...kontra

Eredmények megjelenítése 1981-től 1989-ig 1989 találatból.

Az intézményi integráció elkerülhetetlen

...kontra - 2007-03-06

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat tragikus finanszírozási helyzetében mind saját intézményi működését, mind az általa működtetett intézmények üzemeltetését kénytelen felméri és racionalizálni.

Minisztériumi autók eladása - a Fidesz reagálása

...kontra - 2007-03-05

    Amit ma a kormány Magyarországon művel, az kizárólag egy szűk csoport számára kedvező. Ezt a szűk csoportot pedig az állam pénzén előjogaikat kihasználva meggazdagodott emberek alkotják. Ez a szűk csoport az ország régóta nem látott nehéz helyzetében is kizárólag arra törekszik, hogy politikai hatalmát kihasználva újabb és újabb előjogokat, valamint újabb és újabb gazdasági javakat szerezzen

Lendvai: őrült ötlet

...kontra - 2007-02-26

A megújult, de önmagával azonos maradt baloldal soha ennél kockázatosabb vállalkozásáról és a pártelnöknek választott miniszterelnök "őrült ötletéről" is beszélt Lendvai Ildikó, az MSZP frakcióvezetője az MSZP kongresszusán vasárnap.

A demokrácia megcsúfolása

...kontra - 2007-02-24

Herman István, a polgári frakció elnökjelöltje a demokrácia megcsúfolásának nevezte a történteket. Mint mondta, derült égből villámcsapásként érte a képviselői döntés.

 Orbán Viktor: a kormány maradjon távol március 15-től

...kontra - 2007-02-23

Orbán Viktor arra szólította fel a kormányt, hogy maradjon távol március 15-től - a Fidesz elnöke a Hír Televíziónak adott csütörtöki interjújában arról is beszélt, hogy a kabinet áll a félelemkeltő akciók mögött.

Fidesz: Brüsszelt érdeklik a tavaly őszi események

...kontra - 2007-02-22

Az emberi jogi bizottság fideszes elnöke szerint Franco Frattini jogi és igazságügyi biztos magyarországi látogatásán egyértelműen kiderült, hogy Brüsszelt érdeklik a tavaly őszi budapesti események.

Nem lesz működésképtelen az MNB

...kontra - 2007-02-20

A Magyar Nemzeti Bank igazgatósága négy fő alá csökkenésének nem várható követekezménye a működésképtelenség, válaszolta a pénzügyminiszter a Parlamentben Varga Mihály ellenzéki képviselőnek.

 A Jobbik Szodoma-díjat adományozott Hankó Faragó Miklósnak

...kontra - 2007-02-19

A Jobbik Magyarországért Mozgalom tiltakozik, és elutasítja az általa szélsőségesnek nevezett SDZSZ javaslatot, amelynek értelmében megfogalmazásuk szerint "bizonyos esetekben legális lenne 14 éven felüli gyermekekről pornográf felvételeket készíteni, illetve nem lenne bűncselekmény azok birtoklása" - áll a mozgalom közleményében, amelyet MTI-nek vasárnap juttatott el.