Ajánljuk

Eredmények megjelenítése 1601-től 1620-ig 1716 találatból.

 Horn Gábor: nem lesz tagrevízió az SZDSZ-ben

Ajánljuk - 2007-02-01

Nincs szó arról, hogy az SZDSZ-ben tagrevíziót rendelnének el - mondta Horn Gábor, ügyvivő az MTI-nek a Magyar Hírlap szerdai számában megjelentek kapcsán. Javaslat sem volt az ügyvivői testület keddi ülésén arra, hogy vizsgálják felül a liberálisok tagsági viszonyát - tette hozzá az ügyvivő.

 Februárban tárgyalják az EU-pénzügyminiszterek a magyar konvergenciaprogramot

Ajánljuk - 2007-01-31

Bejelentették az Európai Unió tagországainak pénzügyminiszteri keddi brüsszeli ülésén, hogy minden bizonnyal a következő találkozón, februárban kerül sorra az érintett tagországok, köztük Magyarország konvergenciaprogramjának értékelése - jelentette be Veres János pénzügyminiszter az eszmecserét követően.

Milliárdos adóhiányt is feltárt az APEH

Ajánljuk - 2007-01-30

Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) közzétette azoknak az adózóknak a nevét, akiknél jogerős határozatban jelentős összegű adóhiányt állapított meg és fizetési kötelezettségüket nem teljesítették az előírt határidőre.

Fidesz-KDNP konferencia az igazságosságról – „Orbán beszéde is a semmiről szólt”

Ajánljuk - 2007-01-29

Új többség született Magyarországon a kormánnyal szemben - jelentette ki Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, az ellenzéki párt és szövetségese, a KDNP vitasorozatának igazságosságról szóló záró konferenciáján, szombaton, Budapesten. Orbán Viktor beszéde, hasonlóan Gyurcsány Ferenc miniszterelnök pénteki írásához, valójában a semmiről szólt

 Hollandia kiadta egy terrorizmussal gyanúsított polgárát Washingtonnak

Ajánljuk - 2007-01-28

Úton van az Egyesült Államok felé egy terrorizmussal gyanúsított, iraki származású holland állampolgár, akinek Washington kérte a kiadását, hogy bíróság elé állíthassa Irakban elkövetett tetteiért - közölte a holland igazságügy-minisztérium.

A nagy Norbi-átverés

Ajánljuk - 2007-01-27

A Gazdasági Versenyhivatal megállapította, hogy a Bio Time Kft., valamint a Norbi.hu Kft. 2005-ben a Norbifit nevű étrend-kiegészítő termék reklámozásakor megtéveszette a fogyasztókat. A Bio Time-ra 14 milliós, a Norbi.hu-ra 3 milliós bírságot szabott ki.

 Megvan a szerb parlamenti választás végeredménye

Ajánljuk - 2007-01-26

Közzétette a vasárnapi szerbiai parlamenti választás hivatalos végeredményét a szerb központi választási bizottság, s az összesítés szerint a korábban ismertté vált adatokhoz képest a mandátumszámban nem történt változás, csupán a szavazási eredményben vannak századszázaléknyi változások.

Nyilatkozat a Magyar Szociális Fórum - KMB Szociális Érdekvédelmi Kerekasztal (SZÉK) sorozatának a gyermekszegénységről és gyermekéhezésről szóló első rendezvényéről

Ajánljuk - 2007-01-25

Követeljük a Gyermekszegénység elleni nemzeti stratégia elindítását, a megszorítások ellenére a szükséges költségvetési források megnyitásával! Ezért elvárjuk, hogy az Országgyűlés minél előbb fogadja el a "Legyen jobb a gyermekeknek" című országgyűlési határozattervezetet.

Jelentős  Fidesz előnyt mért a Tárki is

Ajánljuk - 2007-01-25

Továbbra is jelentős a Fidesz előnye az MSZP-vel szemben a Tárki legfrissebb adatai szerint is. Ezek összecsengenek a Medián és a Századvég januári felméréseivel. A Tárki kutatása megállapítja: továbbra is alacsony a pártot választók aránya.

 Elkészült a vagyontörvény-tervezet első változata

Ajánljuk - 2007-01-24

Elkészült a vagyontörvény tervezetének első változata - értesült kormányzati forrásból az MTI. Danks Emese megerősítette, hogy a tervezetről kedden egyeztetett Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a Pénzügyminisztérium szakembereivel, és ezt követően a tervek szerint várhatóan első olvasatban a szerdai kabinet elé kerül.

A világban élő magyar és román fotóművészek nemzetközi kiállítása

Ajánljuk - 2007-01-23

A nagyváradi Tavirózsa Fotóklub 1990 óta sikeresen együttműködik a debreceni fotóklubokkal, s az eltelt idő alatt számos fotóművészeti kiállítás nyílt a két testvérvárosban (Debrecen-Nagyvárad) a régió fotóművészeinek alkotásaiból (Bihor - Hajdú-Bihar Eurorégió Fotóművészeinek kiállítása).

 A biztosítók nyeresége 43 százalékkal nőtt 2005-ben

Ajánljuk - 2007-01-22

A biztosítók kárráfordításai 15 százalékkal, díjbevételei 20 százalékkal, az adózás előtti nyereségeik pedig 43 százalékkal nőttek 2005-ben - állapítja meg a PSZÁF elemzése. A 28 rt-formában működő és a 8 egyesületi biztosító 2005. évi beszámolóit valamint könyvvizsgálói jelentéseit összegezte, értékelte a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF).

 A brit csapatok Irakban maradnak 2007-ben

Ajánljuk - 2007-01-20

Irakban maradnak a brit csapatok 2007-ben és lehet, hogy még 2008-ban is, ha a bagdadi kormány kéri a segítségnyújtás folytatását - jelentette ki Graeme Lamb brit altábornagy, az arab országban szolgáló nemzetközi erők parancsnok-helyettese.

Fodor Gábor: indulok

Ajánljuk - 2007-01-19
Levélben jelentette be Fodor Gábor, hogy indul az SZDSZ elnöki poziciójáért.

Semjén Zsolt: Orbán Viktor nem jelentkezett a KDNP-be

Ajánljuk - 2007-01-18

Orbán Viktor nem jelentkezett a KDNP-be - erősítette meg Semjén Zsolt, szerdai egri sajtótájékoztatóján a párt keddi közlését, azokra a sajtóhírekre reagálva, amelyek szerint a Fidesz elnöke a KDNP-ben folytatná politikai pályafutását.

  A Magyar Demokrata Fórum helyreigazítást kér az alaptalan találgatásokért

Ajánljuk - 2007-01-17

A Magyar Demokrata Fórum szemben az alaptalan híresztelésekkel sem most, sem a jövőben nem kíván árnyékkormányt felállítani. Mi a koalíciós kormányzásban hiszünk, és nem tartjuk értelmét ellenzéki szerepben a kormányzati struktúra leképezésének.

Alkotó ellenzékiség Fidesz módra

Ajánljuk - 2007-01-16

 A Fidesz nem a problémákat, a kihívásokat akarja legyőzni, hanem a vele szembenállókat. Nem használni akar az országnak, csak ártani a kormánynak. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a mostani akciójuk. Bűnbakot csinálnak azokból a politikusokból, akik merték támogatni a változásokat - akkor is, ha fáj. Mi lesz a következő lépés: vérdíjat tűznek ki a reformpártiak fejére?

Buddha-fesztivál Budapesten

Ajánljuk - 2007-01-15

Koncert, filmvetítés, előadás és különleges spirituális élmény várja azokat, akik január végén részt vesznek a Buddha Fest rendezvényén Budapesten - közölték a szervezők az MTI-vel. "Ez a rendezvény meg sem kísérli meghatározni a buddhizmust és különböző ágait, inkább ízelítőt szeretne adni abból, ahogy egy buddhista szemléli a körülötte lévő világot. Egy csipetnyi betekintést a dolgok valódi természetébe" - fogalmazott Császári Flóra szervező.

Egyéves a babakötvény

Ajánljuk - 2007-01-12

Egy évvel ezelőtt vezette be a kormány a fiatalok életkezdési támogatását, ismertebb nevén a babakötvényt. A program keretében minden hetedik újszülött számára nyitott a családja Start-számlát, amellyel növekszik a gyermek 18 éves korában felvehető életkezdési támogatás összege.

Jövőnk címmel vitasorozatot indít a Fidesz

Ajánljuk - 2007-01-11

Január 10-én megkezdődött a Fidesz Jövőnk című vitasorozata, amelynek első témájaként januárban az igazságosság témakörét járják körül.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza