- Vessen véget a kormány a vendégmunkások üzemszerű importjának!

Hogy a veszélyhelyzetre hivatkozva visszaél a fideszes kormány a jogállami normákkal, az nem újdonság.

Nincs ez másként a szervezett munkaerőimporttal sem. A multicégek kegyeit tovább keresve, láthatólag végérvényessé tették a harmadik országokból érkező munkavállalók foglalkoztatását könnyítő szabályozást.

Úgy tűnik, fideszes olvasatban a teljes foglalkoztatás úgy néz ki, hogy miközben harsányan kikelnek a migrációval szemben, nem csak, hogy engedik, de kifejezetten szervezik az egzotikus országokból történő munkaerőimportot ma már tízezres nagyságrendben

Miközben tétlenül szemlélik, hogy Magyarországon tömegek esnek ki Európa legkegyetlenebb munkanélküli ellátási rendszeréből, és százezrek kényszerülnek arra, hogy kivándorlóként kezdjenek új életet.

A néppárti Jobbik eddig is felemelte a szavát, és ezután is tiltakozni fog a vendégmunkások üzemszerű importjával szemben. Szorgalmazzuk, hogy a szülőföldön boldogulni kívánó honfitársaink kapjanak meg minden segítséget, akár ingyenes átképzés formájában. Magyarország képes lenne arra, hogy a saját erőforrásaira támaszkodva, a saját humánerőforrásaiba fektetve – az oktatást és az egészségügyet is megerősítve – felvegye a harcot a kényszerű kivándorlással szemben. A kérdés, hogy ezzel miért ellentétes Orbánék minden egyes lépése.

Boldogulhasson mindenki a szülőföldjén!

Jobbik, a magyar Néppárt

Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

OS