Elmaradt a Szigeten a telt ház az eddigi legerősebb napon

Kultúra - 2006-08-14

Kétezer ember híján elmaradt a sokak által szombatra várt telt ház a Sziget fesztiválon; az idei év legnagyobb sztárzenekarának, a Radioheadnek koncertjén így is 50 ezer ember szórakozott.

A Sziget negyedik napján összesen 63 ezren szórakoztak a Hajógyári-szigeten: ez az idei csúcs volt, de kétezerrel kevesebb, mint a telt házat jelentő 65 ezer.

 

Ötvenezres tömeg előtt adott óriási koncertet a Sziget szombati napjának sztárja, a Radiohead. A zenekar tagjai külön géppel, a további személyzet három busszal és három kamionnyi plusztechnikával érkezett, hogy egy kétórás koncerttel beírják nevüket a Szigettörténelem legjei közé.

 

A hét közepéig tartó Sziget fesztivál vasárnapi menetrendje a szokásos tempóban zakatol tovább: 66 helyszínen 200 program várja az érdeklődőket. (forrás: MTI)

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza