Befektetés

Eredmények megjelenítése 81-től 100-ig 1034 találatból.

Újabb hitelintézetekkel egyesült a Pannon Takarék Bank

Befektetés - 2016-10-04

Egyesült a Pannon Takarék Bank Zrt.-vel a Lébény-Kunsziget Takarékszövetkezet és a Bakonyvidéke Takarékszövetkezet október 1-jén, a Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom megyében, valamint a fővárosban működő Pannon Takarék így több mint 90 milliárd forintnyi portfóliót kezel, fiókjainak száma pedig 52-re bővült - közölte a Szövetkezeti Hitelintézetek Integrációs Szervezete (SZHISZ) kedden.

Sikeresen mutatkoztak be a magyar startupok a tel-avivi innovációs fesztiválon

Befektetés - 2016-10-02

Több magyar startup is bemutatkozott a tel-avivi DLD innovációs fesztiválon a héten, ahol számos potenciális befektetővel és üzleti partnerrel ismerkedhettek meg a magyar résztvevők a világon a Szilícium-völgy utáni legnagyobb startup-központban.

A fesztiválon részvételi lehetőséget elnyert három kezdő vállalkozás számára a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) biztosította a kiállítóhelyet és a belépőjegyeket. A magyar startupokat kiválogató Be Smart versenyt, majd az első három helyezett kiutaztatását a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) szervezte.

A Mediaworks megvette a Pannon Lapok Társaságát

Befektetés - 2016-09-30

- A Mediaworks Hungary Zrt. megvásárolta a Pannon Lapok Társasága Kft.-t (PLT) a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) engedélyével. A PLT és a Mediaworks együtt majdnem 25 milliárdos árbevétellel és csaknem 1150 munkavállalóval rendelkezik. Az új csoport tizenkét megyében (Bács-Kiskun, Baranya, Békés, Heves, Komárom-Esztergom, Jász-Nagykun-Szolnok, Somogy, Tolna, Fejér, Vas, Veszprém, Zala) van jelen megyei lapokkal.

A Lufthansa-csoport hat éven át negyven repülőgépet bérel az Air Berlintől

Befektetés - 2016-09-29

A Lufthansa-csoport negyven darab repülőgép bérletéről írt alá megállapodást Németország második legnagyobb légitársaságával, az Air Berlinnel.A Lufthansa 2017-es nyári menetrend életbe lépésétől hat éven keresztül 35 Airbus A320-as típuscsaládba tartozó gépet bérel az Eurowings diszkont leányvállalat számára és ötöt az osztrák Austrian Airlines-nak.

Fejlesztette baromfifeldolgozóit a kisvárdai Master Good Kft.

Befektetés - 2016-09-28

Kormányzati segítséggel, összesen 878 millió forintból fejlesztette baromfifeldolgozóit a kisvárdai Master Good Kft., amely a Nagyvállalati Beruházási Támogatási (NBT) Program keretében 439 millió forint támogatást kapott.

A Master Good Cégcsoporthoz tartozó társaság támogatásáról szóló okiratot szerdán adta át a nemzetgazdasági miniszter a felső-szabolcsi kisvárosban.

Internet Hungary - A Central online portfóliójába fektetett az RTL

Befektetés - 2016-09-27

Harminc százalék részesedést szerzett a Central Médiacsoport online portfóliójában az RTL magyarországi cége, az M-RTL Zrt. - jelentette be a két társaság vezetője kedden, a siófoki Internet Hungary konferencián.

Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója azt hangsúlyozta: egy lépéssel hoznak be "talán több mint tíz éves lemaradást", jelezve, hogy társaságuk is sok videótartalommal tudja megtámogatni a partner hír-, női-, gasztronómiai és szórakoztató kínálatát.

Lízingszövetség: a növekvő kkv-k élnek leginkább a lízinggel

Befektetés - 2016-09-22

A fejlődő, innovációkat preferáló, növekedésben lévő cégek táborában legnépszerűbbek a lízingkonstrukciók, amelyek költséghatékony és rugalmas finanszírozási formát jelentenek a Magyar Lízingszövetség elnöke szerint.Nyikos Katalin így kommentálta a megrendelésükre a Gfk piackutató által készített felmérés eredményeit, amely szerint a növekedésben lévő kis- és középvállalkozások (kkv) 29 százalékának van lízingszerződése,

Meghirdette eladásra a felszámoló a Surjány-Hús Kft. vagyonelemeit

Befektetés - 2016-09-21

Nyilvános pályázatot hirdetett a felszámolás alatt levő törökszentmiklósi Surjány-Hús Ipari és Kereskedelmi Kft. tulajdonát képező vagyonelemek értékesítésére a Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft. - olvasható a szervezet honlapján.

Baker & McKenzie: Európa a kínai befektetők legfőbb célpontjává vált

Befektetés - 2016-09-19

A kínai felvásárlások és zöldmezős beruházások értéke Európában és Észak-Amerikában 2015-ben elérte a 40 milliárd dollárt, és idén várhatóan újabb rekordot dönt. A kelet-európai régió országai is egyre vonzóbbá válnak a kínai befektetők számára - derül ki a Baker & McKenzie Ügyvédi Iroda nemzetközi tanulmányából.

Mérsékelten csökkent a befektetési alapok vagyona augusztusban

Befektetés - 2016-09-16

A befektetési alapok összvagyona 25,5 milliárd forinttal, 0,45 százalékkal csökkent augusztusban - közölte a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (Bamosz) pénteken.

A hónap végén a Bamosz-tagok 5652 milliárd forintot kezeltek befektetési alapokban.

Tavaly 8 százalékkal csökkentek az energiaipari beruházások

Befektetés - 2016-09-14

- Tavaly nyolc százalékkal csökkentek globálisan az energiaipari beruházások, mivel a megújítható energiaforrásokba, áramelosztó hálózatokba és hatékonyságnövelő fejlesztésbe fektetett összegeket bőven ellensúlyozta a szénhidrogén-feldolgozóipari beruházások visszaesése - állapítja meg a Nemzetközi Energiaügynökség, az IEA (International Energy Agency) szerdán közzétett tanulmánya.

Közös vállalatot hoz létre a kecskeméti Magnus Aircraft és a kínai Tianshan Industrial Group

Befektetés - 2016-09-13

Több mint 30 millió eurós beruházásról és közös vállalat létrehozásáról szóló megállapodást írt alá a kecskeméti székhelyű Magnus Aircraft repülőgépgyártó a kínai Tianshan Industrial Grouppal

Hatvan milliárd forinttal nőttek a takarékok által kezelt megtakarítások egy év alatt

Befektetés - 2016-09-12

Egy év alatt több mint hatvan milliárd forinttal, 1301 milliárdról 1362 milliárd forintra nőtt a takarékok által kezelt megtakarítások összesített állománya az első fél év végére, az emelkedés elsősorban az állampapírok és a befektetési jegyek növekvő értékesítésének volt köszönhető - közölte a Takarékbank hétfőn.

Ingatlan.com: érdemes megfontolni az eladó lakások felújítását

Befektetés - 2016-09-05

A szakértők szerint érdemes megfontolni az eladó lakások felújítását, mert a panelek átlagosan 8, a téglalakások 26 százalékkal drágábban értékesíthetők így a felújítandóknál.

Az ingatlan.com elemzése szerint a nagyvárosokban a felújított téglalakások négyzetméterára 441 ezer forint, a paneleké 279 ezer forint volt.

Októberben indul a mohácsi vágóhíd próbaüzeme

Befektetés - 2016-09-01

Októberben indul a próbaüzem a több mint 21 milliárd forintos beruházással megvalósuló mohácsi vágóhídon, amely várhatóan 2017 elején kezdi meg az üzemszerű termelést – közölte az MCS Zrt.

A 2,7 milliárd forintos állami támogatással létesített üzem építési és gépészeti munkáinak költsége meghaladta a 12 milliárd forintot. A vágóhíd teljes felfutásával több mint 550 embert foglalkoztat majd.Az üzemben belföldi értékesítésre szánt előhűtött tőkehúsrészeket és csomagolt húsokat, valamint távol-keleti exportra szánt fagyasztott húsárút állítanak elő.

Negyedik gyárcsarnokát avatta fel Tatabányán a dán Coloplast vállalat

Befektetés - 2016-08-25

Negyedik gyárcsarnokát avatta fel az egészségügyi termékeket előállító, dániai központú Coloplast vállalat csütörtökön Tatabányán, a 6 milliárd forintot meghaladó beruházással ezer embernek teremtenek munkalehetőséget - mondta avatóbeszédében a Coloplast Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Boris Kovac hozzátette, hogy a 20 000 négyzetméter alapterületű új csarnokban a vállalat legújabb termékcsaládját gyártják majd.


Csaknem ötmilliárd fontot vontak ki a brit befektetési alapokból júliusban

Befektetés - 2016-08-24

Csaknem ötmilliárd fontot vontak ki a brit befektetési alapokból júliusban, az Egyesült Királyság európai uniós tagságáról tartott népszavazás után. Ez az utóbbi három évben mért legnagyobb veszteség - írta a Financial Times.

A lap szerdai száma szerint júliusban 4,7 milliárd fonttal (1707 milliárd forinttal) csökkent a brit befektetési alapokban elhelyezett összeg a júniusi hárommilliárdos kivonás után. Európa más részeiben viszont nőtt a befektetési kedv: összességében 15,8 milliárd euróval bővültek a befektetési alapok, ami a második legmagasabb havi érték ebben az évben.

Fél éves nyereséget jelentett a CIG Pannónia

Befektetés - 2016-08-23

A CIG Pannónia csoport az év első felében 6 százalékos növekedéssel 8,417 milliárd forintos díjbevételt és 316 millió forintos adózott nyereséget ért el - közölte kedden a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. nemzetközi számviteli szabványok szerint (IFRS) készített, második negyedéves tőzsdei jelentésében a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

Conclude: magasak maradhatnak a cukorárak

Befektetés - 2016-08-21

Emelkedhetnek a cukorárak, és várhatóan egy ideig magasak is maradnak annak hatására, hogy a cukor termelése világszinten csökken, emiatt a globális cukorkészletek a következő két szezonban több mint 22 millió tonnával eshetnek vissza - közölte az árupiaci befektetésekkel foglalkozó Conclude Befektetési Zrt.

Török puccskísérlet - Negatívra rontotta a török adósosztályzat kilátását a Fitch Ratings

Befektetés - 2016-08-20

Leminősítés lehetőségére utaló negatívra rontotta az eddigi stabilról Törökország még épphogy befektetési ajánlású, "BBB mínusz" szintű hosszú futamú államadós-besorolásának kilátását a Fitch Ratings.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.

A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út 18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza.