...kontra

Eredmények megjelenítése 81-től 100-ig 1484 találatból.

Trump fia e-mailekkel bizonyítja az orosz ügyvédnő Hillary Clintonra vonatkozó ígéreteit

...kontra - 2017-07-11

Ifjabb Donald Trump, az amerikai elnök legidősebb fia kedden elektronikus levelek sorát hozta nyilvánosságra, amelyek azt bizonyítják, hogy Natalja Veszelnyickaja orosz ügyvédnő valóban ígért a tavalyi elnökválasztási kampányban Hillary Clinton demokrata elnökjelöltről terhelő dokumentumokat, amelyeket az orosz főállamügyész bocsátott volna rendelkezésére.

Hőség - Tombol a hőség Horvátországban

...kontra - 2017-07-10

Tombol a hőség Horvátországban. A meteorológiai szolgálat (DZMH) hétfőn az ország nagy részére narancssárga figyelmeztetést adott ki, míg a középső részeken egyelőre sárga jelzés van érvényben.

A veszélyességi fokozatok skáláján a sárga a legalacsonyabb szint, ezután következik a narancs, míg a vörös jelenti a legveszélyesebb szintet.

A szárazföldi részeken tikkasztó a hőség, 33-34 fokot mértek, a hőmérséklet elérheti a 37-38 fokot is. A tengerparton is nagy a forróság. A hőmérséklet az éjszakai órákban sem csökken, a legmagasabb nappali hőmérséklet 32-38 fok körül alakul. Az Adrián a legmelegebbet a dalmáciai Brac szigetén mérték, 38,3 fokot árnyékban.

Green Holidays - Szerdára minden utas hazaérkezik

...kontra - 2017-07-04

- Kedden délután a Turkish Airlines járatával 194 utas érkezik haza Magyarországra a vasárnap csődöt jelentett Green Holidays Kft. törökországi Antalyában rekedt utasai közül, szerdán pedig három további charterjárattal mindenki hazatérhet - közölte Vereczki András, az Uniqa Biztosító Zrt. lakossági és kárrendezési területért felelős vezetője kedden.

Green Holidays - Mabisz: 500 millió forintos vagyoni biztosítéka van a Green Holidaysnek

...kontra - 2017-07-03

A Magyar Biztosítók Szövetségének (Mabisz) információi szerint 500 millió forintos vagyoni biztosítékkal rendelkezett a fizetésképtelenné vált Green Holidays utazási iroda, de azt még nem lehet tudni, hogy ez a pénz elég lesz-e a kártalanításra - mondta Horváth Péter, a szövetség utasbiztosítási tagozatának elnöke az M1 aktuális csatornán hétfőn.

Nincs a Fidesszel együttműködés, az MSZP-ben eljárás indul Móricz Eszter kizárására

...kontra - 2017-06-29

A Fidesszel nincs semmilyen együttműködés semmilyen szinten és semmilyen módon – ez az MSZP politikájának egyik legfontosabb alapvetése. Az MSZP ezért elhatárolódik XV. kerületi képviselője, Móricz Eszter eljárásától, és felszólítja, hogy vonja vissza a Fidesszel közös akcióját.

A Fehér Ház szóvivőjének ismét vitája volt a tudósítókkal

...kontra - 2017-06-27

A washingtoni Fehér Ház szóvivője, Sean Spicer hétfőn ismét vitába keveredett több fehér házi tudósítóval.A szokásos napi sajtótájékoztatón a CNN hírtelevízió munkatársa, Jim Acosta félbeszakította a szóvivőt, és azt kérdezte tőle: miért nem engedik be a terembe a televíziós kamerákat. Egy múlt heti döntés szerint ugyanis a Fehér Házból kitiltották a kamerákat, s a televíziók napok óta csak hangban és állóképekkel közvetítettek a konferenciáról.

Bécs a szociális juttatások csökkentése helyett munkaerőpiaci integrációval segít a rászorulókon

...kontra - 2017-06-21

Bécs vezetése a legtöbb osztrák tartomány intézkedésétől eltérően nem a szociális támogatás csökkentésével, hanem munkaerőpiaci és iskoláztatási lehetőségekkel ösztönözné munkavállalásra a rászorulókat és tehermentesítené a szociális ellátórendszert - közölték szerdai osztrák lapok.

Hőség tombol az Egyesült Államok déli és délnyugati államaiban

...kontra - 2017-06-20

Hőség tombol az Egyesült Államok déli és délnyugati államaiban, Kalifornia egyes vidékein 53 Celsius-fokot mérnek.

A leginkább Új-Mexikóban, Arizonában, Nevadában, Kaliforniában szenvednek a hőhullámtól.

Az arizonai Phoenixben 50 Celsius-fokot, a nevadai Las Vegasban 45 fokot mérnek. A kaliforniai Halál Völgye nemzeti parkban 52 fok van. Az American Airlines légitársaság a hőség miatt mintegy negyven járatot törölt a phoenixi repülőtéren, ahol hétfő estére megbénult a forgalom.

Scotland Yard: terrortámadás történt

...kontra - 2017-06-19

A Scotland Yard terrorcselekményként kezeli az észak-londoni muszlim közösség elleni hétfő hajnali támadást - jelentette be hétfő délelőtt Neil Basu, a londoni rendőrség főparancsnok-helyettese, aki a Scotland Yard országos terrorelhárítási tevékenységének összehangolását irányítja.

Basu aláhúzta: a nyomozóhatóságok egyelőre nyitott kérdésnek tekintik a gázolásos támadás elkövetőjének indítékait, ettől függetlenül azonban terrortámadásnak tartják a történteket, és a vizsgálatot a Scotland Yard terrorellenes parancsnoksága vezeti.

A zene, az irodalom és a sport sztárjai, a terror elleni küzdelem hősei a brit uralkodó születésnapi kitüntetési listáján

...kontra - 2017-06-18

A zene, az irodalom és a sport brit világsztárjai, valamint a terror elleni küzdelem hősei szerepelnek a brit uralkodó születésnapi kitüntetési listájának élén.

A 91 esztendős II. Erzsébet királynő születésnapja április 21-én van, de a jeles ünnepet az évszázados hagyománynak megfelelően mindig júniusban, színpompás katonai tiszteletadással ünneplik meg hivatalosan az Egyesült Királyság és a Nemzetközösség népei.

Az LMP örül annak, hogy nem fogadták el a plakátörvényt

...kontra - 2017-06-14
  • Az LMP örül annak, hogy nem kapott kétharmados támogatást a parlamentben a plakáttörvény.Hadházy Ákos, az LMP társelnöke az átlátható párt- és kampányfinanszírozással kapcsolatos törvénymódosítás szerdai határozathozatala utáni sajtótájékoztatóján azt mondta: a javaslatnak nem volt köze a párt eredeti indítványához, amely megtiltotta volna a kormánypropagandát. Szerinte a plakátörvény a trafiktörvényhez hasonlóan ugyan magasztos célokat fogalmazott meg például a pártok közötti egyenlőség és az átláthatóság növeléséről, azonban valójában arról szólt, hogy a plakátpiacot "beszántsák", és megakadályozzák, hogy az ellenzéki pártok óriásplakátokon hirdethessenek.

Brit választások - Mélyponton az üzleti bizalom, a hitelminősítők költségvetési kockázatoktól tartanak

...kontra - 2017-06-12

- Drámai mértékben zuhant a brit üzleti szektor bizalmi indexe a múlt heti nagy-britanniai választások után, a hitelminősítők szerint a kisebbségi kormányzásból eredő bizonytalanságok költségvetési kockázatokkal járhatnak.

A legnagyobb brit vállalatvezetői szövetség, az Institute of Directors (IoD) hétfőn ismertetett felmérése szerint rendkívüli aggodalmat kelt a brit üzleti vállalkozások körében az abból eredő politikai és gazdaságpolitikai bizonytalanság, hogy a választások eredményeként a kormányzó Konzervatív Párt kisebbségi kormányzásra kényszerül.

Brit választások - Uniós főtárgyaló: a brit kilépési tárgyalások akkor kezdődnek, ha London készen áll rá

...kontra - 2017-06-09

Az Európai Unióból történő brit kilépésről (Brexit) tervezett tárgyalások csak akkor kezdődhetnek meg, ha London készen áll rá - közölte Michel Barnier, az Európai Bizottság Brexit-ügyi főtárgyalója Twitter-üzenetében pénteken.

Barnier hangsúlyozta, hogy a kilépési tárgyalások menetrendje és az Európai Unió álláspontja a kérdésben világos.

Az amerikai hírszerzés vezetői nem válaszoltak a szenátoroknak az esetleges orosz beavatkozásról Trumppal folytatott megbeszéléseikről

...kontra - 2017-06-08

- Az amerikai hírszerzés vezetői szerdai kongresszusi meghallgatásukon elhárítottak minden kérdést, amely a Donald Trump amerikai elnökkel folytatott beszélgetéseiket feszegette, beleértve a tavalyi elnökválasztási kampányba történt esetleges orosz beavatkozás témáját is.

A korábbinál is "kíváncsibbak" lesznek az amerikai vízumkérő űrlapok

...kontra - 2017-06-01

- Az Egyesült Államok új vízumkérő lapjai nagyon részletes adatokat kérnek az országba beutazni kívánóktól a biztonság érdekében, egyebek közt öt évre visszamenő "internetmúltjukról" is beszámoltatják az igénylőket.

Az amerikai külügyminisztérium szerdán jelentette be, hogy a világ valamennyi országára érvényes új vízumkérő lapokat vezetnek be, amelyeknek kitöltése után nagyon szigorú ellenőrzésnek vetik alá a beutazni kívánókat. A külügyminisztérium nemzetbiztonsági okokkal indokolta a szigorítást.

Manchesteri robbantás - Juncker: együtt harcolunk azok ellen, akik el akarják pusztítani európai életstílusukat

...kontra - 2017-05-23

Ma együtt gyászolunk, holnap pedig együtt harcolunk azok ellen, akik el akarják pusztítani európai életstílusunkat - jelentette ki Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke kedden, reagálva a 22 halálos áldozatot követelő előző napi manchesteri robbantásra.

Brit választások - Konzervatív választási program: Nagy-Britannia kivonul az EU egységes belső piacáról is

...kontra - 2017-05-18

A kormányzó brit Konzervatív Párt csütörtökön nyilvánosságra hozott választási programja szerint az Egyesült Királyság az EU-tagság megszűnésével egy időben kivonul az Európai Unió egységes belső piacáról és a vámunióból is.

A három hét múlva esedékes előrehozott parlamenti választásokra kidolgozott programot - amely a "Forward, Together" (Előre, együtt) címet viseli - csütörtök délután hozták nyilvánosságra.

Ingatlan.com: élénkül a nyaralópiac

...kontra - 2017-05-16

A lakáspiac élénkülésével párhuzamosan a nyaralópiac is emelkedő pályára került - állapítja meg az Ingatlan.com legfrissebb elemzése.

A nyaralók piacán az élénkülést mutatja, hogy az idei első negyedévben a kínálat 5 százalékkal nőtt, a kereslet pedig nagyobb mértékben, 9 százalékkal emelkedett.


Telenor: nem károsította a lakossági felhasználókat a zsarolóvírus

...kontra - 2017-05-15

Nem voltak veszélyben a lakossági felhasználók adatai és eszközei a múlt pénteken világszerte észlelt kibertámadás sorozatban, a Telenor előfizetői változatlanul használhatják készülékeiken az internetet - mondta Sárvári Richárd, a Telenor megbízott műszaki vezérigazgató-helyettese hétfőn Budapesten, a mobilszolgáltató társaság új tarifacsomagjait bemutató sajtótájékoztató után.

A texasi törvényhozás döntését a "menedékvárosok" betiltásáról más szövetségi államokban is követhetik

...kontra - 2017-05-09

A texasi törvényhozás döntését a "menedékvárosok" betiltásáról más szövetségi államokban is követhetik, sajtóinformációk szerint Florida és Louisiana lehet a két következő szövetségi állam.

A déli Texas állam törvényhozásának döntését vasárnap este írta alá és iktatta törvénybe Greg Abbott republikánus párti kormányzó.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza