Befektetés

Eredmények megjelenítése 61-től 80-ig 1075 találatból.

Az olajár 56 dollár felé araszol egy líbiai olajmező lezárása miatt

Befektetés - 2017-04-10

A kőolaj ára emelkedik, közelít a hordónkénti 56 dollárhoz, szakértők ezt azzal indokolták, hogy le kellett állítani a termelést Líbia legnagyobb olajmezőjén.

Hozzátették, továbbra is árnövelő tényező a szíriai helyzet alakulása az amerikai légicsapás után, illetve emeli az árat az is, hogy sikeresnek tűnik az OPEC januártól életbe léptetett olajkitermelési korlátozása.

Tovább bővíti büki gyárát a Nestlé Hungária Kft.

Befektetés - 2017-04-06

Tovább bővíti büki állateledel gyárát idén ősszel a Nestlé Hungária Kft., a több mint 20 milliárd forintos beruházással a gyár a Nestlé egyik legnagyobb állateledel gyártó központjává válik Európában - közölte a Nestlé Hungária Kft. csütörtökön.

A társaság kivitele ezzel a beruházással idén újabb lendületet kaphat. Az Európában előállított évi 1 millió tonna állateledel jelenleg mintegy 20 százaléka készül Bükön. A Nestlé az elmúlt 25 évben több mint 100 milliárd forint értékben létesített beruházásokat az országban, ezzel a Nestlé a legnagyobb svájci befektető Magyarországon.

A világ leghosszabb földgázvezetékén Olaszországig vezetnék az izraeli földgázt

Befektetés - 2017-04-03

- Izrael a világ leghosszabb, kétezer kilométeres vezetékének megépítését tervezi tengeri földgázmezőjétől Ciprusra, onnan Kréta szigetére, tovább a görög partokhoz, és onnan egészen Olaszországig - értesült hétfőn a Jiszráel Hajom (Izrael Ma) című újság.

A Duna House igazgatósága 479 millió forint kifizetését javasolja osztalékként

Befektetés - 2017-03-30

- A Duna House Holding Nyrt. igazgatósága 479,26 millió forint osztalék kifizetését javasolja a részvényesek részére, a javaslatról a társaság április 20-ra összehívott közgyűlése dönt majd.

Az összegből egy részvényre valamivel több mint 130 forint jut, figyelembe véve a 2017. január 5-i tőkeemeléssel keletkeztetett új törzsrészvényeket is.

Magyarországon a lakóépületek 80 százaléka energiahatékonysági szempontból nem megfelelő

Befektetés - 2017-03-26

Magyarországon a lakóépületek 80 százaléka energiahatékonysági szempontból nem megfelelő, az elpazarolt energia a falakon, az ablakon, 25 százaléka pedig a tetőn át távozik, miközben csak a tető hőszigetelésével a fűtésszámla 10 százaléka is megspórolható - olvasható a szigetelőanyagokat gyártó Knauf Insulation és a Tető Építők Egyesülete közös közleményében.

Több mint 20 százalékkal növeli idén szállítási kapacitását a Wizz Air Romániában

Befektetés - 2017-03-20

Több mint 20 százalékkal növeli az idén szállítási kapacitását a Wizz Air diszkont légitársaság a Romániát érintő járatain - írta hétfőn a Ziarul Financiar című román napilap.

A gazdasági-pénzügyi újság a társaság közlésére hivatkozva írta, hogy a Wizz Air összesen 7,6 millió helyet bocsát értékesítésre a Romániát érintő járatain, miután tavaly 6,26 millió helyet kínált. A Wizz Air tavaly a Romániát érintő járatain 23 százalékkal több, azaz 5,5 millió utast szállított, s ezzel megerősítette piacvezető helyét a román légi közlekedési piacon.

Kétmillió cseh koronáért kelt el a Magyar Posta elnevezésű kilencdarabos csehszlovák bélyegblokk

Befektetés - 2017-03-19

- Kétmillió cseh koronáért, azaz 23 millió forintért kelt el vasárnap Prágában egy árverésen az egykori csehszlovák bélyegek egyik legértékesebbnek tartott példánya, a Magyar Posta-blokk.

A kilenc húszfilléres darabból álló, Magyar Posta feliratú bélyegblokk egy százdarabos teljes bélyeglap része, amelyet 1919-ben Posta Ceskoslovenská 1919 (Csehszlovák Posta 1919) bélyegzővel láttak el.

Csökkent a struccok iránti kereslet, egyre több tenyésztő hagy fel a madarak tartásával

Befektetés - 2017-03-15

- Válságba jutott a magyarországi struccágazat, jelentősen visszaesett a kereset, csökkentek az értékesítési árak, a haszon főként a szlovák, román, olasz és cseh feldolgozóké, ezért egyre kevesebben foglalkoznak Magyarországon strucctartással.

Több mint 60 százalékkal csökkenet a kockázati tőkebefektetések értéke tavaly

Befektetés - 2017-03-13

Magyarországon 97 befektetésen keresztül 87 vállalat kapott összesen 12,1 milliárd forint összértékű kockázati- és magántőke-befektetést tavaly, ami 62 százalékos visszaesés a 2015-ös 31,8 milliárdos befektetéshez képest a Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület (HVCA) éves jelentése szerint.

BÉT - Felfüggesztették az Opimus részvények kereskedését

Befektetés - 2017-03-09
led corn lamp e40 led corn lamp e27 led corn bulb e27

- Csütörtök reggeltől felfüggesztették az Opimus Group Nyrt. törzsrészvényeinek kereskedését a hétfői tőzsdenap kereskedésnek végéig - olvasható a tőzsde honlapján közzétett határozatban.

Az indokolás szerint az Opimus az árfolyamot jelentősen befolyásoló tájékoztatást tervez közzétenni a következő napokban.

Otthontérkép: 40 százalékkal emelkedett a nyaralók ára

Befektetés - 2017-03-01

Egy év alatt nagyjából 40 százalékkal emelkedett egyes területeken a nyaralók ára, főleg a Balatonon és Budapest környékén, így átlagosan 286 ezer forint a négyzetméterenkénti ár az otthonterkep.hu legfrissebb elemzése szerint.Az ingatlanportál kiemeli: ez a növekedés annak fényében is drasztikus, hogy a nyaralókra jellemző szezonális áringadozás felfelé ívelő szakasza még csak most fog jelentkezni, a tavaszi hónapokban.

Deutsche Telekom: megfelelő szabályozásra és jelentős befektetésekre is szükség van az 5G fejlesztésekhez

Befektetés - 2017-02-28

Támogató szabályozásra, hatalmas összegű befektetésekre és az iparágak közötti együttműködésre, ötletbörzére van szükség az 5G fejlesztések sikeréhez, mindennapi elterjedéséhez - hangzott el a Deutsche Telekom és az Ericsson részéről a barcelonai Mobil világkongresszuson.

A Takarék Csoportnál kezelt megtakarítások állománya 87 milliárd forinttal nőtt tavaly

Befektetés - 2017-02-27

Csaknem 87 milliárd forinttal 1889 milliárd forintra emelkedett a Takarék Csoportnál kezelt vállalati és lakossági megtakarítások állománya tavaly. A piaci trendeknek megfelelően a takarékoknál is az állampapírok és befektetési jegyek voltak a legnépszerűbb megtakarítási termékek

Jó évet zárt tavaly a csehországi aukciós festménypiac

Befektetés - 2017-02-26

Jó évet zárt tavaly a csehországi aukciós festménypiac. Az árverésen értékesített képek együttes értéke 1,257 milliárd koronát (14,3 milliárd forint) tett ki, s a rendszerváltás után első ízben lépte át az egymilliárd koronás határt - derül ki az ART+ című évkönyvből, amely a piac tavalyi alakulását térképezte fel.

Emelkedett a PSA-csoport nyeresége tavaly

Befektetés - 2017-02-23

Csökkenő bevétel mellett majdnem duplájára emelkedett a PSA francia autógyártó konszern nyeresége tavaly, és 2011 óta először ismét osztalékot fizet a vállalat. A Peugeot, a Citroen és a DS márkákat összefogó PSA-csoport csütörtökön közzétett éves beszámolójában közölte, hogy bevételei 646 millió euróval 54 milliárd 30 millió euróra csökkentek tavaly.

Negatívról stabilra javította az orosz államadós-osztályzat kilátását a Moody's

Befektetés - 2017-02-19

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

Stabilra javította a leminősítés lehetőségére utaló eddigi negatívról a "Ba1" szintű - a befektetési ajánlású kategória alsó határától egy fokozattal elmaradó - orosz államkötvény-besorolás kilátását a Moody's Investors Service.


Emelkedett a 3, 5 és a 10 éves államkötvények aukciós átlaghozama

Befektetés - 2017-02-16

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

A meghirdetett mennyiségnél 5 milliárd forinttal nagyobb összegben, 48 milliárd forintért, emelkedő hozammal értékesített 3, 5 és 10 éves lejáratú államkötvényeket az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) csütörtöki aukcióján.

Az ÁKK 18 milliárd forintért vitt piacra 3 éves, 15 milliárd forintért 5 éves és 10 milliárd forintért 10 éves lejáratú államkötvényt.

Szijjártó Péter Tokióban: mára Japán lett a legjelentősebb ázsiai befektető Magyarországon

Befektetés - 2017-02-13

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

Mára Japán lett az első számú ázsiai befektető Magyarországon: 151 vállalattal van jelen, és 31 ezer embert foglalkoztat, nem véletlen, hogy ezek közül hét stratégiai partnere a magyar kormánynak - mondta tokiói tárgyalásainak első napja végeztével Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az MTI-nek hétfőn telefonon.

Növelte forgalmát és nyereségét tavaly a Renault

Befektetés - 2017-02-10

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

A francia Renault autógyár tavaly minden régióban növelte forgalmát és nyerségét, valamint ambiciózus középtávú üzleti tervet mutatott be éves eredmény beszámolójában.

A konszern honlapján közzétett eredmény beszámoló szerint a Renault 2016-ban 3,18 millió autót értékesített, 13,3 százalékkal többet a 2015-ös 2,81 milliónál, miközben az autók világpiaci forgalma 4,6 százalékkal emelkedett. A Renault eladásai tavaly már sorban a negyedik éve emelkedtek. A konszern piaci részesedése 0,3 százalékponttal 3,5 százalékra emelkedett. A Renault és a Dacia márkák 14,2 és 6,0 százalékos növekedéssel értékesítési rekordot értek el tavaly.

Ömlik a tőke a gyenge besorolású kötvényekbe Trump gazdaságélénkítő ígéretei miatt

Befektetés - 2017-02-09

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

Ömlik a tőke a legrosszabb hitelminősítői besorolású amerikai vállalati kötvényekbe is, jelezve, hogy a befektetők bíznak Donald Trump amerikai elnök gazdaságélénkítő és deregulációs terveinek megvalósulásában.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza