegítő járatot indított a Malév Damaszkuszba, a szír fővárosból visszainduló három géppel összesen négyszáz utas érkezett Budapestre szerda reggel - közölte Németh Krisztina, a Malév szóvivője.

MSZP: a Fidesz több tíz milliárd forint kárt okozott

Belföld - 2006-07-19

Több tíz milliárd forint kárt okozott Magyarországnak a Fidesz azzal, hogy nem támogatta az önkormányzati reformot - mondta Varju László, az MSZP frakcióvezető-helyettese egy sajtótájékoztatón.

Elfogták azt a kamionost, aki gyalogost gázolt az M3-ason

Belföld - 2006-07-19

A rendőrök megtalálták azt a kamionsofőrt, aki kedden délután halálra gázolt egy gyalogost Budapesten, a XV. kerületben, az M3-as autópálya kivezető szakaszán, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott - közölte a rendőrség.

Gyurcsány: az államfő csak olyan törvényt ír alá, amit alkotmányosnak tart

Belföld - 2006-07-18

Gyurcsány Ferenc a Magyar Rádióban kedden reggel sugárzott nyilatkozatában elmondta: Sólyom László csak olyan jogszabályt ír alá, amit maga is alkotmányosnak tart.

Az államfő aláírta a pénzügyi törvényeket

Belföld - 2006-07-17

Sólyom László köztársasági elnök hétfőn aláírta az egyes pénzügyi tárgyú törvények módosításáról, a házipénztár adóról és az államháztartás egyensúlyát javító különadóról, valamint járadékról szóló törvényeket - közölte az államfő sajtóirodája.

Sólyom László ma dönt a pénzügyi törvényekről

Belföld - 2006-07-17

Az államfőhöz szerdán juttatták el az Új egyensúly program törvényeit. Öt nap elteltével a köztársasági elnök vagy rendelkezik a törvény kihirdetéséről, vagy, amennyiben alkotmányos aggályai vannak, továbbítja azt az Alkotmánybíróságnak.

További 1,7 milliárd forint az '56-os emlékévre

Belföld - 2006-07-14

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 50. évfordulójának méltó megünneplésére az eddigi 2 milliárd forinton felül további 1,7 milliárd forint átcsoportosításáról döntött a kormány.

Interpelláció-válasz és viszontválasz

Belföld - 2006-07-14

Június 27-én közöltük Kósa Lajos parlamenti interpellációját. Most dr. Lamperth Mónika önkormányzati és területfejlesztési miniszter válaszát és Kósa Lajos elutasító véleményét közöljük.

Az MSZP ötpárti egyeztetést kezdeményez az önkormányzati reformról

Belföld - 2006-07-14

Az MSZP ötpárti egyeztetést kezdeményez az önkormányzati rendszer átalakításáról - mondta Lendvai Ildikó, a párt parlamenti frakcióvezetője.

3,1 milliárd az árvízben megrongálódott ingatlanokra

Belföld - 2006-07-13

A kormány 3,1 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásról  döntött, amelyből segíteni tudja az árvíz és a belvíz során megrongálódott ingatlanok tulajdonosait - mondta Batiz András kormányszóvivő.

K&H-ügy: vádat emelnek a MeH volt helyettes államtitkára ellen

Belföld - 2006-07-13

Vádat emelt az ügyészség Kodela László, a MeH egykori humánpolitikai helyettes államtitkára ellen vesztegetést színlelve elkövetett hivatali befolyással üzérkedés és az adóbevételt jelentős mértékben csökkentő adócsalás bűntette miatt.

Kuncze: hiteltelen a Fidesz létszámcsökkentési javaslata

Belföld - 2006-07-12

Az SZDSZ szerint hiteltelen a Fidesz önkormányzati képviselői létszámcsökkentési javaslata.

Fidesz: törvényjavaslat a képviselő-testületek létszámának csökkentéséért

Belföld - 2006-07-12

A fővárosi és a megyei önkormányzati képviselő-testületek létszámának csökkentését tartalmazza az a törvényjavaslat, amelyet két fideszes képviselő, Kontrát Károly és Répássy Róbert nyújtott be a parlamenthez.

A konvergenciatanács létrehozásáról tárgyal a kormány

Belföld - 2006-07-12

A kormány ma tárgyal a konvergenciatanács létrehozásáról, olyan, független szakemberekből álló testületről, amely a konvergenciaprogramot széles körben egyezteti, mielőtt a kormány benyújtaná az Európai Bizottságnak.

Megkezdik Toller László ébresztését

Belföld - 2006-07-12

Megkezdik Toller László pécsi polgármester fokozatos ébresztését, akit az autóbalesete óta intenzív osztályon kezelnek, és mély altatásban tartanak