Vélemény

Eredmények megjelenítése 1621-től 1640-ig 1771 találatból.

Gyurcsány: a kormányzás legnehezebb időszakának végéhez közeledünk

Vélemény - 2007-03-24

A kormányzás legnehezebb időszakának végéhez közeledünk - jellemezte a jelenlegi helyzetet Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az MSZP választmányának szombati ülésén. A szocialista pártelnök öt pontban foglalta össze, hogy állítása szerint ez miért van így.

 Lomnici: a politika tiszteletben tartja a bírói függetlenséget

Vélemény - 2007-03-23

 

A Legfelsőbb Bíróság (LB) elnöke szerint Magyarországon a politika tiszteletben tartja a bírói függetlenséget, semmilyen módon nem szól bele az ítélkezésbe, nem gyakorol nyomást a bíróságokra. Az elmúlt években a politika tartózkodott attól, hogy minősítse a bíróságok döntését - jelentette ki Lomnici Zoltán Kaposváron.

Fodor Gábor: az SZDSZ elnököt és nem vezérigazgatót választ

Vélemény - 2007-03-22

Az SZDSZ-nek elnököt és nem vezérigazgatót kell választania - jelentette ki Fodor Gábor, a párt elnökjelöltje  Debrecenben sajtótájékoztatón. A politikus, mielőtt találkozott az SZDSZ hajdú-bihari küldötteivel, kifejtette, hogy egy párt tevékenységében meggyőződésük miatt és nem fizetésért vesznek részt az emberek, egy pártot az eszmék és az elvek tartanak össze.

Mikor határolódik el Orbán Viktor a frakciójában ülő, hozzá hű, vele szövetséges szélsőségesektől, eszmetársaktól?

Vélemény - 2007-03-21

Március 15. vízválasztó volt – jelentette ki Ujhelyi István. Míg a hangos kevesek törtek-zúztak, telefonfülkéket tettek tönkre, kukákat gyújtottak fel, tojásokat, sőt köveket dobáltak, gyerekszínészeket üvöltöttek le, és október 23.-t követően tönkre tettek egy újabb ünnepet, a csöndes többség a lábával szavazott, s így kényszerűen távol maradt a nemzeti ünneptől. Magyarországnak ebből elege van.

A cseh külügyminiszter hosszú tárgyalásokra számít a rakétavédelmi rendszerről

Vélemény - 2007-03-20

Hosszú, kemény tárgyalások lesznek az Egyesült Államok Kelet-Közép-Európába tervezett rakétavédelmi rendszerének megvalósításáról - mondta el az MTI kérdésére Karel Schwarzenberg cseh külügyminiszter a Budapesten tartott sajtóértekezleten, azt követően, hogy tárgyalt a magyar diplomácia vezetőjével.

 Gyurcsány: a kormánybuktató ellenzéki politika megbukott

Vélemény - 2007-03-19

A kormány megbuktatását célzó ellenzéki politika megbukott - jelentette ki a miniszterelnök napirend előtt a parlamentben hétfőn. Gyurcsány Ferenc hangsúlyozta: Magyarország többsége tiszteletben tartja az alkotmányt, nem ad támogatást az ilyen "kalandorpolitikának"; a magyar parlamenti többség erős, és hisz abban, hogy az általa képviselt politika az ország, a nemzet javát szolgálja.

  Orbán Viktor tüntetői, újra

Vélemény - 2007-03-17

Tegnap a szélsőjobboldali jelképekkel felszerelt tömeg gyalázatos módon megakadályozta, hogy méltó módon ünnepelje meg a főváros március 15-ét. Azok dobálták meg tegnap a főpolgármestert, azok fütyültek és ordítoztak, akik 17 évvel ezelőtt csak lapítottak.

A HAZAFISÁG ELSŐ PARANCSA

Vélemény - 2007-03-16

A miniszterelnök a nap folyamán történteket felkavarónak és elgondolkodtatónak nevezte.

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az összetartozás fontosságát hangsúlyozta a március 15-ei ünnepi díszelőadáson mondott beszédében, csütörtök este Budapesten, a Művészetek Palotájában.  

 Elutasította a Fidesz az MSZP közös strasbourgi ünneplési ajánlatát

Vélemény - 2007-03-14

Elutasította az Európai Parlament Fidesz-delegációja az MSZP-delegáció azon javaslatát, hogy ünnepeljék közösen március 15-ét Strasbourgban. Ez derül ki Szájer József néppárti delegációvezető leveléből, amelyet a szocialistákat irányító Tabajdi Csabához intézett.

 A papi cölibátus fenntartását erősítette meg XVI. Benedek pápa

Vélemény - 2007-03-13
A kötelező papi cölibátus fenntartását erősítette meg XVI. Benedek pápa kedden nyilvánosságra hozott első apostoli buzdításában.

 Kóka a szerencsejátékhoz kötné a kultúra finanszírozását

Vélemény - 2007-03-12

A szerencsejátékból származó bevételekhez kötné a kultúra finanszírozását Kóka János; az SZDSZ elnökjelöltje programjának kultúrpolitikai vitairatát vasárnap sajtótájékoztatón ismertette.

Nem érdemes a mobilok kihasználatlan többletfunkcióit megfizetni

Vélemény - 2007-03-11

A civil fogyasztóvédők azt tanácsolják a vásárlóknak, hogy mobiltelefon vásárlásakor alaposan mérlegeljék, mely funkciókat használják, és ez alapján válasszanak készüléket, mert a kihasználatlan többletfunkciót nem érdemes megfizetni - közölte az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE).

Összetart a Fidesz és a Jobbik március 15-én

Vélemény - 2007-03-10

Szélsőjobboldali porondon készül kormányellenes szónoklatot mondani a nemzeti ünnepen Wittner Mária, a Fidesz országgyűlési képviselője, ami ismét jól mutatja, milyen jól megfér egy táborban, egy zászló alatt az ellenzékben lévő polgári néppárt és a radikális jobboldal.

Fodor: voksoljanak a reformokra a népszavazáson

Vélemény - 2007-03-09
Az emberek voksoljanak a reformok mellett a népszavazáson - közölte Fodor Gábor az SZDSZ elnökjelöltje, reagálva a Fidesz és a KDNP által kezdeményezett népszavazási kérdésekkel kapcsolatos alkotmánybírósági döntésre.

Loki Szurkolók Egyesülete: megszűnt  az együttműködés

Vélemény - 2007-03-08

A Loki Szurkolók Egyesülete  közleményben tudatta, hogy a jövőben nem kívánja folytatni a DVSC vezetésével való együttműködést.  

A kormányban mindenkinek elment az esze

Vélemény - 2007-03-07

A kormány továbbra is kitart a gyermekpornográfia legalizálása mellett, a kormány büntetlenséget ad a pedofiloknak. A Meh eddig háromféle választ adott Pelczné Gáll Ildikó kérdésére.

Móri ügy: Herényi elégedetlen a legfőbb ügyész válaszával

Vélemény - 2007-03-06
Herényi Károlyt, az MDF frakcióvezetőjét nem elégítette ki a legfőbb ügyész válasza a móri üggyel kapcsolatos esetleges vizsgálattal kapcsolatban. Az ellenzéki politikus az interpelláció után nyilatkozott az MTI-nek.

 Slota szerint közös szlovák-magyar történelem-tankönyv szóba sem jöhet

Vélemény - 2007-03-05

Ján Slota elképzelhetetlennek tartja, hogy valaha is olyan közös magyar-szlovák történelem-tankönyv lásson napvilágot, amelyből az iskolák az eddigi szlovák szemlélettől elütő történelmet oktathatnának.

 Orbán: Magyarországon demokrácia nélküli többpártrendszer van

Vélemény - 2007-02-28

Demokrácia nélküli többpártrendszer van Magyarországon - jelentette ki Orbán Viktor a tv2 Tények este című műsorában kedden. "A demokrácia lényege, hogy azok, akik a hatalmat gyakorolják, kötelesek elszámolni, és kötelesek vállalni a felelősséget mindazért, amit tesznek. Ma Magyarországon a kormány nem számolt és nem számol el azzal, amit tesz, és semmiért nem vállal felelősséget" - mondta a Fidesz elnöke.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza