Belföld

Eredmények megjelenítése 81-től 100-ig 5710 találatból.

Kvótaper - Szijjártó: az igazi csata most kezdődik

Belföld - 2017-09-06
on the beach hotels argento outlet yoox uk mens marks and spencer discount code new look voucher

A magyar kormány szerint az Európai Bíróságon, a kvótaperben született döntés felháborító és felelőtlen - közölte a külgazdasági és külügyminiszter szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

Szijjártó Péter hangsúlyozta, "az igaz csata csak most kezdődik el", Magyarország minden jogorvoslati lehetőséget igénybe vesz, hogy a magyar emberek akarata ellenére ne lehessen az országba telepíteni senkit.

A miniszter értékelése szerint a bíróság döntése veszélyezteti egész Európa jövőjét, biztonságát, és ellentétes az európai nemzetek, így a magyar nemzet érdekeivel. Véleménye szerint az Európai Bíróságon politikai döntés született, "a politika megerőszakolta az európai jogot".

A DK megszavaztatja tagjait az ellenzéki összefogásról

Belföld - 2017-09-05

- A Demokratikus Koalíció (DK) pártszavazást tart arról, hogy a jövő évi választáson összefogjanak-e más ellenzéki pártokkal - jelentette be a DK ügyvezető alelnöke. A pénteken kezdődő internetes voksoláson minden párttag részt vehet, a szavazás hat napig tart, a végeredményt pedig jövő hét pénteken jelentik majd be.

Molnár Csaba keddi, budapesti sajtótájékoztatóján elmondta, két kérdést tesznek majd fel, az egyik arról szól, hogy az általuk demokratikusnak tartott ellenzék mind a 106 egyéni körzetben indítson közös jelöltet. A másik a közös lista elutasításáról, ha azon nem szerepelhet Gyurcsány Ferenc.

Az LMP reakciója a kötcsei beszédre

Belföld - 2017-09-03

Orbán Viktor azért gyötri a magyarokat az Európa hanyatlásáról szóló apokalipszis-víziókkal, mert ő és a kormánya elszigetelődött a nyugati szövetségi rendszeren belül. A kormányfő azért beszél Európa problémáiról, mert az elmúlt hét év bebizonyította, hogy a magyar emberek húsbavágó problémáira, a fokozódó bérválságra, az összeomló egészségügyre és a kivéreztetett oktatásra nincsen megoldása. Márpedig a jövő évi választásokon nekünk elsősorban Magyarország és nem az Unió vagy a világ problémáit kell megoldani.

Gyurcsány: a DK Európát választja, ehhez kéri a szavazók támogatását

Belföld - 2017-09-03

A jövő évi választás igazi kérdése az lesz, hogy "Orbán vagy Európa", a Demokratikus Koalíció pedig Európát választja és ehhez kéri a választók támogatását - mondta a párt szombati, fővárosi kampánynyitó rendezvényén a DK elnöke.

Gyurcsány Ferenc úgy fogalmazott: hét hónapjuk van arra, hogy bebizonyítsák, Magyarország lehet egy békésebb, nyugodtabb, európai, polgári ország. A politikus megígérte hallgatóságának, hogy kormányzóképességgel, emberi tehetséggel és tisztességgel képesek lesznek ezt bebizonyítani.

A volt miniszterelnök azt mondta, a jelenlegi kabinettel szemben ők úgy gondolják, hogy az állam ereje nem a kormány erőszakosságában, hanem szabad polgárainak és azok szabad gyülekezeteinek szabadságában van.

A magyar politika egy része a múlt fogságában él, a DK viszont a jövő felé szeretné fordítani figyelmét és energiáit - jelentette ki. A hazafias szolidaritás politikája nem állítja szembe egymással a különböző társadalmi rétegeket, ezért a sikeres embereket becsülni, a polgári életet élőket védeni, a legszegényebbeket pedig támogatni kell - szögezte le.

Az LMP a költségvetési bizottság alelnöki posztját adná Demeter Mártának

Belföld - 2017-09-01

Demeter Mártára bízná az Országgyűlés Költségvetési bizottságának alelnöki posztját az LMP - nyilatkozta a pozíciót jelenleg betöltő Schmuck Erzsébet az MTI-nek. A párt frakcióvezető-helyettese elmondta: a képviselőcsoportjukba szeptember 1-jén belépő Demeter Márta szintén a testület tagja, így jelenleg két LMP-s ül a bizottságban.

Mivel frakciójuk hatfősre bővül, kérvényezni fogják, hogy az LMP a gazdasági bizottságban kapjon egy helyet az egyik költségvetési helyett, hogy Schmuck Erzsébet annak tagja lehessen.

Index - Demeter Márta csatlakozik az LMP frakciójához

Belföld - 2017-09-01
cheap inkjet paper cheap inkjet photo paper wholesale inkjet photo paper best inkjet photo paper inkjet photo paper online

Az LMP-frakcióban folytatja munkáját Demeter Márta országgyűlési képviselő, aki januárban lépett ki az MSZP képviselőcsoportjából. A politikus ezt az Indexen pénteken megjelent interjúban mondta el.

Közölte, hogy egyelőre az LMP-be nem lép be, de - mint fogalmazott - "a most hivatalossá váló közös munka értelemszerűen elvezethet a pártba való belépéshez is".

Elmondta: 2018 után is szeretne aktív szerepet vállalni a politikai életben, de az, hogy ez milyen formában történik majd pontosan, az LMP testületeinek döntésén és a választók támogatásán múlik.

LMP: a kormány a kórházi beszerzésekben is a haverokat engedi a húsosfazékhoz

Belföld - 2017-08-31
cheap inkjet paper cheap inkjet photo paper wholesale inkjet photo paper best inkjet photo paper inkjet photo paper online

Az LMP szerint a kormány azért vette el a kórházi beszerzéseket az önkormányzatoktól, hogy a "haverokat" engedje a húsosfazékhoz.

Ötlépcsős tanügyi reformot ígér a DK

Belföld - 2017-08-31
cheap inkjet paper cheap inkjet photo paper wholesale inkjet photo paper best inkjet photo paper inkjet photo paper online

A Demokratikus Koalíció (DK) kormányváltás esetén öt lépésben reformálná meg a magyar oktatást - közölte csütörtökön a párt alelnöke.Niedermüller Péter azt mondta, hogy először megszüntetnék a Klebelsberg Központot és visszaadnák az iskolák szakmai autonómiáját.

Ezután differenciált béremelést hajtanának végre. Ez mindenképpen meghaladná a hat százalékot, de a pályakezdők, a régóta a pályán lévők és a hátrányos helyzetű térségekben dolgozók esetében az emelkedés 10-15 százalékos is lehetne - közölte.

Lehűléssel, csapadékkal kezdődik az ősz

Belföld - 2017-08-31

A meteorológiai ősz első napján még többfelé - főként keleten - 30 Celsius-fok körül alakulhatnak a maximumok, vasárnapra viszont mintegy 10 fokot mérséklődik a meleg. Egy frontzóna hatására a hétvégén egyre többfelé várható zápor, zivatar, néhol sok esővel - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

LMP: a kormány az egyházakat kihasználva tervez pazarló beruházásokat

Belföld - 2017-08-30
wholesale inkjet photo paper wholesale inkjet paper inkjet paper manufacturers cheap photo paper

Az LMP tiltakozik az ellen, hogy a kormány "az egyházakat kihasználva" építené fel az általa megálmodott olimpia sportlétesítményeit - mondta Ikotity István LMP-s országgyűlési képviselő szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Elmondta: a kormány 20 milliárd forinttal támogatja a 2020-as budapesti Eucharisztikus Világkongresszus előkészületeit, amiből nemcsak templomokat újítanak fel, hanem egy új sportcsarnokot építenének Csepelen, "csodák csodájára" éppen ott, ahová a kormány 2024-es olimpiai parkot tervezte.

Civil törvény - Az Alkotmánybírósághoz fordult 23 civil szervezet

Belföld - 2017-08-30
wholesale inkjet photo paper wholesale inkjet paper inkjet paper manufacturers cheap photo paper

Alkotmányjogi panasszal fordult 23 civil szervezet az Alkotmánybírósághoz a civileket szerintük megbélyegző törvény miatt.

A szervezetek keddi közleményében az áll, a közös beadványt a Társaság a Szabadságjogokért és a Magyar Helsinki Bizottság jogászai szerkesztették.A civilek jogilag aggályosnak és társadalmilag károsnak tartják a törvényt, hozzátéve, az kizárólag arra alkalmas, hogy a szervezetek hitelességét és az irántuk megnyilvánuló közbizalmat aláássa.

DK: a kormány nem a Nyugatot, hanem Keletet választotta

Belföld - 2017-08-28

- Azzal, hogy kormánytagok is találkoznak Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, a magyar kabinet egyértelműen kinyilvánította, nem a Nyugatot, hanem a Keletet választotta - ismertette a Demokratikus Koalíció véleményét Ara-Kovács Attila elnökség tag hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

Vlagyimir Putyin idén már másodszor érkezik Budapestre. Az őt fogadó magyar kormány bebizonyította, hogy nem Európát, hanem egy olyan országot, egy olyan "birodalmat választott, amelyik Magyarországot többször már elfoglalta" és egy autokrata rendszert épít ki - jelentette ki a politikus.

Pollenhelyzet - A hétvégén országszerte eléri a nagyon magas szintet a parlagfű pollenkoncentráció

Belföld - 2017-08-25
wholesale inkjet paper inkjet paper manufacturers inkjet photo paper manufacturers cheap photo paper cheap inkjet photo paper wholesale inkjet photo paper best inkjet paper online

A hétvégén a parlagfű pollenkoncentrációja várhatóan tovább emelkedik, és országszerte eléri a nagyon magas szintet - közölte az Országos Közegészségügyi Intézet Facebook-oldalán pénteken.

Mint írták, a csalánfélék virágporának mennyisége általában a közepes-magas tartományban alakul. Az üröm, a libatopfélék és a kenderfélék pollenje jellemzően alacsony-közepes, a pázsitfűféléké és az útifűé alacsony koncentrációban van jelen. Előfordulhat még egy-egy szem a lórom, valamint a ciprus- és tiszafafélék virágporából is.

Kulcsár Attila kiszabadult a börtönből

Belföld - 2017-08-25

Kulcsár Attila néhány hetes fogvatartás után pénteken hajnalban elhagyta a tököli büntetés-végrehajtási intézetet. A csaknem másfél évtizede, 2003-ban kirobban brókerbotrány büntetőperében idén tavasszal született meg a jogerős ítélet, melyben öt évre ítélték Kulcsár Attilát.Ám a büntetőeljárás során korábban elrendelt különféle kényszerintézkedések - előzetes letartóztatás, házi őrizet, lakhelyelhagyási tilalom - beszámítása miatt Kulcsárnak idén nyáron már csupán néhány hétre kellett visszamennie a börtönbe.

Bicskei gyermekotthon - Végrehajtandó szabadságvesztést kér az ügyészség a volt igazgatóra

Belföld - 2017-08-24

A Fejér Megyei Főügyészség folytatólagosan, tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt vádat emelt a Bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon volt vezetőjével szemben és végrehajtandó szabadságvesztést, valamint foglalkozástól eltiltást kért.

Vádat emeltek a gyermekotthon egyik nevelőjével szemben is tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális visszaélés bűntette és kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt. Kezdeményezték foglalkozástól eltiltását is.

DK: 2018 után emelnék a szociális és gyermekvédelmi dolgozók juttatásait

Belföld - 2017-08-24

A Demokratikus Koalíció szóvivője "gyomorforgatónak" nevezte, hogy sajtóhír szerint a kormány 90 millió forintot von el a szociális és gyermekvédelmi dolgozók bérpótlékából, hogy abból egy bicikliversenyt támogasson.

Gréczy Zsolt csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, már nem csak a foci, hanem gyakorlatilag minden sport fontosabb a magyarok bérénél.

LMP: a kormánypártok nem akarnak segíteni a devizahiteleseken

Belföld - 2017-08-21
inkjet photo paper inkjet photo paper online inkjet paper cheap inkjet paper inkjet photo paper manufacturers best inkjet photo paper cheap inkjet paper wholesale inkjet paper

A kormánypártok távolmaradásukkal deklarálták, hogy nem akarnak segíteni a devizahiteleseken - összegezte az LMP véleményét a hétfőre összehívott, de a fideszes és KDNP-s képviselők nélkül határozatképtelenség miatt hamar véget ért rendkívüli parlamenti ülés után az LMP sajtótájékoztatón.

Az MSZP kitart a CEU-törvény eltörlése és a devizahitelesek kilakoltatási moratóriuma mellett

Belföld - 2017-08-21
inkjet photo paper inkjet photo paper online inkjet paper cheap inkjet paper inkjet photo paper manufacturers best inkjet photo paper cheap inkjet paper wholesale inkjet paper

Az MSZP továbbra is kitart javaslata mellett, hogy a CEU-törvényt el kell törölni, a devizahitelesek esetében pedig azonnali kilakoltatási moratóriumot kell bevezetni - ismertette az MSZP véleményét a szocialisták frakcióvezetője hétfőn Budapesten.

Országgyűlés- A kormánypárti képviselők távolmaradása miatt határozatképtelen volt a rendkívüli ülés.

Belföld - 2017-08-21

A kormánypárti képviselők távolmaradása miatt határozatképtelen volt az Országgyűlés hétfőre - ellenzéki kezdeményezésre - összehívott rendkívüli ülése, így csak napirend előtti felszólalások hangzottak el.

MSZP: a Fidesz-KDNP-t nem érdekli az ország jövője

Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője a Fidesz-KDNP távolmaradását az üléstől úgy értékelte: a kormánypártokat nem érdekli Magyarország jövője, "csak a saját, önző, hatalommegtartó érdekeiket követik", a valódi problémák elől menekülnek, inkább nyaralnak vagy éppen "lekésték a helikoptert". Emlékeztetett, "az oktatás szabadságának védelme" és a devizahitelesek megsegítése érdekében kezdeményezték a rendkívüli ülést. Előbbiről azt mondta, hogy törvényjavaslatukkal meg akarják akadályozni "az egyik legjobb magyar egyetem, a CEU ellehetetlenítését".

Böjte Csaba: a világot az igenek, a bizalom és a hit viszi előre

Belföld - 2017-08-20
inkjet photo paper inkjet photo paper online inkjet paper cheap inkjet paper inkjet photo paper manufacturers best inkjet photo paper cheap inkjet paper wholesale inkjet paper

A világot az igenek, a bizalom és a hit viszi előre - jelentette ki Böjte Csaba ferences rendi szerzetes vasárnap Pécsett, a Magyarok kenyere jótékonysági program központi ünnepségén.

Az árva gyermekeket gondozó Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója szerint a világ viszontagságait látva "olyan könnyen mondjuk ki, hogy nincs tovább, hogy a Jóisten elfordította az arcát", de mint kiemelte, "igenis a sorsot meg lehet fordítani és rajtunk múlik, hogy mit hoz a holnap".

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza