Kékhírek

Eredmények megjelenítése 1381-től 1393-ig 1393 találatból.

Csempészfogócska húszezer doboz cigarettáért

Kékhírek - 2006-06-20

Tegnap hajnalban az ártándi Vámhivatalnál kívánt belépni Magyarország területére egy német utas az általa vezetett lakóautóval. A lakókocsi átvizsgálása során kiderült, hogy a jármű házilag csempészetre van átalakítva.

Rablás miatt keresik

Kékhírek - 2006-06-19

A Debreceni Rendőrkapitányság eljárást folytat rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt a mellékelt grafikai rajzon látható ismeretlen kilétű fiatalemberrel szemben – tájékoztatott Dr. Sóvágó Sándor kapitányságvezető.

"Döglött ügyet" oldottak meg a Tolna megyei rendőrök

Kékhírek - 2006-06-12

"Döglött ügyet" oldottak meg sikeresen a Tolna megyei rendőrök - hangzott el a hétfő délelőtt Szekszárdon tartott sajtótájékoztatón. A rendőrök még 2004 januárjában gyanúsítottak meg egy 17 éves fiút emberöléssel, de akkor az ügyészség bizonyíték hiányában nem emelt vádat.

35 millió forint értékű cigaretta egy kamionban

Kékhírek - 2006-06-11

A csengersimai Vámhivatalnál akart ma hajnalban belépni Magyarországra egy holland kamion, amelynek rakterében 60 ezer doboz cigarettát találtak – tájékoztatott Kupecz József pénzügyőr százados, a Vám- és Pénzügyőrség Észak-alföldi Regionális Parancsnokságának szóvivője.

Cigaretta a töltött káposztában

Kékhírek - 2006-06-10

A beregsurányi Vámhivatal barabási kirendeltségén ismét egy leleményes cigaretta csempészt lepleztek le a pénzügyőrök – tudtuk meg Szabó Károly alezredestől, a Vám- és Pénzügyőrség Észak-Alföldi Regionális Parancsnokságának vezetőjétől.

Három nap alatt 59 ittas vezető

Kékhírek - 2006-06-09

Háromnapos országos közlekedésbiztonsági akció indult június 6-án, melyben a Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitányság is részt vett. A megye egész területén, elsősorban a számozott főutak mellett találkozhattak a közlekedők ellenőrzésekkel.

„Közlekedésbiztonság Gyerekszemmel” - a díjazottak

Kékhírek - 2006-06-09

A Hajdú-Bihar megyei és Debreceni Balesetmegelőzési Bizottság elnökségi ülésén adta át a díjakat Dr. Halmosi Zsolt megyei főkapitány azoknak a gyerekeknek, akik az Országos Balesetmegelőzési Bizottság által meghirdetett „Közlekedésbiztonság Gyermekszemmel” rajzpályázat megyei értékelésén helyezést értek el.

Bankkártya tolvajokat keres a rendőrség

Kékhírek - 2006-06-08

Két, bankkártya lopással kapcsolatos ügyben is kéri a lakosság segítségét a Debreceni Rendőrkapitányság – tájékoztatta szerkesztőségünket Juhászné Kiss Katalin sajtóreferens.

Rablókat keresnek

Kékhírek - 2006-05-31

A Debreceni Rendőrkapitányság rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást 3 férfi ellen – adta hírül Juhászné Kiss Katalin sajtóreferens.

Június traffipax-információk

Kékhírek - 2006-05-31

A sebességhatárokat és korlátozásokat természetesen mindig és mindenkor célszerű betartanunk. Hol és mikor figyeljünk még a szokásosnál is jobban? Júniusi traffipax-információinkból megtudhatják.

Különös kegyetlenséggel gyilkolt

Kékhírek - 2006-05-31

A Debreceni Ítélőtábla kedden megtartott nyilvános tárgyalásán az elsőfokon eljáró Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bíróság ítéletét megváltoztatva bűnösnek találta Váradi Csabát különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettében.

Előzött, belerohant, majd elhajtott!

Kékhírek - 2006-05-30
Ismeretlen gépjármű vezetője balesetet okozott.A rendőrség keresi a gépjátmű vezetőjét és a szemtanúkat.

„Sikeres” hét áll a határőrök mögött

Kékhírek - 2006-05-29

Határsértőket, embercsempészeket, feketemunkásokat, jövedéki törvénysértőket füleltek le a Nyírbátori Határőr Igazgatóság munkatársai az elmúlt héten – tájékoztatta szerkesztőségünket Tanyik József sajtószóvivő.