Vélemény

Eredmények megjelenítése 1781-től 1788-ig 1788 találatból.

Kuncze Gábor szerint Orbán Viktor hazudik

Vélemény - 2006-09-20

Kuncze Gábor szerint Orbán Viktor hazudik, amikor azt állítja, hogy az önkormányzati választás az népszavazás, hogy nem volt szükség stabilizációs intézkedésekre, és hogy a Fidesznek semmi köze nincs a megmozdulásokhoz.

Londoni elemzők sem forint-, sem kormányválságot nem várnak

Vélemény - 2006-09-19

London, 2006. szeptember 18., hétfő (MTI) - A piaci nyomás és a kamatemelési várakozás erősödhet, de kifejezett forintválság vagy a kormány bukása nem valószínű, mondták londoni feltörekvő piaci elemzők Gyurcsány Ferenc beszédének kiszivárogtatása után, amit többen az MSZP-n belüli hatalmi harcok megnyilvánulásának neveztek.

Tölgyessy Péter: Nincs igény a forradalomra

Vélemény - 2006-09-18

A Fidesz egyelőre nem biztos benne, hogy Orbán Viktort követné-e a többség a "forradalmi" úton, ezért nem tesznek konkrét lépéseket az Elkúrtuk-beszéd után - mondta Tölgyessy Péter az Indexnek hétfőn. A politikai elemző szerint a hazugságprobléma lényege, hogy az emberek még mindig azt hiszik, sokkal több járna nekik, mint amennyit kapnak.

Gyurcsány és Orbán találkozott??

Vélemény - 2006-09-17

Ha a kedves olvasó rákattint szeptember 17-i belpolitikai híreinkre, azt olvashatja, hogy zavartalan volt Gyurcsány Ferenc hajdú-bihari programja. Itt tartunk. Az a hír, hogy nem történt semmi rendkívüli.

Mennyivel érdekesebb lenne az alábbi tudósítás:

Az OVB állásfoglalása a többes jelölésről

Vélemény - 2006-09-08

Az Országos Választási Bizottság (OVB) szeptember 7-i ülésén úgy foglalt állást, hogy nem jogszabálysértő, ha egy jelölőszervezet egy adott választókerületben több jelöltet is indít az önkormányzati választáson.

A polgármester-jelöltek vitájáról

Vélemény - 2006-09-04

Még mielőtt egymásnak esnének Debrecenben a pártok és polgármester-jelöltet állító szervezetek, a jelöltek közötti vita kapcsán, engedtessék meg néhány apró momentumra felhívni a figyelmet.

A T Com és a T Online üzletpolitikájáról

Vélemény - 2006-09-01

Internet. Olyan nincs, hogy neked nincs. - olvasom a reklámplakátot a társaság debreceni találkozási pontjában. A Plaza légkondicionált termében a falakon a reklámvilág, az ügyfélnek mondják a valóságot. Korszerű  internetezésre nincs mód: Hajdúböszörmény centrumában például  jó tíz évvel ezelőtt megállt az idő, csak modemes internet van .

Médianap

Vélemény - 2006-08-25

Médianapra invitáltak a minap.  A város legújabb négycsillagos szállodájába szólt a meghívó, s az invitáló levél szerint a szervezők szándéka bemutatni Kelet-Magyarország első üzleti és konferenciaszállodáját, továbbá a hotelt üzemeltető Debreceni Gyógyfürdő Kft. szolgáltatásait.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza