...kontra

Eredmények megjelenítése 2101-től 2115-ig 2115 találatból.

Farkas Flórián nem tudja elfogadni, hogy más elnökjelölt is van..

...kontra - 2007-03-14

Kozák Jánost, a Lungo Drom színeiben mandátumot szerzett képviselőt választotta elnöknek az Országos Cigány Önkormányzat közgyűlése keddi alakuló ülésén a BM Duna-palotában; a jelöltet az MCF-frakciója javasolta az önkormányzat vezetőjének, miközben a Lungo Drom kivonult az ülésről.

Kuncze: Orbán Viktor fut a pénze után

...kontra - 2007-03-13

Orbán Viktor érzi, hogy korábbi népszavazási kezdeményezése megbukott és most kísérletet tesz arra, hogy alkalmatlan eszközökkel megpróbálja fontossá tenni népszavazási kezdeményezéseit - reagált Kuncze Gábor (SZDSZ), a Fidesz elnökének hétfői sajtótájékoztatójára.

 "Orbán Viktor fut a pénze után" -tette hozzá az SZDSZ elnöke.

Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium : szükséges a változtatás

...kontra - 2007-03-10

A szabálysértésekről szóló 1999. évi LXIX. törvény (Sztv.) rendzavarás szabálysértésére vonatkozó rendelkezései nem egyértelműek, ezért lehetővé tesznek olyan - a jogalkotói szándékkal ellentétes - értelmezést is, amely szerint a jogszerűen eljáró hivatalos személy felhívásával, intézkedésével szembeni, kizárólag passzív ellenállásban megnyilvánuló engedetlenség - függetlenül az eset összes körülményétől - nem valósít meg semmilyen szabálysértést.

Simon Gábor nyílt levele Kövér Lászlónak

...kontra - 2007-03-09

Ön szerint a levelének első mondatában szereplő állítás, idézem: ... a szocialista kormány hazugságon, csaláson, megtévesztésen alapuló politikája... serkenti a tárgyalási, megállapodási kedvet? Régen, a falusi kocsmákban volt szokás, hogy előbb beküldte valaki a kalapját, s ha azt bicskával átszúrtan hozták vissza neki, így jelezték, hogy nem kívánatos személy.

Az igazi győztesek a hazai gazdaság szereplői

...kontra - 2007-03-08

Győztünk, és ennek a győzelemnek az igazi nyertesei a hazai gazdaság szereplői, a kis- és középvállalkozások - jelentette ki Varga Mihály arra reagálva, hogy Veres János bejelentette: mégsem kell a vállalkozásoknak januárra és februárra befizetniük az elvárt adót.

A győztesek azok a cégek, amelyeknek az elvárt adót az alkotmánybírósági döntés ellenére is be kellett volna fizetni januárra és februárra - fűzte hozzá, majd megjegyezte: ellenzékből is elő lehet tehát állni olyan indítványokkal, amelyek a kormány képviselőit meg tudják győzni.

Szimbiózisban az antiszemitákkal:egy a tábor, egy a zászló - egy a vezér, egy a sajtó

...kontra - 2007-03-07

Visszafogottan és precízen fogalmazott Gyurcsány Ferenc, amikor azt állította, hogy a Fidesz érdekközösségben áll a hazai szélsőjobboldali, antiszemita erőkkel. A Fidesz frakcióvezetőjének tegnapi műbalhéja - hogy a miniszterelnök nevezze meg, kiket tart antiszemitának a Fidesz frakciójából - arcátlan, amorális, képmutató akció volt.

Az intézményi integráció elkerülhetetlen

...kontra - 2007-03-06

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat tragikus finanszírozási helyzetében mind saját intézményi működését, mind az általa működtetett intézmények üzemeltetését kénytelen felméri és racionalizálni.

Minisztériumi autók eladása - a Fidesz reagálása

...kontra - 2007-03-05

    Amit ma a kormány Magyarországon művel, az kizárólag egy szűk csoport számára kedvező. Ezt a szűk csoportot pedig az állam pénzén előjogaikat kihasználva meggazdagodott emberek alkotják. Ez a szűk csoport az ország régóta nem látott nehéz helyzetében is kizárólag arra törekszik, hogy politikai hatalmát kihasználva újabb és újabb előjogokat, valamint újabb és újabb gazdasági javakat szerezzen

Lendvai: őrült ötlet

...kontra - 2007-02-26

A megújult, de önmagával azonos maradt baloldal soha ennél kockázatosabb vállalkozásáról és a pártelnöknek választott miniszterelnök "őrült ötletéről" is beszélt Lendvai Ildikó, az MSZP frakcióvezetője az MSZP kongresszusán vasárnap.

A demokrácia megcsúfolása

...kontra - 2007-02-24

Herman István, a polgári frakció elnökjelöltje a demokrácia megcsúfolásának nevezte a történteket. Mint mondta, derült égből villámcsapásként érte a képviselői döntés.

 Orbán Viktor: a kormány maradjon távol március 15-től

...kontra - 2007-02-23

Orbán Viktor arra szólította fel a kormányt, hogy maradjon távol március 15-től - a Fidesz elnöke a Hír Televíziónak adott csütörtöki interjújában arról is beszélt, hogy a kabinet áll a félelemkeltő akciók mögött.

Fidesz: Brüsszelt érdeklik a tavaly őszi események

...kontra - 2007-02-22

Az emberi jogi bizottság fideszes elnöke szerint Franco Frattini jogi és igazságügyi biztos magyarországi látogatásán egyértelműen kiderült, hogy Brüsszelt érdeklik a tavaly őszi budapesti események.

Nem lesz működésképtelen az MNB

...kontra - 2007-02-20

A Magyar Nemzeti Bank igazgatósága négy fő alá csökkenésének nem várható követekezménye a működésképtelenség, válaszolta a pénzügyminiszter a Parlamentben Varga Mihály ellenzéki képviselőnek.

 A Jobbik Szodoma-díjat adományozott Hankó Faragó Miklósnak

...kontra - 2007-02-19

A Jobbik Magyarországért Mozgalom tiltakozik, és elutasítja az általa szélsőségesnek nevezett SDZSZ javaslatot, amelynek értelmében megfogalmazásuk szerint "bizonyos esetekben legális lenne 14 éven felüli gyermekekről pornográf felvételeket készíteni, illetve nem lenne bűncselekmény azok birtoklása" - áll a mozgalom közleményében, amelyet MTI-nek vasárnap juttatott el.