Vélemény

Eredmények megjelenítése 2461-től 2479-ig 2479 találatból.

A legfőbb ügyész szerint fontos az ügyészség hitelessége

Vélemény - 2006-10-11

A hétfőn megválasztott legfőbb ügyész hitvallása a politika-független magatartás, Kovács Tamás szerint naponta kell az ügyészségnek bizonyítania a hitelességét. Az új legfőbb ügyész erről kedden este beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Orbán Viktor kettős beszéde

Vélemény - 2006-10-09

Szűk körben ma már Orbán Viktor is beismeri, hogy egyetlen reális program van Magyarország számára: az, amit a kormány képvisel. Igaz, nyilvánosan nem hangoztatja ezt, a színfalak mögött azonban, baráti vállalkozók előtt, ha burkoltan is, de már azt vallja, hogy megszorítások, egyensúlyteremtés és reformok nélkül nem tudja elképzelni Magyarország megújítását.

Kuncze: a bizonyítás sora most a kormányon és a kormányfőn

Vélemény - 2006-10-08

A pénteki bizalmi szavazás azt jelenti, a kormány megkapta a felhatalmazást, hogy következetesen végigvigye programját - közölte az SZDSZ elnöke szombati sajtótájékoztatóján, a párt országos tanácsának (ot) ülését követően.

MDF: A magyar ellenzéknek nem Chartára, hanem alternatív programra van szüksége

Vélemény - 2006-10-07

    Úgy tűnik, Orbán Viktor a kijózanodás útjára lépett. Mai beszédével megtette az első lépést, hiszen nyugalomra szólította fel a híveit, és nem tért az alkotmányellenes útra. Annyira azonban még nem józanodott ki Orbán Viktor, hogy legyen bátorsága megtenni a második lépést is: vonuljon vissza az utcáról, küldje haza híveit az utcáról, ő maga pedig térjen vissza a Parlamentbe.

Orbán Viktor szerint a pénteki nagygyűlésen kiállnak a demokrácia mellett

Vélemény - 2006-10-06
A Fidesz pénteki nagygyűlésén ki fog állni a demokrácia mellett; cél, hogy Magyarországon újra biztonságban lehessen élni - közölte Orbán Viktor a Kossuth Rádió Háttér című műsorában csütörtökön, felvételről sugárzott interjúban.

Nők összefogása a békéért

Vélemény - 2006-10-05

 Mi, sikeresnek mondott magyar nők, nem utolsó sorban pedig magyar feleségek és anyák igyekszünk úgy élni a mindennapjainkat, hogy munkánkban és a magánéletünkben egyaránt otthonosabb, emberségesebb és élhetőbb országgá tegyük Magyarországot.

Tarlós szerint Demszky az MDF-nek köszönheti győzelmét

Vélemény - 2006-10-02

Tarlós István szerint Demszky Gábor az MDF-nek köszönheti azt, hogy megnyerte a főpolgármester választást. Erről a Fidesz és a KDNP által támogatott főpolgármester-jelölt azt követően beszélt hétfőn hajnalban, hogy a közel 100 százalékos feldolgozottságú eredmények az eddigi főpolgármester győzelmét mutatják

Fazakas cáfolja a konvergenciaprogram kapcsán elhangzott fideszes vádakat

Vélemény - 2006-09-28

Cáfolta a magyar konvergenciaprogram elfogadása kapcsán egyes fideszes politikusok által hangoztatott vádakat szerdán Fazakas Szabolcs, az Európai Parlament költségvetés-ellenőrzési bizottságának szocialista elnöke.

Választási vita az MTV-ben: vélemények a múlt heti eseményekről

Vélemény - 2006-09-27

Az elmúlt hét eseményeinek kommentálása volt az első témája a főpolgármester-jelöltet is állító pártok fővárosi listavezetőinek vitájában, a Magyar Televízió (MTV) Kedd 21 című műsorában.

Vélemények pro és kontra

Vélemény - 2006-09-26

Alkotmánybírósági döntés a felsőoktatási törvény módosításáról - a Fidesz véleménye

 

 A kormány immár féltucatszor bukott el az alkotmányosság próbáján oktatási kérdésben. Nem értjük, mi indítja arra a kormánypárti politikusokat, hogy a sorozatos lebukások, hazugságok után újra és újra alkotmányellenes megoldásokkal kísérletezzenek a felsőoktatás területén.

Bence: Gyurcsány nem bírja tartani a száját

Vélemény - 2006-09-24

Gyurcsány leleplezte , hogy ténylegesen mást tettek, mint amit a legtöbb ember várt. Erre nem válasz az, hogy „úgyis mindenki tudta.” Ha mindenki tudta volna, nem választották volna meg - mutatott rá a filozófus. A beszéd, és annak tartalma miatt kell mennie

Kuncze Gábor szerint Orbán Viktor hazudik

Vélemény - 2006-09-20

Kuncze Gábor szerint Orbán Viktor hazudik, amikor azt állítja, hogy az önkormányzati választás az népszavazás, hogy nem volt szükség stabilizációs intézkedésekre, és hogy a Fidesznek semmi köze nincs a megmozdulásokhoz.

Londoni elemzők sem forint-, sem kormányválságot nem várnak

Vélemény - 2006-09-19

London, 2006. szeptember 18., hétfő (MTI) - A piaci nyomás és a kamatemelési várakozás erősödhet, de kifejezett forintválság vagy a kormány bukása nem valószínű, mondták londoni feltörekvő piaci elemzők Gyurcsány Ferenc beszédének kiszivárogtatása után, amit többen az MSZP-n belüli hatalmi harcok megnyilvánulásának neveztek.

Tölgyessy Péter: Nincs igény a forradalomra

Vélemény - 2006-09-18

A Fidesz egyelőre nem biztos benne, hogy Orbán Viktort követné-e a többség a "forradalmi" úton, ezért nem tesznek konkrét lépéseket az Elkúrtuk-beszéd után - mondta Tölgyessy Péter az Indexnek hétfőn. A politikai elemző szerint a hazugságprobléma lényege, hogy az emberek még mindig azt hiszik, sokkal több járna nekik, mint amennyit kapnak.

Gyurcsány és Orbán találkozott??

Vélemény - 2006-09-17

Ha a kedves olvasó rákattint szeptember 17-i belpolitikai híreinkre, azt olvashatja, hogy zavartalan volt Gyurcsány Ferenc hajdú-bihari programja. Itt tartunk. Az a hír, hogy nem történt semmi rendkívüli.

Mennyivel érdekesebb lenne az alábbi tudósítás:

Az OVB állásfoglalása a többes jelölésről

Vélemény - 2006-09-08

Az Országos Választási Bizottság (OVB) szeptember 7-i ülésén úgy foglalt állást, hogy nem jogszabálysértő, ha egy jelölőszervezet egy adott választókerületben több jelöltet is indít az önkormányzati választáson.

A polgármester-jelöltek vitájáról

Vélemény - 2006-09-04

Még mielőtt egymásnak esnének Debrecenben a pártok és polgármester-jelöltet állító szervezetek, a jelöltek közötti vita kapcsán, engedtessék meg néhány apró momentumra felhívni a figyelmet.

A T Com és a T Online üzletpolitikájáról

Vélemény - 2006-09-01

Internet. Olyan nincs, hogy neked nincs. - olvasom a reklámplakátot a társaság debreceni találkozási pontjában. A Plaza légkondicionált termében a falakon a reklámvilág, az ügyfélnek mondják a valóságot. Korszerű  internetezésre nincs mód: Hajdúböszörmény centrumában például  jó tíz évvel ezelőtt megállt az idő, csak modemes internet van .

Médianap

Vélemény - 2006-08-25

Médianapra invitáltak a minap.  A város legújabb négycsillagos szállodájába szólt a meghívó, s az invitáló levél szerint a szervezők szándéka bemutatni Kelet-Magyarország első üzleti és konferenciaszállodáját, továbbá a hotelt üzemeltető Debreceni Gyógyfürdő Kft. szolgáltatásait.