Vélemény

Eredmények megjelenítése 1621-től 1640-ig 1730 találatból.

SZDSZ: Kuncze visszautasítja az elnökválasztási csalásról szóló vádakat

Vélemény - 2007-02-02

Szó sincs arról, hogy olyan mértékű létszámnövekedés lenne a Baranya megyei SZDSZ-ben, amely befolyásolhatná az elnökválasztást - mondta a liberális párt elnöke, és egyúttal visszautasította az erről szóló vádakat.

Az igazságügy-miniszter levele Navracsics Tibor frakcióvezetőnek és Szájer József európai parlamenti képviselőnek

Vélemény - 2007-02-01

Dr. Navracsics Tibor frakcióvezető úr részére Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Budapest és Dr. Szájer József képviselő úr részére Európai Parlament - EPP-EU frakció Budapest Tisztelt Frakcióvezető Úr és tisztelt Képviselő Úr!

Kósa Lajos polgármester reagálása az MSZP debreceni városi szervezetének közleményére

Vélemény - 2007-01-30

Dr. Zsíros Zsolt, az MSZP városi szervezete elnökének aggodalmakat hangoztató nyilatkozatára reagálva az alábbiakra szeretném felhívni a figyelmet:

Kósa Lajos szerint alkotmányt sért a kormány

Vélemény - 2007-01-29

A közigazgatási hivatalok régiós átszervezése sérti az alkotmányt, a Fidesz ezért az Alkotmánybírósághoz (Ab) fordult - jelentette be Kósa Lajos.

 Financial Times: Koszovó néhány hónap múlva "kihirdeti függetlenségét"

Vélemény - 2007-01-29

Koszovó az EU és a NATO hallgatólagos támogatásával néhány hónapon belül kihirdeti függetlenségét - írta magas rangú nyugati diplomatára hivatkozva a hétvégi Financial Times. A londoni üzleti napilap diplomáciai forrásai szerint a tartomány azután nyilvánítja magát függetlenné, hogy megszületik az ENSZ-határozat jövőbeni kormányzati rendszeréről.

Politológusok szerint elmaradt Orbán Viktor válasza a Gyurcsány-elemzésre

Vélemény - 2007-01-28

Az MTI által megkérdezett szakértők szerint a jobboldali tábor dinamizálása helyett helyzetértékelésnek tekinthető Orbán Viktor szombati beszéde, az ellenzéki pártvezető hangsúlyosan nem reagált a miniszterelnök pénteken nyilvánosságra hozott elemzésére, amelyben egyebek mellett a pártok közötti együttműködést szorgalmazta Gyurcsány Ferenc.

HA ISTEN NETEZNE...

Vélemény - 2007-01-27

A vallások gyakorlásának lényege, hogy az emberek boldogabbá, békésebbé, szeretetteljesebbé váljanak Istennel való kapcsolatuk erősödése révén. Amikor azonban a különböző hitű emberek szem elől vesztik ezt a közös lényeget, akkor vallásaik részletkérdései felett kezdenek vitatkozni és háborúzni. Ez okozta és okozza a vallási konfliktusokat, amelyek sajnálatos módon világszerte szaporodnak.

 Gyurcsány Ferenc: "Magyarország veszélyes útra tévedt"

Vélemény - 2007-01-26

A reformok folytatása mellett foglalt állást Gyurcsány Ferenc abban az MSZP kongresszusa előtt készült, mintegy 30 oldalas, az MTI birtokába került elemzésében, melynek bevezetésében írja: "Magyarország veszélyes útra tévedt".

Sólyom László köztársasági elnök válaszlevelet küldött Lendvai Ildikónak, az MSZP parlamenti frakcióvezetőjének.

Vélemény - 2007-01-25

Lendvai Ildikó, a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselőcsoportjának elnöke levélben fordult Sólyom László köztársasági elnökhöz, amelyben az államfő és a házelnök állásfoglalását kéri politikusok családi otthona elé hirdetett demonstrációkkal kapcsolatban. A köztársasági elnök az alábbi válaszlevelet jutatta el frakcióvezető asszony részére:

Az MDF azonnali intézkedést sürget az illegálisan Magyarországra került hulladékkal kapcsolatban

Vélemény - 2007-01-24

 Katona Kálmán, az Országgyűlés Környezetvédelmi bizottságának MDF-es elnöke levélben kérte Lamperth Mónika önkormányzati és területfejlesztési minisztert, hogy a tűzesetek megelőzése érdekében haladéktalanul intézkedjen az illegálisan hazánkba került, nagy mennyiségű hulladék biztonságos tárolásáról.

Lendvai: a magánélethez való jogot nem szabad elvitatni a politikusoktól sem

Vélemény - 2007-01-23

Sólyom László köztársasági elnök és Szili Katalin az Országgyűlés elnöke állásfoglalását kéri Lendvai Ildikó, az MSZP parlamenti frakcióvezetője annak kapcsán, hogy a napokban politikusok háza elé hirdettek tüntetéssorozatot. A kormánypárti politikus a két közjogi méltóságnak címzett nyílt levelét hétfőn juttatták el az MTI-nek.

 Horn Gyula szerint vissza kellene vonni a vizitdíjat

Vélemény - 2007-01-22

Horn Gyula szerint nem kellene bevezetni a vizitdíjat, mert elfogadhatatlan a "népnevelési célú pénzbeszedés"; erről a volt miniszterelnök a Vasárnapi Híreknek adott interjúban beszélt.

Standard and Poor′s: Magyarország a konszolidáció útján

Vélemény - 2007-01-20

Magyarország számára - főleg a Gyurcsány-beszéd kiszivárogtatása óta - most már "nincs visszaút" a költségvetési konszolidációtól, és a meghirdetett "figyelemreméltó" kiigazítási program "legalább a következő két évre" valószínűsíti is a kitűzött hiánycélok teljesítését.

 Gyurcsány: az egészségipar és az ellátás ellentéteit a biztosítás oldhatja fel

Vélemény - 2007-01-19

A biztosítás oldhatja föl a hagyományos egészségügyi ellátórendszer és a rendkívül gyorsan fejlődő egészségipar között kialakuló ellentéteket - jelentette ki Gyurcsány Ferenc Szegeden.

Fodor Gábor SZDSZ-elnöki jelölését támogatja a Heves megyei elnökség

Vélemény - 2007-01-18

Egyöntetűen javasolja Fodor Gábor ügyvivőt az SZDSZ országos elnöki posztjára a Heves megyei szövetség elnöksége. Ezt maga az érintett - aki egyben a Heves megyei szövetség elnöke is - jelentette be Egerben szerdán, a megyei évadnyitó elnökségi ülést követően.

Cui prodest? - Kinek az érdeke.?

Vélemény - 2007-01-17

A Magyar Nemzetben január 15-én, hétfőn "Horváth Zsolt" tollából "Schmidt Mária ante portas" címmel jelent meg írás, a kialakuló sajtópolémia kapcsán pedig különböző összeesküvés-elméletek kaptak szárnyra. "Horváth Zsolt" cikkének megfejtése azonban leginkább azon kérdés alapján képzelhető el, hogy cui prodest? - kinek is az érdeke?

 

A Külügyminisztérium reagálása Majtényi László nyílt levelére

Vélemény - 2007-01-16

A Külügyminisztérium december 30-án szóvivője útján kommentálta Szaddam Husszein kivégzésének hírét.

 

Akkor, éppúgy, mint a volt iraki diktátor perében hozott ítélet kapcsán tett korábbi nyilatkozatban, a Külügyminisztérium annak a véleményének adott hangot, hogy a perben és az ítélethozatalban egyaránt az Iraki köztársaság törvényei szerint jártak el.

Lendvai Ildikó az MSZP népszerűségvesztéséről

Vélemény - 2007-01-15

Lendvai Ildikó szocialista frakcióvezető szerint nem volt váratlan az MSZP nagyarányú népszerűségvesztése, amelyet egy január elején végzett közvélemény-kutatás mutatott.

A vidék fejlődése mindannyiunk érdeke

Vélemény - 2007-01-12

Az Új Magyarország Vidékfejlesztési Stratégiai Terv nem támogatja a magyar mezőgazdaság struktúraváltását, nem javítja a vidék életképességét a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének álláspontja szerint.

Kőkemény kritika: Magyarország élősködik a NATO-n

Vélemény - 2007-01-10

Az ellenzéki brit Konzervatív Párt tervei szerint NATO-tagságuk felfüggesztésével lennének kénytelenek szembenézni azok a tagországok, amelyek keveset költenek védelmi kiadásokra; az elképzelést előterjesztő tory tisztviselő hangsúlyosan említette Magyarországot

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza