Archívum

Eredmények megjelenítése 42101-től 42120-ig 42175 találatból.

Idén is Platform táborok a megyében és külföldön

Belföld - 2006-06-08

A Hajdú-Bihar megyei Önkormányzat idén is támogatja a megyében élő hátrányos helyzetű fiatalokat abban, hogy részt vehessenek a Platform táborokba. A tavalyihoz képest megduplázták a megyei létszámot, így összesen 68-an juthatnak el a hazai és külföldi táborokba.

Bankkártya tolvajokat keres a rendőrség

Kékhírek - 2006-06-08

Két, bankkártya lopással kapcsolatos ügyben is kéri a lakosság segítségét a Debreceni Rendőrkapitányság – tájékoztatta szerkesztőségünket Juhászné Kiss Katalin sajtóreferens.

A rendőrnek mindent szabad?

Jegyzet - 2006-06-07

Vajon melyik rendőri vezető gondolja úgy, hogy a futballhuligánok megfékezése ürügyén a rendőrnek joga van a munkáját közterületen végző fotóriportert megverni? A jogilag nemlétező „műveleti területen” belül az orvosokat, mentősöket is szabad ütlegelni?

A gödöllői hallgatókat támogatja az IBM

Oktatás - 2006-06-07

A hét éve informálisan működő kapcsolatot szerződéssel erősítette meg az IBM Magyarország és a Szent István Egyetem.

77. Ünnepi könyvhét

Kultúra - 2006-06-07

Mintegy 300 új könyvet mutatnak be a csütörtökön kezdődő 77. Ünnepi könyvhéten, amelynek négy budapesti és számos vidéki helyszínein több mint 1000 író-olvasó találkozóit is szerveznek.

Az EU bizakodó Bulgária és Románia csatlakozását illetően

Külföld - 2006-06-07

Az Európai Unió vezetői jövő heti csúcstalálkozójukon kinyilvánítják azt a meggyőződésüket, hogy Románia és Bulgária véghezviszi a 2007. január 1-jei uniós csatlakozásukhoz elengedhetetlen reformokat.

Változatlan a szállodák kihasználtsága

Gazdaság - 2006-06-07

Az idén januártól május végéig a szállodák az előző évihez képest változatlan, átlagosan 53 százalékos szobakapacitás-kihasználtsággal működtek, a folyó áron számított bruttó szobaár-bevétel 12 százalékkal nőtt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán.

15-25 százalékos megtakarítás érhető el a közszférában

Gazdaság - 2006-06-07

Az outsourcing révén, azaz az informatikai eszközök és erőforrások kihelyezésével 15-25 százalék megtakarítást is elérhetnek az önkormányzatok, az egészségügyi és az oktatási, illetve a központi kormányzati intézmények.

Kuncze: a kiadások megtakarításából csak a hiány 25-30%-át lehet fedezni

Belföld - 2006-06-07

A költségvetés egyensúlyának helyreállításának érdekében a központi kiadások lefaragását célzó intézkedések mintegy 10-15%-os csökkentési lehetőséget jelentenek - közölte az SZDSZ elnöke.

Jegyzet: az eltávozók felelősségéről

Jegyzet - 2006-06-07

Egyáltalán nem szokatlan közjáték szenvedő alanyai a megye lakosai. Saját bőrükön érezhetik, mi történik akkor, ha egy párt „megosztott”. Nevezetesen az MSZP. Nemcsak én látom így, a megyei önkormányzatban meghatározó szerepet betölteni képes MSZP megosztottságát írta le a minapi közleményében Gadus István, az SZDSZ megyei elnöke is.

Alapos vizsgálatot kér a belügyminiszter a Magyar Nemzet fotósának ügyében

Belföld - 2006-06-07

Nyomozást rendelt el szerdán a Budapesti Nyomozó Ügyészség a Magyar Nemzet fotósának feljelentése nyomán - közölte a Fővárosi Főügyészség szóvivője. Lamperth Mónika a Klubrádiónak adott nyilatkozatában nem zárta ki annak lehetőségét, hogy a rendőrség bocsánatot fog kérni.

ÖKO-AQUA 2006 II. Nemzetközi Víziközmű Konferencia és Szakkiállítás

Gazdaság - 2006-06-07

Június 14-16 között második alkalommal rendezi meg a Magyar Víziközmű Szövetség nemzetközi konferenciáját és kiállítását a debreceni Főnix Csarnokban a V-TRADE Kiállítás szervező Kft-vel együttműködve.

Beigazolódott a madárinfluenza gyanúja Székelyudvarhelyen

Külföld - 2006-06-07

Beigazolódott a madárinfluenza gyanúja Székelyudvarhelyen, miután szerda reggel visszaérkezett Bukarestből a szaklaboratóriumi vizsgálat eredménye – tájékoztatott Dr. Ferenczy Ferenc, Hargita megye állategészségügyi felügyelőségének igazgatója.

11 magyar csapat a kézilabda nemzetközi kupákban

Sport - 2006-06-07

Akárcsak az előző évben, idén is tizenegy magyar kézilabdacsapat indulhat a nemzetközi kupákban.

Megszűnhet a ruhapénz a közszférában

Gazdaság - 2006-06-07

Az adókedvezmények megnyirbálását részben a cégek adó- és járulékmentes kifizetéseinek további korlátozásával oldaná meg a kormány a Napi Gazdaság információi szerint.

Színlelt szerződések: a cégek vállalják a kockázatot

Gazdaság - 2006-06-07

Hiába jár le június végén a színlelt szerződések rendezésére adott határidő, adószakértők és munkajogászok tapasztalata szerint a cégek jelentős része nem áll át a munkaviszonyban való foglalkoztatásra.

Vadkakasok: kisebb költségvetés, szerényebb célok

Sport - 2006-06-07

A jelenlegi keretből Fodor Márton, Tóth Gábor és a Molnár fivérek maradnak kerettagok, mellettük továbbra is várhatóan a csapat tagja lesz Sejo Bukva, továbbá a debreceni nevelésű Boros Gábor és Papp Tamás is, amennyiben nem térnek vissza az Egyesült Államokba. Folyamatosan tárgyalások folynak Terry Williams-szel is.

Molnár Lajos: egyelőre nem lesz recept- és vizitdíj

Belföld - 2006-06-06

A kijelölt egészségügyi miniszter szerint egyelőre nincs napirenden a recept- és vizitdíj bevezetése. Nem tervezik kórházak bezárását és eladását sem, bizonyos intézmények működtetését viszont lehet, hogy magánkézbe adják majd ott, ahol a betegek érdekei ezt kívánják.

Bozóki: "Nem biztos, hogy jól döntöttem"

Kultúra - 2006-06-06

Bozóki András szerint nem biztos, hogy jó döntés volt Hegyi Árpád Jutocsa kinevezése az Operaház élére. A távozó kulturális miniszter erről kedden nyilatkozott "virtuális fogadóóráján".

Szabálytalanul épített kerítéseket bontottak a vízügyesek

Belföld - 2006-06-06

Szabálytalanul épített kerítéseket bontottak le Debrecen külterületén kedden délelőtt a vízügyi szakemberek. A kerítések ugyanis nagyon közel épültek a Cserei érhez, és akadályozzák a védekezési munkálatokat. Egyelőre féltucat ingatlantulajdonost érintett az intézkedés.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza