Külföld

Eredmények megjelenítése 4581-től 4600-ig 4755 találatból.

A szegények bankára kapta az idei Nobel-békedíjat

Külföld - 2006-10-13

A bangladesi Muhammad Yunus és a Grameen Bank a Nobel-békedíj idei nyertese.

Kisrepülőgép csapódott egy New York-i épületbe

Külföld - 2006-10-11

Egy New York-i húszemeletes lakóépületbe csapódott egy kisrepülőgép szerdán délután, Manhattan északkeleti részén - jelentette a CNN. Az épület két emelete lángokban áll. Az eset az East 72. és a York Street sarkán történt, az East 72. Street 524-es számú épületéről van szó.

Eladó a Seuso-kincs

Külföld - 2006-10-09

Eladná a Magyarország által is követelt Seuso-kincset a brit tulajdonos, a magyar álláspont szerint azonban a 16 milliárd forintra értékelt leletegyüttes nem értékesíthető. Erről az angol szaktárcát értesítették a magyar szakemberek.

Phenjan sikeres atomrobbantást hajtott végre, Dél-Korea kemény válaszra készül

Külföld - 2006-10-09

Észak-Korea sikeres föld alatti kísérleti atomrobbantást hajtott végre. A Fehér Ház elítélte az észak-koreai nukleáris kísérletet és az ENSZ Biztonsági Tanácsának azonnali közbelépését sürgette. Az amerikai elnöki szóvivő \"provokációnak\" minősítette a kísérleti atomrobbantást.

A The New York Times az 56-os forradalmat Bagdaddal köti össze

Külföld - 2006-10-09

Az 56-os magyar forradalom és a mai iraki \"felfordulás\" tanulsága a The New York Times vasárnapi cikke szerint talán az: a totalitárius államokat nem lehet egyetlen frontális támadással felszámolni, ehelyett a belső ellenállást kell bátorítani.

Kedden találkoznak egymással a visegrádi négyek miniszterelnökei

Külföld - 2006-10-08

A visegrádi együttműködés létrejöttének 15. évfordulóján Visegrádon találkoznak 2006. október 10-én a Négyek miniszterelnökei: Gyurcsány Ferenc magyar, Mirek Topolánek cseh, Jaroslaw Kaczynski lengyel és Robert Fico szlovák kormányfő.

Nemzetközi konferenciát tartanak Párizsban az 56-os forradalom emlékére

Külföld - 2006-10-05

A magyar forradalom és Európa címmel egynapos nemzetközi konferenciát tartanak csütörtökön Párizsban, a francia szenátus épületében. Megnyitó beszédet Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke és Robert del Picchia, a francia szenátus francia-magyar baráti csoportjának elnöke mond.

Amerikai kémműholdak szokatlan mozgást észleltek Észak-Koreában

Külföld - 2006-10-05

Amerikai kémműholdak felvételei szerint szokatlan sürgölődés folyik Észak-Koreában egy föld alatti atomrobbantási kísérlet lehetséges helyszínén - közölte szerdán egy névtelenségbe burkolózó amerikai védelmi illetékes.

Gyurcsányt megbüntették a választók a The New York Times szerint

Külföld - 2006-10-04

Az utóbbi hetek terebélyesedő politikai válsága után ismét magához kívánja ragadni a kezdeményezést Gyurcsány Ferenc, akit a választók az önkormányzati választáson megbüntettek korábbi kijelentéseiért - írta a The New York Times.

Szlovákia 2030-ban érheti utol az uniós tagországokat

Külföld - 2006-10-04

Szlovákia várhatóan 2030-ban éri utol az uniós tagországokat a gazdaság teljesítményét illetően. Az átlagbéreket havi átlagban 1955 euró körül várják az elemzők.

A Grand Hotel Royalt választották a legjobb magyar szállodának

Külföld - 2006-10-03

Kiosztották az idén 13. alkalommal megrendezett World Travel Awards díjait. A karibi Turks és Caicos-szigeteken tartott versenyen számos kategóriában, régiónként is megválasztották az utazás és turizmus királyait, így Magyarországon a Pólus Palace Thermal Golf Club Hotel és a Corinthia Grand Hotel Royal is győzedelmeskedett.

Elemzések szerint az EU-belépés után lassul a román gazdaság

Külföld - 2006-10-03

Elemzők az EU-csatlakozás után - azaz jövőre - 5-5,5 százalékra várják lassulni Románia gazdasági fejlődését az idei évre várt 6,5 százalékról. A kormányzati előrejelzések ennél kisebb csökkenést várnak, a GDP-növekedést jövőre is 6-6,4 százalék körül valószínűsítik

A külföldi tudósítók Gyurcsány meggyengüléséről írnak

Külföld - 2006-10-02

A kormánypártok elveszítették a választásokat. A miniszterelnök helyzete gyengébb, mint hivatalba kerülése óta bármikor, de a kormányfő maradni kíván, és meg kívánja valósítani a reformokat - emelték ki a külföldi hírügynökségek a vasárnapi önkormányzati választások eredményét ismertetve.

Francia lapok szerint a magyar kormánypártok profitáltak a tüntetésekből

Külföld - 2006-10-01

A zavargások és azt követő politikai válság alatt a Fidesz vesztett korábbi 12 százalékos előnyéből, és valószínűsíthető, hogy Demszky Gábor ötödik mandátumát kezdheti meg Budapesten - vélte hétvégi számában a Le Figaro című francia napilap.

Minimális baloldali győzelem az osztrák parlamenti választásokon

Külföld - 2006-10-01

Minimális baloldali győzelem született a vasárnapi ausztriai parlamenti választásokon, amelyeken az Alfred Gusenbauer vezette, eddig ellenzéki Osztrák Szociáldemokrata Párt (SPÖ) végzett az élen a szavazatok 35,8 százalékának a megszerzésével.

Többé nem rúghatják ki az öregeket a briteknél 

Külföld - 2006-10-01

Nagy-Britanniában hatályba lépett az a törvény, amely tiltja a kor szerinti megkülönböztetést munkahelyeken, a munkaerő alkalmazásánál. Alistair Darling brit kereskedelmi és ipari miniszter reményei szerint az új szabályozás idővel a munkahelyi és emberi kultúrát is megváltoztatja majd.

Magyarország nemet mondott a verespataki bányára 

Külföld - 2006-10-01

Romániának küldött hivatalos véleményében a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium nem javasolja elfogadásra a Verespatakra tervezett aranybánya környezeti hatástanulmányát. A bevont szakértők véleménye szerint a hatástanulmány téves alapkövetkeztetéseket tartalmaz, illetve az alapvető hiányosságok miatt nem javasolható elfogadásra.

A brit Munkáspárt behozta a konzervatívokat

Külföld - 2006-10-01

Egy hét alatt behozta jelentős népszerűségi hátrányát a konzervatívokkal szemben a brit Munkáspárt, a Konzervatív Párt árnyékkormánya szombaton kizárta az adócsökkentési ígéreteket a következő választásokon, a közfinanszírozási szféra stabilitására hivatkozva.

Görögország felülvizsgálná GDP-je nagyságát

Külföld - 2006-09-29

Miközben Magyarország az új, kedden elfogadott konvergenciaprogramban a lehető legpontosabban igyekszik betartani az EU statisztikai szabályait, egy másik EU-állam, ráadásul az eurózóna tagja, Görögország a jelek szerint továbbra is próbálkozik az úgynevezett kreatív könyveléssel.

Elfogadta az Európai Bizottság a magyar konvergenciaprogramot

Külföld - 2006-09-28

Elfogadta az Európai Bizottság a magyar konvergenciaprogramot keddi strasbourgi ülésén, de leszögezte, hogy annak szigorú végrehajtása kulcsfontosságú a célok teljesítéséhez. Joaqín Almunia pénzügyi biztos a döntést kommentálva üdvözölte, hogy többszöri célmulasztás után a programban most reális, konkrét intézkedések szerepelnek.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza