Ajánljuk

Eredmények megjelenítése 1841-től 1860-ig 2021 találatból.

Vetkőzzük le előítéleteinket: Dacia Logan

Ajánljuk - 2007-04-21

Nem mondom nem kis várakozással indultunk el a Renault szalonba, hogy végre mi is beülhessünk egy Dacia Logan MCV-be. Hogy mire fel ez a nagy hűhó? A szaksajtó folyamatosan üvölti a világ talán legnagyobb közhelyét: A Dacia már nem az, ami volt! Igen, hallottuk már ezt a Skodánál is, no meg az új Swiftnél, de most a Pitest-i „rémen” volt a sor.

Elmaradt a visszaesés az autófinanszírozás területén

Ajánljuk - 2007-04-19

Elmaradt a sokak által várt visszaesés az autófinanszírozás területén, az idén az első negyedévben a teljes lízingpiac 12 százalékos növekedése mellett 2 százalékkal bővült az autófinanszírozás volumene - ismertette Báti Balázs a Magyar Lízingszövetség elnöke csütörtökön.

Foci EB: Ukrajna és Lengyelország

Ajánljuk - 2007-04-18

Szavazatot sem kapott Eb-pályázatunk

Nőtt a politikai, stagnált a gazdasági kockázat Magyarországon 2006-ban

Ajánljuk - 2007-04-17

Nőtt a politikai és gyakorlatilag stagnált - de továbbra is magas tartományban van - a gazdasági kockázat Magyarországon - állapítja meg a Political Capital Institute és a Figyelő közös tanulmánya, amelyet kedden hoztak nyilvánosságra.

Emelkedik a benzin ára

Ajánljuk - 2007-04-16

Bruttó 3 forinttal emeli a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol, a gázolaj ára nem változik - értesült az MTI piaci forrásokból. A Mol legutóbb április első hetében emelte 6 forinttal a benzin árát.

Túlnyomóan napos idő és 19-24 fok várható

Ajánljuk - 2007-04-14
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint túlnyomóan derült lesz az ég, vasárnap is sok napsütés várható, legfeljebb a délutáni órákban északon és nyugaton lehet gyenge felhősödés. Csapadék nem lesz.

Letették az első magyar bioetanol üzem alapkövét Kabán

Ajánljuk - 2007-04-13

A volt kabai cukorgyár területén épül fel Magyarország első bioetanol üzeme; a gyár alapkövét pénteken helyezte el Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter. Az új üzem magyar tulajdonban van, létesítésénél felhasználják a volt cukorgyár működése során kiépült infrastruktúrát, és megoldódik a megszűnt cukorgyárból kikerülő szakképzett munkaerő jelentős hányadának a foglalkoztatása is.

A magyar-szlovén határszakaszon új kilépő sáv működik mától

Ajánljuk - 2007-04-12
A magyar-szlovén határszakaszon a Rédics közúti határátkelőhelyen új kilépő sáv működik mától. A sáv ünnepélyes megnyitását a Magánvállalkozók Nemzetközi Fuvarozó Ipartestülete (NiT Hungary) kezdeményezte a határrendészeti szerveknél, mivel a szóban forgó határszakaszon folyamatosak voltak a torlódások az elmúlt időben.

Orbán elnökké és Kósa alelnökké választását támogatja a hajdú-bihari Fidesz

Ajánljuk - 2007-04-11

Orbán Viktornak a Fidesz elnökévé, Kósa Lajosnak a párt egyik alelnökévé választását támogatja a Fidesz Hajdú-Bihar megyei szervezete - közölte a testület az MTI-vel.

A héten itt a nyár

Ajánljuk - 2007-04-10

Nem panaszkodhatunk az ünnepekre, igazán szép tavasznak örülhetünk napok óta.

 Egy pici megingást és egy gyenge hidegfrontot hoz a keddi időjárás, de a folytatás egyre jobbnak ígérkezik. Szerdán már szinte zavartalan lesz a napsütés, a hét végére pedig elérjük a nyári értékeknek számító 25 fokot is. Jóval az ilyenkor szokásos értékek felett alakulnak a hőmérsékletek.

Napos, száraz idő és 16-21 fok várható

Ajánljuk - 2007-04-08

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint vasárnap országszerte napos, száraz idő várható. Hétfőn az ország legnagyobb részén sok napsütésre számíthatunk.

A jóakarat gesztusát várja Nagy-Britanniától Irán

Ajánljuk - 2007-04-07

Irán felszólította Nagy-Britanniát, hogy válaszoljon jószándékkal a tizenöt brit katona szabadon bocsátására. Irán londoni nagykövete szerint Nagy-Britannia kinyilváníthatná jóakaratát az Irakban fogva tartott irániak, illetve a vitatott iráni atomprogram ügyében.

Három hónapig még aktívak a miskolci Szent Ferenc Kórház ágyai

Ajánljuk - 2007-04-06

Ideiglenesen, ám továbbra is fogadhat betegeket Miskolcon a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat fenntartásában lévő Szent Ferenc Kórház, annak ellenére, hogy az Országos Egészségügyi Pénztár (OEP) nem kötött szerződést az intézménnyel - közölte Miskolc alpolgármestere.

Kormányszóvivő: április 1-jétől több mint ezer gyógyszer ára csökkent

Ajánljuk - 2007-04-05

Átlagosan 16 százalékkal csökken több mint 1000 gyógyszer ára április 1-től, ez is az egészségügyi reform egyik eredménye - közölte Gál J. Zoltán, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára a kormányszóvivői tájékoztatón.

Aktív hurrikánszezon várható 2007-ben az Atlanti-óceán térségében

Ajánljuk - 2007-04-04

Rendkívül aktív hurrikánszezonra lehet számítani az Atlanti-óceán térségében 2007-ben - jelentették be kedden amerikai szakértők.

Munkahelyi razzia Szabolcsban, 22 feketemunkás bukott le

Ajánljuk - 2007-04-03

Négy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei cégnél tartott munkahelyi razziát a Nyírbátori Határőr Igazgatóság és a térségi munkavédelmi felügyelőség; az ellenőrzések során 22 feketén foglalkoztatott dolgozó bukott le - közölte a határőrség nyírségi sajtóreferense kedden az MTI-vel.

Új kiállítóhely nyílik: Virtuális Galéria

Ajánljuk - 2007-04-01

„A Nyolcak” című kiállítással nyitott 2007. március 30-án a Virág Judit Galéria megújult honlapján (www.viragjuditgaleria.hu)  a Virtuális Galéria. A havonta váltakozó, tematikus tárlat – egyfajta szolgáltatásként – igazi művészeti csemegéket kínál a jövőben az érdeklődőknek.

Régi név új köntösben

Ajánljuk - 2007-03-28

A Batthyányi utcában sétálva felfedezhetünk egy újdonságot. A nemrég megnyílt Zsolnay Porcellán bolt különleges dísztárgyakkal és egy meglepetéssel várja az oda betérőket. A Zsolnay nevet nem kell bemutatni. Hazánkban, és külföldön is egyet jelent a minőséggel, és szerves része a porcellán és a kerámia történetének. Vajon gondolta e Zsolnay Miklós annak idején1852-ben a Zsolnay Keménycserép Manufaktúra megalapításakor, hogy milyen bámulatos dolgot hoz létre.

Gyermeke iskolájának vezetőjét bántalmazta egy apa Szabolcsban

Ajánljuk - 2007-03-27

Gyermeke általános iskolájának vezetőjét bántalmazta egy apa a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírbogdányban; a férfi ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanújával eljárás indult - közölte a térségi rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Négy kérdésben kezdeményez népszavazást az MVSZ

Ajánljuk - 2007-03-26

Négy kérdésben: a külhoni magyarok állampolgársága érdekében, a gyermekpornográfiának, az idegenek tömeges betelepítésének és a 18. életévüket betöltöttek korlátozás nélkül művi meddővé tételének tiltása ügyében kezdeményez népszavazást a Magyarok Világszövetsége (MVSZ) - jelentette be a szervezet elnöke.