Archívum

Eredmények megjelenítése 42741-től 42760-ig 43812 találatból.

Gyurcsány: nem készül újabb megszorító csomag

Belföld - 2006-09-04

Nem lesz újabb, Gyurcsány-csomagként emlegetett sokkszerű beavatkozás - jelentette ki Gyurcsány Ferenc kormányfő vasárnap A szólás szabadsága című televíziós hírműsornak adott interjújában.

A libanoni kormányfő tagadta, hogy Olmert békét ajánlott

Külföld - 2006-09-04

Ehud Olmert izraeli kormányfő saját vasárnapi közlése szerint felajánlotta - sikertelenül - Fuád Szinjóra libanoni miniszterelnöknek, hogy találkozzanak és kössenek békemegállapodást. A libanoni kormányfő hivatala ellenben tagadta, hogy valaha is efféle kapcsolatfelvételi kísérlet történt volna.

PSZÁF: a pozitív adóslista fékezné a lakosság eladósodottságát

Gazdaság - 2006-09-03

A pozitív adóslista létrehozása mellett érvel a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) által készített tanulmány, amely a lakossági hitelinformációs rendszereket elemzi.  Az Európai Unióban - a hitelpiacok integrálódásával - felmerült az egységes európai hitelnyilvántartó rendszer létrehozásának az igénye.

Gyurcsány: újra kell rendezni a viszonyokat Magyarországon

Belföld - 2006-09-03

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szerint Magyarországon egy sor dolgot másképp kell csinálni, újra kell rendezni a viszonyokat, az egyéni és a közfelelősséget, és bár bonyolult és nehéz időszak következik, folytatni kell a "bátor és teljesítményelvű reformokat".

A Fidesz szerint a gyógyszerpiac liberalizálása a legsúlyosabb döntés

Belföld - 2006-09-03

A gyógyszerpiac liberalizálását nevezte a kormány balatonőszödi döntései közül a legsúlyosabbnak Mikola István, a Fidesz parlamenti képviselője. Ezzel a döntéssel a szupermarketek járnak jól, az üzleti világ elérte azt, amit akart - jelentette ki a politikus.

EU: a külügyminiszterek a tárgyalások felfüggesztésével fenyegetik Törökországot

Külföld - 2006-09-03

Az Európai Unió soros elnöki tisztét betöltő Finnország szombaton azzal fenyegette meg Törökországot, hogy az EU legalábbis részlegesen felfüggeszti a vele kezdett csatlakozási tárgyalásokat, ha Ankara nem ratifikálja a 25-ökkel, köztük Ciprussal között vámuniós szerződését.

Magyar-norvég: megalázó hazai vereség az első Eb-selejtezőn

Sport - 2006-09-03

A magyar labdarúgó-válogatott első Európa-bajnoki selejtezőjén óriási védelmi hibák miatt háromgólos vereséget szenvedett Norvégiától a Megyeri úti Szusza Ferenc Stadionban. A nemzeti együttes először kapott ki hazai pályán a skandináv gárdától, amelyet utoljára 1981-ben győzött le, az azóta lejátszott hét találkozón öt döntetlen mellett két kudarcot számlál.

Tagfelvétel

Közérdekű - 2006-09-03

A Debreceni Művelődési Központ Kiváló Együttes címmel kitüntetett Alföld Gyermekszínpada és Főnix Diákszínpada felvételt hirdet a színjátszáshoz kedvet érző fiúk és lányok részére 10-14 és 14-20 éves kor között.

Jogosítvány nélkül vezetett

Kékhírek - 2006-09-03

A Debreceni Városi Bíróság augusztus 31-én gyorsított szabálysértési eljárás keretében 70. 000 Ft pénzbírság megfizetésére kötelezte azt a 19 éves debreceni fiatalembert, aki idén már több alkalommal úgy vezetett, hogy jogosítványa sohasem volt.

Ötéves a Diákhitel

Oktatás - 2006-09-03

Az elmúlt öt évben bebizonyosodott, hogy a magyar Diákhitel, a világon egyedülálló módon, több feltételnek megfelelve számos célt tud együttesen szolgálni - derült ki a Diákhitel Központ jubileumi sajtótájékoztatóján.

Faludy György halálára

Kultúra - 2006-09-03

Faludy György halálával nemcsak a magyar irodalom, hanem a magyar közélet is szegényebb lett. Személyében egy agg korában is fiatalos gondolkodású, sokat tapasztalat, bölcs közszereplő távozik most a magyar közéletből.

Első meccsén 23-6-ra nyert a magyar csapat a vízilabda Eb-n

Sport - 2006-09-01

Belgrádban ma megkezdődött a vízilabda Európa-bajnokság, Kemény Dénes együttese a nyitónapon a szlovénok ellen szállt vízbe. A magyar válogatott 23-6-os kiütéses győzelmet aratott. A magyarok célja az aranyérem mesgzerzése.

Csökken a diákhitel kamata

Oktatás - 2006-09-01

10,22-ről 9,5 százalékra csökken szeptembertől a diákhitelek kamata - jelentették be pénteken a Diákhitel Központban. Ősztől bővül a jogosultak köre, 40 évre emelték a hiteligénylési korhatárt, a törlesztés kezdetét pedig kitolták az iskola elhagyása utáni negyedik hónapra.

Kertész Imre kapja idén Berlin legrangosabb kitüntetését

Kultúra - 2006-09-01

Kertész Imre Nobel-díjas magyar író kapja Berlin városának legrangosabb kitüntetését, az Ernst Reuter emlékérmet ebben az évben - jelentette be Klaus Wowereit, a német főváros kormányzó polgármestere.

Vádat emelt az ügyészség Gerendás György ellen

Sport - 2006-09-01

Vádat emelt az ügyészség súlyos testi sértés miatt Gerendás György, a Brendon-Fenstherm-ZF-Eger ob I-es vízilabdacsapat vezetőedzője ellen.

Közel 70 milliós bírság az elmúlt héten

Kékhírek - 2006-09-01

A Vám-és Pénzügyõrség Észak-Alföldi Regionális Parancsnoksága felügyelete alá tartozó vámhivatalok az elmúlt héten 69.425.777,- forint pénzbírságot szabtak ki és lefoglaltak 92 darab olyan személygépkocsit, amelyekben külföldi eredetű cigarettát szállított a tulajdonosa.

Jövő héttől újra ülésezik az Európai Parlament

EU - 2006-09-01
Az Európai Parlament szeptember 4. és 7. között tartja a nyári szünet utáni első plenáris ülését, a franciaországi Strasbourgban.

Új ügyfél-tájékoztatási rendszer az APEH-nál

Közérdekű - 2006-09-01

Az APEH Hajdú-Bihar Megyei Igazgatósága tájékoztatja ügyfeleit, hogy július óta új ügyfél-tájékoztatási központot (Contact Center) működtet.

A vizsgálat lezárult, felejtsük el?

Fogyasztóvédelem - 2006-09-01

A régi, nagysikerű olasz film címét kölcsönvéve jelzem: nem kellene elfelejteni.

Mert ha egy hajdúszoboszlói étteremben 2001 és 2003 évben lejárt diabetikus befőttet, illetve szamóca dzsemet használtak fel az ételkészítésnél, ha egy hajdúböszörményi vendéglőben olyan pohárba árusították a sört, amelybe eleve nem fért be a 3 deciliter, vagy egy debreceni fagyizóban 9 fagylalt közül négynek lejárt a fogyaszthatósági ideje, akkor arról írni kell.

A T Com és a T Online üzletpolitikájáról

Vélemény - 2006-09-01

Internet. Olyan nincs, hogy neked nincs. - olvasom a reklámplakátot a társaság debreceni találkozási pontjában. A Plaza légkondicionált termében a falakon a reklámvilág, az ügyfélnek mondják a valóságot. Korszerű  internetezésre nincs mód: Hajdúböszörmény centrumában például  jó tíz évvel ezelőtt megállt az idő, csak modemes internet van .

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza