Kékhírek

Eredmények megjelenítése 1241-től 1260-ig 1334 találatból.

Tömegverekedés Bükön: egy súlyos és hat könnyű sérült

Kékhírek - 2006-11-27

Egy ember súlyosan, hat pedig könnyebben megsérült, amikor tömegverekedés tört ki a Vas megyei Bükön vasárnap egy búcsúban.Több mint harminc ember verekedett össze, miután helyi fiatalok szóváltásba keveredtek a búcsúban résztvevő árusokkal és egy éjszakai bár alkalmazottaival - mondta el Szalai Ferenc őrnagy, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Sorozatos lakásbetörések felderítése

Kékhírek - 2006-11-21

A Debreceni Rendőrkapitányság nyomozóinak 4 sorozatbetörés elkövetőit sikerült azonosítania. Az egyik elkövetői páros összesen 8 rendbeli hengerzártörés módszerével elkövetett lakásbetöréssel lett meggyanúsítva, valamint egyikük, a 37 éves notórius lakásbetörő számlájára a fentieken túl további  5 rendbeli családi házba történő besurranásos lopás bűncselekmény is írható.

Nagy értékű kábítószert foglalt le a VPOP

Kékhírek - 2006-11-20

Újabb nagy értékű kábítószert foglalt le a vámőrség szombat éjjel - tájékoztatta a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának (VPOP) szóvivője az MTI-t. A vámnyomozók előzetes információk alapján Szekszárd környékén megállítottak egy magyar rendszámú autót, amelyben két horvát állampolgár utazott.

Harminchat millió forint értékű cigi-fogás 5 nap alatt

Kékhírek - 2006-11-14

A Nyírbátori Határőr Igazgatóság munkatársai néhány nap leforgása alatt három alkalommal, összesen mintegy harminchat millió forint becsült feketepiaci értékű cigarettával rövidítették meg a csempészeket.

Medvebőrt próbált csempészni

Kékhírek - 2006-11-10

Ma reggel akart belépni Magyarország területére egy román honosságú gépkocsi két utassal. A középkorú román állampolgárok vámköteles árut nem jelentettek be. Az autó csomagtere és utastere zsúfolásig volt pakolva bőröndökkel és táskákkal, ezért a szolgálatban lévő pénzügyőr tételesen átvizsgálta az utasok csomagjait és azok tartalmát.

1. nap: 13 alma, 8 citrom

Kékhírek - 2006-11-07

Hajdú-Bihar megyében hétfőn indult az „alma-citrom” közlekedésbiztonsági akció.  A Generali–Providencia Biztosító Rt. és az Országos Balesetmegelőzési Bizottság ebben az évben is meghirdeti a preventív jellegű „Alma-Citrom” közlekedésbiztonsági akciót a jogkövető, szabálytisztelő magatartás elősegítése érdekében.

Eltűnt egy idős néni!

Kékhírek - 2006-11-06

A Debreceni Rendőrkapitányság eltűntként keresi Csurka Lászlóné (szül: Gazsi Erzsébet) 77 éves debreceni lakost. A néni 2006. november 03-án 12.00 óra körüli időben Pillangó utca 4. szám alatti lakásáról ismeretlen helyre távozott.

Riasztópisztollyal fékezett meg egy biztonsági őr egy verekedő férfit

Kékhírek - 2006-11-06

Egy biztonsági őr riasztó fegyverét használta, hogy megfékezzen egy dulakodást kezdeményező férfit egy budapesti szórakozóhelyen vasárnap este - közölte az MTI-vel a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) ügyeletese.

14 éves fiút raboltak ki

Kékhírek - 2006-10-26

2006. október 12-én 13.00-14.00 óra közötti Debrecenben, a Kálvin téren 2 ismeretlen kilétű 17 év körüli fiatal egy arra járó 14 éves fiút megállított azzal, hogy adja át nekik a nyakában lévő arany láncát. A fiú a felszólításnak nem engedelmeskedett, ezért ököllel, valamint egy pillangókéssel tovább fenyegették, ha nem adja oda megverik.

Nyolc sérült egy Hajdú-Bihar megyei balesetben

Kékhírek - 2006-10-25

Három gyerek és öt felnőtt sérült meg abban a balesetben, amely a Hajdú-Bihar megyei Hosszúpályi határában történt szerda reggel.

Rablót fogtak a rendőrök

Kékhírek - 2006-10-18

A debreceni rendőrkapitányság, október 17-én, 5 rendeli rablás bűntett, 1 rendbeli visszaélés bankkártyával vétség, 1 rendbeli súlyos testi sértés bűntett, 3 rendbeli visszaélés okirattal vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatott, - jelenleg őrizetben lévő - 31 éves férfi előzetes letartóztatásba helyezését indítványozta az ügyészség felé.

Három férfit gyanúsítanak az olaszliszkai halálos lincseléssel

Kékhírek - 2006-10-16

Három férfit hallgatott ki emberölés alapos gyanújával a rendőrség az Olaszliszkán történt bűncselekmény miatt - közölte a megyei főkapitány. A zempléni Olaszliszkán vasárnap délután brutális kegyetlenséggel halálra verték azt a férfit, aki a faluban autójával - amelyben két kislánya is utazott - elsodort egy 11 éves kislányt, aki könnyebben sérült meg.

Halálra vertek egy balesetet okozó autóst Olaszliszkán

Kékhírek - 2006-10-16

Halálra verték azt az autóst, aki vasárnap délután négy óra tájban elütött egy 11 éves kislányt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Olaszliszkán, a gyerek egyébként csak könnyebben sérült meg, a rendőrök megkezdték az eset felderítését - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

A kézben lévő mobillal hívta fel magára a figyelmet

Kékhírek - 2006-10-13

A Debreceni Rendőrkapitányság, Bűnügyi Osztály, Életvédelmi Alosztálya eljárást folytat  rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen – tájékoztatott Dr. Sóvágó Sándor alezredes.

Brutális kutyakínzás Debrecenben - véresre verték az állatot

Kékhírek - 2006-10-10

Állatkínzás miatt tettek feljelentést a rendőrségen a debreceni állatvédők. Tegnap ugyanis egy körülbelül hat éves, megkínzott kutyát találtak az út mellett. Az állat életét már nem tudták megmenteni.

A rendőrség szempontjából nyugodt volt a Mihály-napi vásár

Kékhírek - 2006-10-10

2006. október 07-08-án került megrendezésre Debrecenben  - a szokásos helyen - a Böszörményi út Füredi úti kereszteződésétől a Doberdó utcáig terjedő szakaszon az Őszi nagyvásár, mely több tízezer érdeklődőt vonzott.

Rendőrök, katonák, polgárőrök és a speciális mentők is keresték

Kékhírek - 2006-10-06

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság ügyeletére tett bejelentést alapján, tegnap délután rendőrök, katonák, polgárőrök és a debreceni speciális egység emberei is keresték Petró Margit (21 éves) téglási lakost.

Áfonya alá rejtették el a cigarettát

Kékhírek - 2006-10-05

Az éjszaka jelentkezett belépésre ártándon egy román honosságú kamion, amely okmányai szerint 28 raklap fagyasztott fekete áfonyát szállított volna Németországba – tájékozatott Szabó Károly alezredes, a Vám- és Pénzügyőrség Észak-alföldi regionális parancsnoka.

Letöltendő börtönt kapott az MTV székház ostromlásában részt vevő rendőr

Kékhírek - 2006-10-03

Letöltendő, három és fél éves börtönbüntetést kapott első fokon hétfőn az a dunakeszi rendőrtiszt, aki szeptember 18-ról 19-re virradóan részt vett az MTV székháza elleni ostromban a Fővárosi Bíróság katonai tanácsán.

Az ifjú pár kocsiját törte fel, majd lakásukba akart betörni!

Kékhírek - 2006-09-25

2006. szeptember 23-án összeházasodott két fiatal Debrecenben, majd Audi 80-as menyasszonyi autójukkal a násznép kíséretében a lakodalom helyszínére az Ibolya- Libakert utca sarkán álló vendéglátóhelyre mentek.