...kontra

Eredmények megjelenítése 81-től 100-ig 1442 találatból.

EU-csúcs - Orbán Viktor: Donald Tusk lesz az Európai Tanács elnöke

...kontra - 2017-03-09
150w led corn lamp led corn bulb review cheap led corn bulbs

Donald Tusk lesz az Európai Tanács elnöke, az Európai Néppárt egyetlen közös jelöltje - mondta Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben, az EU-tagországok állam-, illetve kormányfőinek kétnapos tanácskozását megelőzően újságírói kérdésre válaszolva csütörtökön.

Éveken keresztül szexuálisan zaklatta a kislányt

...kontra - 2017-03-07

A bíróság által megállapított tényállás szerint a vádlott 2000 - 2015 között élettársi kapcsolatban élt Kisvárdán. Közösen nevelték az asszony korábbi kapcsolatából született két gyermekét. A vádlott kapcsolatuk kezdetétől rendszeresen bántalmazta élettársát, majd néhány év elteltével a gyermekeket is. Első alkalommal 2000-ben kényszerítette az akkor 8 éves kislányt szexuális cselekmények elkövetésére. Majd éveken keresztül heti rendszerességgel kellett a sértettnek a vádlottat különböző módon kielégítenie.

V4-csúcs - Orbán: Magyarország lelkesen támogatja a visegrádi nyilatkozatot

...kontra - 2017-03-02

Nyilatkozatot fogadtak el az EU jövőjéről a visegrádi országok (V4) kormányfői az EU jövőjéről csütörtöki varsói csúcstalálkozójukon, Magyarország teljes egészében és lelkesen támogatja a dokumentumot - közölte Orbán Viktor miniszterelnök a megbeszélést követő sajtóértekezleten.

Demokraták: Trump "elvenné az egészségbiztosítást a dolgozó emberektől"

...kontra - 2017-03-01

Az amerikai Demokrata Párt Steve Beshear volt kentuckyi kormányzót kérte fel, hogy a párt nevében reagáljon Donald Trump elnök kedd esti kongresszusi beszédére, s Beshear kijelentette, hogy az elnök "elvenné az egészségbiztosítást a dolgozó emberektől".

A 72 éves volt kormányzó egy sörözőben rögzített videoüzenetben adta meg a választ, és magát átlagos állampolgárnak beállítva ostorozta Trump elnök bejelentett gazdasági intézkedéseit. Arra is figyelmeztetett, hogy szerinte a republikánusok emberek millióinak egészségbiztosítását szüntetik meg, s éppen azokét, akiknek a legnagyobb szükségük van rá.

FIDESZ: Az egyeztetés után szerencsésebb lett volna megszólalni

...kontra - 2017-02-28

A FIDESZ frakció szerin külön érdekes, hogy az MSZP százmilliárdokból építene ki villamospályát Hajdúszoboszlóra, Hajdúböszörménybe és a környező településekre, de arra nem költenének, hogy ezek a járatok és utasok milyen körülmények közé érkeznek Debrecenbe.

"Az SZDSZ ifitagozataként" a FIDESZ kezdte pályáját

...kontra - 2017-02-24

A Momentum Mozgalom reagált Orbán Viktor kormányfő rádióinterjújára.

Az MTI-hez küldött közleményben azt írták, nem ők kezdték "az SZDSZ ifitagozataként" politikai karrierjüket, hanem a Fidesz, és nekik nem voltak közös jelöltjeik az SZDSZ-szel.

Olimpia 2024 - Borkai: más döntés nem születhetett

...kontra - 2017-02-23

Borkai Zsolt szerint a jelenlegi helyzetben más döntés nem születhetett, de a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) mindent megtesz annak érdekében, hogy Magyarország mihamarabb ötkarikás játékokat rendezzen.

A MOB elnöke szerda este közleményében reagált arra a határozatra, amelyet a kormány hozott arról, hogy javaslatot tesz a fővárosi önkormányzatnak, valamint a Magyar Olimpiai Bizottságnak a 2024-es budapesti olimpia és paralimpia megrendezésére irányuló pályázat visszavonására.

A Hurok és Az állampolgár is versenyez a portói filmfesztiválon

...kontra - 2017-02-22

Madarász Isti első mozifilmje, a Hurok meghívást kapott a pénteken kezdődő portói filmfesztivál versenyprogramjába, Vranik Roland Az állampolgár című alkotása pedig a Fantasporto Rendezők Hete című válogatásában fog szerepelni - közölte a Magyar Nemzeti Filmalap szerdán.

A zsánerfilmek patinás nemzetközi filmfesztiváljaként ismert, 37. alkalommal megszervezett mustra idén mintegy 200 filmet mutat be. A Hurok című magyar thrillert is felvonultató versenyprogramban összesen 21 film szerepel.

OGY - Orbán: nemzeti konzultáció indul a Magyarország előtt álló veszélyekről

...kontra - 2017-02-20

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

Nemzeti konzultáció kezdődik annak az öt veszélyforrásnak a kérdésében, amelyekkel Magyarországnak az idén szembe kell néznie - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a parlamentben.

A kormányfő az öt veszélyforrás között említette a rezsicsökkentés brüsszeli betiltását, az illegális bevándorlást, a külföldi befolyásolási kísérleteket, valamint a magyar adócsökkentést és munkahelyteremtő programokat célzó brüsszeli támadásokat.

- Londoni elemzők: a piacok alábecsülik Marine Le Pen megválasztásának kockázatát

...kontra - 2017-02-16

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

- Londoni pénzügyi elemzők szerint nagyon alacsony a valószínűsége annak, hogy Marine Le Pen, a radiális jobboldali Nemzeti Front vezetője megnyeri a közelgő francia elnökválasztást, és programjának megfelelően kivezeti Franciaországot az euróövezetből, de a piaci szereplők a francia állampapírok árazásából következtethetően ezt a csekély kockázatot is alábecsülik.

Kilenc kilogramm marihuánát találtak Röszkén

...kontra - 2017-02-15

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

Kilenc kilogramm marihuánát találtak egy mikrobusz pótkerekében elrejtve a pénzügyőrök Röszkén, akik egy szerb sofőrrel és utasával érkező mikrobuszt ellenőriztek, s a csomagtér hátsó részén egy pótkeréken friss szerelés nyomait látták. Leemelve a helyéről feltűnt, hogy a pótkerék jóval nehezebb a szokásosnál. Szétszerelték, és kilenc kilogramm marihuánát találtak benne.

Trump beiktatása előtt egy hackercsoport feltörte a washingtoni térfigyelő rendszer számítógépes hálózatát

...kontra - 2017-02-10

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

- Nyolc nappal Donald Trump amerikai elnök januári beiktatása előtt egy hackercsoport feltörte és napokra használhatatlanná tette a washingtoni térfigyelő kamerarendszer számítógépes hálózatot - közölte pénteken a Fox News amerikai hírtelevízió az ügyben nyomozó hatósági forrásokra hivatkozva.

Az esetről a The Washington Post című napilap is hírt adott.

Az amerikai szenátus megszavazta Jeff Sessions igazságügy-miniszteri kinevezését

...kontra - 2017-02-09

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

Az amerikai szenátus szerdán kemény viták után megszavazta az új, republikánus kormányzat igazságügyi miniszterének, Jeff Sessionsnek a kinevezését.A 70 éves alabamai politikust - aki két évtizede tagja a szövetségi szenátusnak - 52:47 arányban szavazták meg több mint egy napig tartó kemény vita után, amelyben a demokrata párti szenátorok hevesen bírálták és elutasították jelöltségét.

OLAF-jelentés - Tarlós: súlyosan téved Szanyi Tibor

...kontra - 2017-02-07

- Súlyosan téved Szanyi Tibor szocialista európai parlamenti képviselő, amikor az Európai Csalás Elleni Hivatalnak (OLAF) a 4-es metró beruházásáról szóló jelentésének egyik általa vélt hiányosságát veti fel - nyilatkozta Tarlós István főpolgármester kedden.

Az RMDSZ a sürgősségi rendelet parlamenti módosítását javasolja

...kontra - 2017-02-03

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) módosító javaslatokat terjeszt be a román büntető törvénykönyvről (Btk.) szóló sürgősségi kormányrendelethez, amely ellen nagyszabású tüntetéssorozat indult Romániában -

Román Btk-módosítás - Román sajtó: a bukaresti kormány kiírta Romániát az EU-ból

...kontra - 2017-02-02

A román sajtó szerint a bukaresti kormány kiírta Romániát az Európai Unióból, és arroganciája meghiúsít minden kísérletet arra, hogy higgadt vita alakuljon ki a büntetőjog módosításáról, az igazságszolgáltatás működéséről és a romániai börtönök helyzetéről.

A román lapok és internetes portálok csütörtökön tág teret szentelt annak, hogy a román kormány az igazságszolgáltatás szakmai szervezetei, valamint a román államfő bírálata ellenére kedden este elfogadta a büntetőtörvénykönyvet (Btk.) és a -perrendtartást módosító sürgősségi kormányrendeletet, amely enyhítette a Btk. több cikkelyét. A kormány döntése miatt szerdán százezrek vonultak utcára

Nyolc éves mélyponton a munkanélküliségi ráta az euróövezetben

...kontra - 2017-01-31

Decemberben nyolc éves mélypontra csökkent a munkanélküliségi ráta az euróövezetben, az Európai Unióban pedig nem változott - közölte az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat kedden.

2016 decemberében szezonális kiigazítással 9,6 százalékra csökkent a munkanélküliségi ráta az euróövezet 19 tagállamában a novemberi 9,7 százalékról. A decemberi 9,6 százalék 2009 májusa óta a legalacsonyabb munkanélküliségi ráta az euróövezetben. Elemzők 9,8 százalékot vártak decemberre. Egy évvel korábban, 2015 decemberében 10,5 százalékos volt az euróövezeti munkanélküliségi ráta.

Oscar-díj - Aszgar Farhadi iráni rendező nem vesz részt a ceremónián

...kontra - 2017-01-30

Aszhar Farhadi iráni filmrendező és forgatókönyvíró vasárnap bejelentette: az utazási bizonytalanságok miatt nem vesz részt az Osacar-díj átadási ünnepségén február végén.

A 45 éves Farhadi számtalan filmművészeti díj kitüntetettje, 2012-ben az Nader és Simin: Egy elválás története című filmjéért kapott Golden Globe-, majd Oscar-díjat. Idén is esélyes a legjobb idegen nyelvű filmek kategóriájában az amerikai filmakadémia elismerésére, ezúttal Az ügyfél című filmjével.

Emberi jogi biztos: sérti Szlovénia nemzetközi emberi jogi kötelezettségeit a külföldiekről szóló törvény

...kontra - 2017-01-27

Aggodalmát fejezte ki és Szlovénia nemzetközi emberi jogi kötelezettségei megsértésének nevezte a külföldiekről szóló szlovén törvény módosítását Nils Muiznieks, az Európa Tanács (ET) emberi jogi biztosa a szervezet honlapján pénteken megjelent közleményében.

Nils Muiznieks véleménye szerint a csütörtökön elfogadott szlovén módosítás nem nyújt elégséges garanciát a nemzetközi védelemre szoruló menekültek visszaküldése ellen. A szabályozást negatív lépésnek nevezte, amely véleménye szerint hatással lehet a régió más országaiban tartózkodó menedékkérők és migránsok emberi jogaira is.

Fővárosi Közgyűlés - LMP: őrültség az olimpia rendezése

...kontra - 2017-01-25

Az LMP szerint őrültség lenne Budapestnek olimpiát rendeznie, ezért a párt a város visszalépését kezdeményezte a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén. Csárdi Antal, az ellenzéki párt budapesti képviselője a közgyűlés ülése előtt tartott sajtótájékoztatón emlékeztetett: az LMP mondott elsőként nemet az olimpiai rendezésre, hangsúlyozva, hogy a beruházás költségeiből hosszú évtizedek óta megoldatlan társadalmi problémákat lehetne rendbe tenni.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza