Ajánljuk

Eredmények megjelenítése 1601-től 1620-ig 1628 találatból.

A Fidesz az Alkotmánybírósághoz fordul a tandíj bevezetésének módja miatt

Ajánljuk - 2006-10-15

Hétfőn a Fidesz az Alkotmánybírósághoz (AB) fordul a tandíj bevezetésének módja miatt - közölte Pokorni Zoltán szombat este a Kossuth téren.

Jancsó Miklós Kossuth-díjat kapott

Ajánljuk - 2006-10-13

Sólyom László köztársasági elnök Kossuth-díjat adományozott a 85 éves Jancsó Miklós filmrendezőnek a Sándor-palota Tükörtermében csütörtökön. Jancsó Miklós az indoklás szerint az egyetemes és a magyar filmművészet gazdagításában betöltött szerepéért vehette át a Kossuth-díjat, amit 1973 óta immár másodszor kapott meg.

A legsúlyosabb bírsággal sújtották a HírTv-t

Ajánljuk - 2006-10-12

Az Országos Rádió és Televízió Testület egymillió forintra bírságolta a HírTv-t, miután határozatban szögezte le, hogy a médium a szeptember 18-i, Szabadság téri zavargások közvetítése során több ponton is megsértette a médiatörvényt

Új Jancsó film a mozikban

Ajánljuk - 2006-10-11

Jancsó Miklós legújabb filmje, az Ede megevé ebédem, amelynek címe a gyors- és gépíróiskolák egyik klasszikus példamondata - csütörtöktől látható a mozik műsorán. A 85 éves filmrendező alkotása a rendszer elé állít torz tükröt: mulatságos társadalomkritika, amely mindenre és mindenkire vonatkozik, anélkül, hogy bármit konkretizálna.

1956 versei

Ajánljuk - 2006-10-09

A Debrecen \'56 városi vers- és prózamondó verseny döntőjét október 7-én rendezték meg a Debreceni Művelődési Központ (Kossuth u. 1.) Pódiumtermében. A versenyen 37 általános és 22 középiskolás diák mérte össze tudását.

Az Európai Bíróság nem törölte el a regisztrációs adót

Ajánljuk - 2006-10-08

Nem a regisztrációs adóról mondott ítéletet csütörtökön az európai bíróság. Kizárólag a jogszabály egyetlen részét kifogásolta, azt, hogy a magyar regisztrációs adóról szóló törvény korábban hatályos szövege nem tartalmazott rendelkezést a személygépkocsik értékarányos adóztatására.

Gyurcsány Ferenc bizalmat kapott a parlamenttől

Ajánljuk - 2006-10-06

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök megkapta a képviselők több mint ötven százalékának támogatását, ezzel az Országgyűlés bizalmat szavazott a kormányfőnek pénteken. Szili Katalin házelnök bejelentette: a parlament 207 igen szavazattal 165 ellenében szavazott bizalmat a miniszterelnöknek.

Meredeken nő az EU bio-üzemanyag termelése

Ajánljuk - 2006-10-05

Meredeken nő a bio-üzemanyag termelés az Európai Unióban az European Bioethanol Fuel Association (EBFA) és az European Biodiesel Board (EBB) adatai alapján.

A nemzet pedellusa

Ajánljuk - 2006-10-04

Az alkotmány szerint a köztársasági elnök kifejezi a nemzet egységét. Sólyom László e feladatot úgy kívánja megoldani, hogy a nemzet pedellusaként neveli, fegyelmezi a választókat és az Országgyűlést.

A jobboldal győzelmét ünnepelték a Kossuth téren

Ajánljuk - 2006-10-03

Több szónok is a Fidesz, illetve a jobboldal átütő sikereként értékelte az önkormányzati választásokat hétfőn este a fővárosi Kossuth téri demonstráción, amelyen mintegy 2.500 tüntető követelte Gyurcsány Ferenc távozását és új parlamenti választás kiírását.

Az OVB elnöke szerint törvényes volt a választás

Ajánljuk - 2006-10-02

A vasárnapi önkormányzati választások a törvényes rendnek megfelelően, méltóságteljesen és jogállami keretek között zajlott le - mondta Szigeti Péter, az Országos Választási Bizottság elnöke a választás előzetes eredményéről szóló vasárnapi sajtótájékoztatón.

Debrecenben járt az UEFA delegátusa

Ajánljuk - 2006-09-28

Szerdán Debrecenben járt az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) szemlebizottsága, amelynek tagjai a 2012-es Európa-bajnokság megrendezésére vonatkozó magyar-horvát közös pályázatban majdani házigazdaként megjelölt helyszíneket - a horvát után az érintett magyar városokat - látogatják végig ezekben a napokban.

Köztársasági Elnöki Hivatal: nincs alkotmányozó nemzetgyűlés intézménye

Ajánljuk - 2006-09-26

Az alkotmányozó nemzetgyűlés intézményét a hatályos alkotmány nem ismeri, ilyen gyűlés a rendszerváltás óta fennálló alkotmányos berendezkedéssel összeegyeztethetetlen lenne - tájékoztatta a Köztársasági Elnöki Hivatal sajtófőnöke kedden az MTI-t.

Göncz Kinga az ENSZ BT bővítését szorgalmazta New Yorkban

Ajánljuk - 2006-09-26

Magyarország támogatja az ENSZ Biztonsági Tanácsának a bővítését az állandó és a nem állandó tagok tekintetében is - jelentette ki Göncz Kinga külügyminiszter a világszervezet közgyűlésének 61. ülésszakán, New Yorkban.

Orbán Viktor: mérséklő hatást kell kifejteni

Ajánljuk - 2006-09-25

Mérséklő hatást kell kifejteni - jelentette ki Orbán Viktor a kialakult helyzet kapcsán vasárnap este a tv2 Napló című műsorában. \"Én (...) felelősen és mérséklő hatást kifejtve szeretnék csak közreműködni ennek a helyzetnek a megoldásában\" - tette hozzá a Fidesz elnöke, arra a kérdésre válaszolva, miért nem ment ki a Kossuth téri tüntetésre, s miért volt ott és szólalt fel pártja alelnöke, Schmitt Pál.

Az Európai Bizottság támogatja a magyar konvergenciaprogramot

Ajánljuk - 2006-09-23

Az Európai Bizottság támogatja a magyar középtávú kiigazítási programot annak várható kockázatai ellenére is - derül ki abból a szövegtervezetből, amihez a Reuters csütörtökön hozzájutott.

CNN: Felpezsdítő a magyarok naivitása

Ajánljuk - 2006-09-21

"Honnan lehet tudni, hogy egy politikus hazudik? Onnan, hogy mozog a szája" - ezzel a régi viccel próbálta érzékeltetni a CNN kommentárjában, mennyire naivnak tartja a magyarok reakcióját azután, hogy kiderült, az ország miniszterelnöke hazudott.

Rosszabbak a kilátások a zavargások miatt, esik a forint

Ajánljuk - 2006-09-20

Esni kezdett a forint arra a hírre, hogy a Fitch negatívra változtatta Magyarország hitelminősítésének kilátását. A hitelintézet szerint Gyurcsány lemondásának követelése miatt bizonytalan a reformprogram végrehajtása.

Az Országgyűlés elfogadta az erőszakmentességről szóló politikai nyilatkozatot

Ajánljuk - 2006-09-19

Csaknem egyhangúlag fogadta el az Országgyűlés Az erőszak ellen és a békességért című ötpárti nyilatkozatot kedden. A dokumentumot 295 igen szavazattal, két ellenszavazattal és két tartózkodással fogadta el a Ház.

Szervezetten szivárogtatták ki a hangfelvételeket  

Ajánljuk - 2006-09-19

Egy időben érkeztek a médiumokhoz a miniszterelnök beszédét tartalmazó cédék. Motoros futárok szállították a szerkesztőségekbe a hangfelvételt, értesült az egyik kereskedelmi csatorna.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.

A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út 18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza.