Belföld

Eredmények megjelenítése 6481-től 6500-ig 6585 találatból.

Kuncze: hiteltelen a Fidesz létszámcsökkentési javaslata

Belföld - 2006-07-12

Az SZDSZ szerint hiteltelen a Fidesz önkormányzati képviselői létszámcsökkentési javaslata.

Fidesz: törvényjavaslat a képviselő-testületek létszámának csökkentéséért

Belföld - 2006-07-12

A fővárosi és a megyei önkormányzati képviselő-testületek létszámának csökkentését tartalmazza az a törvényjavaslat, amelyet két fideszes képviselő, Kontrát Károly és Répássy Róbert nyújtott be a parlamenthez.

A konvergenciatanács létrehozásáról tárgyal a kormány

Belföld - 2006-07-12

A kormány ma tárgyal a konvergenciatanács létrehozásáról, olyan, független szakemberekből álló testületről, amely a konvergenciaprogramot széles körben egyezteti, mielőtt a kormány benyújtaná az Európai Bizottságnak.

Megkezdik Toller László ébresztését

Belföld - 2006-07-12

Megkezdik Toller László pécsi polgármester fokozatos ébresztését, akit az autóbalesete óta intenzív osztályon kezelnek, és mély altatásban tartanak

Such György lett a Magyar Rádió elnöke

Belföld - 2006-07-11

Such Györgyöt választotta a Magyar Rádió elnökévé a közszolgálati médiumot felügyelő közalapítvány kuratóriuma - jelentette be a testület maratoni, hétórás budapesti tanácskozását követően hétfőn Gellért Kis Gábor elnök.

Megszavazták a kamatadót, 20 százalékra nő az áfa középső kulcsa

Belföld - 2006-07-11

Az Országgyűlés elfogadta az államháztartás egyensúlyát javító különadóról szóló törvényjavaslatot és a házipénztár adóról szóló törvényjavaslatot.

Hétfőn lesz az ötödik elnökválasztási kísérlet a Magyar Rádióban

Belföld - 2006-07-09

Hétfőn ismét kísérletet tesz a Magyar Rádió Közalapítvány kuratóriumi elnöksége, hogy jelöltet állítson a közszolgálati médium elnöki posztjára

Meghalt Toller László sofőrje

Belföld - 2006-07-07

Meghalt Szőke János, Toller László országgyűlési képviselő sofőrje pénteken Pécsett - közölte a polgármesteri hivatal sajtóreferense.

A Pszichiátriai Érdekvédelmi Fórum (PÉF)véleménye

Belföld - 2006-07-07

Az Európai Tanács (ET) Kínzás Elleni Bizottságának (CPT) elmarasztaló véleményével kapcsolatban a Pszichiátriai Érdekvédelmi Fórum is hangot ad véleményének.

Nyilatkozat

Belföld - 2006-07-07

Személyes találkozón tisztáztuk a Karsai József frakcióülésen elhangzott hozzászólásából adódó félreértéseket.

Vojnik Mária: ugyanarra a tevékenységre nem irányulhat kétféle munkajogviszony

Belföld - 2006-07-06

Ugyanarra a tevékenységre nem irányulhat kétféle munkajogviszony - mondta Vojnik Mária, az egészségügyi tárca volt államtitkára csütörtökön reggel a színlelt szerződések felbontása körül az egészségügyben kialakult helyzetről a Nap-keltében.

Gyurcsány Ferenc szerint a nehézségek 2007 közepéig tartanak

Belföld - 2006-07-06

Gyurcsány Ferenc szerint 2007 közepéig lesznek nehézségek, 2008-tól alacsonyabb infláció és az áremelkedés megfékezése várható. A miniszterelnök erről csepeli lakossági fórumán beszélt.

Őrizetbe vették a drogfutárok beszervezésével gyanúsított nőt

Belföld - 2006-07-05

Őrizetbe vette a Nemzeti Nyomozóiroda (NNI) azt a 30 éves nőt, aki a gyanú szerint beszervezte a Dél-Amerikában elfogott magyar drogfutárokat - számolt be az RTL Klub híradója; a hírt az NNI munkatársa, Szabóné Csontos Stefánia megerősítette.

Nemzetközi elismerés a Vám- és Pénzügyőrségnek

Belföld - 2006-07-04

2006. június 29. és július 1. között Brüsszelben ülésezett a Vám Világszervezet, ahol a magyar Vám- és Pénzügyőrséget dr. Nagy János vezérőrnagy, országos parancsnok, a Vám Világszervezet alelnöke képviselte.

Postázzák a folyószámla-kivonatokat

Belföld - 2006-07-04

Az Adóhatóság  július 4-én kezdi meg és augusztus 31-ig fejezi be – a törvényi előírásnak eleget téve - az egyéni vállalkozói és magánszemélyes folyószámla kivonatok, valamint a 2005. évre felszámított késedelmi pótlékról szóló értesítők kiküldését. A gazdálkodó szervezetek értesítése 2006. október 1. és október 31. között fog történni.

Bizonytalan körülmények közt a hazai tudományos munka

Belföld - 2006-07-04

Elengedhetetlenül szükséges, hogy a tudomány művelői, különböző autonóm szervezeteik együttműködjenek, és kapják meg tudományos teljesítményük elismerését - fogalmaz állásfoglalásában a MAB plenáris ülése.

Nehezebb kormányozni, mint kampányolni

Belföld - 2006-07-03

Az MSZP országos választmányának ülésén elhangzott, hogy nem az államháztartási egyensúlyt javító intézkedéseknek, az Új Egyensúly programjának a kommunikációja volt rossz, hanem nem szántak elég időt a feldolgozásra. A testület elnöke úgy fogalmazott: nem tudták értelmezni, mi miért történik.

Gyurcsány: nincs még döntés a vizitdíjról

Belföld - 2006-07-01

A kormány nem hozott döntést a vizitdíjról - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szombaton Budapesten újságírónak. "Nincs elvi döntés. Nagyon-nagyon messze vagyunk ezektől az ügyektől" - közölte a politikus a vizitdíjjal kapcsolatos sajtóhírekre reagálva az MSZP országos választmányának üléséről távozóban.

Gyurcsány: hat szempont a reformokhoz

Belföld - 2006-07-01

 

Hat szempont érvényesítését nevezte Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szombaton annak feltételeként, hogy Magyarország a régió legerősebb országa legyen. A politikus az MSZP országos választmányának ülésén beszélt.

Július elsejétől átalakul a közgyógyellátás rendszere

Belföld - 2006-06-30

A szociális törvény 2005. évi módosításával július elsejétől átalakul a közgyógyellátás, az új rendszerben havi legfeljebb 12 ezer forintos keretet használhatnak fel a rászorulók betegségük kezelésére, ami indokolt esetben évi 6 ezer forinttal bővíthető - mondta el az MTI-nek Forgó Györgyné, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium főosztályvezetője