...kontra

Eredmények megjelenítése 2021-től 2040-ig 2044 találatból.

A Nemzetbiztonsági Iroda közleménye

...kontra - 2007-03-27

Demeter Ervin képviselő kétségbe vonta, hogy Szilvásy György miniszter nemzetbiztonsági védelem alatt áll és azt sugallta, hogy a Nemzetbiztonsági Hivatal adatgyűjtő eljárása az adott ügyben nem volt törvényes.

Fidesz:elveszített szavahihetőség

...kontra - 2007-03-25
Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője úgy reagált, hogy Kóka János a gazdasági miniszteri poszton már többször ígért radikális adócsökkentést, aminek a vége adóemelés lesz.

A FIDESZ A RADIKÁLISOKAT VÁLASZTOTTA

...kontra - 2007-03-24

Magyarország energiapolitikája nem változott; a legfontosabb, hogy a magyar gázfogyasztók ellátása biztonságban legyen. Éppen ezért két vasat tart a tűzben: egyaránt érdekelt a Nabucco és a Kék Áramlat vezeték megépítésében. Ráadásul a kettő közül még választani sem kell. Így a Fidesznek inkább dicsérnie kellene a kormányt, ha önös pártpolitikai érdekei helyett a magyar gázfogyasztókét tartaná szem előtt.

Fideszes "nem" a gyülekezési törvény szigorítására

...kontra - 2007-03-22

A Fidesz továbbra is úgy véli, hogy nincs szükség a gyülekezési jog szigorítására, valamint idő és térbeli korlátozására - jelentette ki Balsai István fideszes képviselő szerdán azzal kapcsolatban, hogy a kormány ötpárti egyeztetést kezdeményezett a gyülekezési törvény módosítására.

Kínos önleleplezés

...kontra - 2007-03-20

Kínos önleleplezés - ez a legjobb kifejezés Szijjártó Péter mai produkciójára. Szerinte ugyanis a Fidesz ellenzi, hogy kisebb, olcsóbb és hatékonyabb legyen az állam; ráadásul tiltakozik az ellen, hogy szakmai alapon szülessen döntés minderről. Ezen kívül annyi derült még ki, hogy Szijjártó Péter nem olvas újságokat, és ártani akar Orbán Viktornak.

MSZP: a Fidesz elnöke "fejezze be a lázítást"

...kontra - 2007-03-19

Az MSZP parlamenti frakcióvezető-helyettese arra kéri Navracsics Tibort, a Fidesz frakcióvezetőjét, bírja rá főnökét arra, hogy "fejezze be a lázítást". Erről Mesterházy Attila, az MSZP frakcióvezető-helyettese beszélt hétfőn Budapesten, újságíróknak.

MSZP: Mitől gyávult el Simicskó István?

...kontra - 2007-03-17
Az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottságának legutóbbi ülése után Simicskó István még elismerte, ha csak a fele igaz annak, amiről Szilvásy György tájékoztatta őt, akkor baj van.

Deutsch-Für: "Sokan vagyunk, és elegünk van"

...kontra - 2007-03-16

Börtönbe lehet zárni embereket, vasfüggöny mögé lehet kényszeríteni nemzeteket, de csak idő kérdése, hogy kiszabaduljanak onnan - hangsúlyozta Deutsch-Für Tamás ünnepi beszédében.

"Molotov-koktél-gyár"-at lepleztek le a rendőrök Budapesten

...kontra - 2007-03-15

Valóságos "Molotov-koktél-gyár"-at rendezett be VI. kerületi lakásában egy 19 éves budapesti fiatalember, akit a rendőrség már őrizetbe vett - jelentette be a Nemzeti Nyomozó Iroda igazgatóhelyettese szerdán.

Farkas Flórián nem tudja elfogadni, hogy más elnökjelölt is van..

...kontra - 2007-03-14

Kozák Jánost, a Lungo Drom színeiben mandátumot szerzett képviselőt választotta elnöknek az Országos Cigány Önkormányzat közgyűlése keddi alakuló ülésén a BM Duna-palotában; a jelöltet az MCF-frakciója javasolta az önkormányzat vezetőjének, miközben a Lungo Drom kivonult az ülésről.

Kuncze: Orbán Viktor fut a pénze után

...kontra - 2007-03-13

Orbán Viktor érzi, hogy korábbi népszavazási kezdeményezése megbukott és most kísérletet tesz arra, hogy alkalmatlan eszközökkel megpróbálja fontossá tenni népszavazási kezdeményezéseit - reagált Kuncze Gábor (SZDSZ), a Fidesz elnökének hétfői sajtótájékoztatójára.

 "Orbán Viktor fut a pénze után" -tette hozzá az SZDSZ elnöke.

Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium : szükséges a változtatás

...kontra - 2007-03-10

A szabálysértésekről szóló 1999. évi LXIX. törvény (Sztv.) rendzavarás szabálysértésére vonatkozó rendelkezései nem egyértelműek, ezért lehetővé tesznek olyan - a jogalkotói szándékkal ellentétes - értelmezést is, amely szerint a jogszerűen eljáró hivatalos személy felhívásával, intézkedésével szembeni, kizárólag passzív ellenállásban megnyilvánuló engedetlenség - függetlenül az eset összes körülményétől - nem valósít meg semmilyen szabálysértést.

Simon Gábor nyílt levele Kövér Lászlónak

...kontra - 2007-03-09

Ön szerint a levelének első mondatában szereplő állítás, idézem: ... a szocialista kormány hazugságon, csaláson, megtévesztésen alapuló politikája... serkenti a tárgyalási, megállapodási kedvet? Régen, a falusi kocsmákban volt szokás, hogy előbb beküldte valaki a kalapját, s ha azt bicskával átszúrtan hozták vissza neki, így jelezték, hogy nem kívánatos személy.

Az igazi győztesek a hazai gazdaság szereplői

...kontra - 2007-03-08

Győztünk, és ennek a győzelemnek az igazi nyertesei a hazai gazdaság szereplői, a kis- és középvállalkozások - jelentette ki Varga Mihály arra reagálva, hogy Veres János bejelentette: mégsem kell a vállalkozásoknak januárra és februárra befizetniük az elvárt adót.

A győztesek azok a cégek, amelyeknek az elvárt adót az alkotmánybírósági döntés ellenére is be kellett volna fizetni januárra és februárra - fűzte hozzá, majd megjegyezte: ellenzékből is elő lehet tehát állni olyan indítványokkal, amelyek a kormány képviselőit meg tudják győzni.

Szimbiózisban az antiszemitákkal:egy a tábor, egy a zászló - egy a vezér, egy a sajtó

...kontra - 2007-03-07

Visszafogottan és precízen fogalmazott Gyurcsány Ferenc, amikor azt állította, hogy a Fidesz érdekközösségben áll a hazai szélsőjobboldali, antiszemita erőkkel. A Fidesz frakcióvezetőjének tegnapi műbalhéja - hogy a miniszterelnök nevezze meg, kiket tart antiszemitának a Fidesz frakciójából - arcátlan, amorális, képmutató akció volt.

Az intézményi integráció elkerülhetetlen

...kontra - 2007-03-06

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat tragikus finanszírozási helyzetében mind saját intézményi működését, mind az általa működtetett intézmények üzemeltetését kénytelen felméri és racionalizálni.

Minisztériumi autók eladása - a Fidesz reagálása

...kontra - 2007-03-05

    Amit ma a kormány Magyarországon művel, az kizárólag egy szűk csoport számára kedvező. Ezt a szűk csoportot pedig az állam pénzén előjogaikat kihasználva meggazdagodott emberek alkotják. Ez a szűk csoport az ország régóta nem látott nehéz helyzetében is kizárólag arra törekszik, hogy politikai hatalmát kihasználva újabb és újabb előjogokat, valamint újabb és újabb gazdasági javakat szerezzen

Lendvai: őrült ötlet

...kontra - 2007-02-26

A megújult, de önmagával azonos maradt baloldal soha ennél kockázatosabb vállalkozásáról és a pártelnöknek választott miniszterelnök "őrült ötletéről" is beszélt Lendvai Ildikó, az MSZP frakcióvezetője az MSZP kongresszusán vasárnap.

A demokrácia megcsúfolása

...kontra - 2007-02-24

Herman István, a polgári frakció elnökjelöltje a demokrácia megcsúfolásának nevezte a történteket. Mint mondta, derült égből villámcsapásként érte a képviselői döntés.

 Orbán Viktor: a kormány maradjon távol március 15-től

...kontra - 2007-02-23

Orbán Viktor arra szólította fel a kormányt, hogy maradjon távol március 15-től - a Fidesz elnöke a Hír Televíziónak adott csütörtöki interjújában arról is beszélt, hogy a kabinet áll a félelemkeltő akciók mögött.