Paks - DVSC-TEVA 0-0

Sport - 2006-08-06

A Debreceni VSC-TEVA gólnélküli döntetlent játszott a labdarúgó Borsodi Liga 2. fordulójában. Az unalmas találkozón többnyire mezőnyjáték folyt a pályán, meglepetésre az újonc, a mérkőzést kilenc emberrel befejező Paks előtt adódtak ígéretesebb helyzetek, a Debrecen játékán még érződött a szerdai Bajnokok Ligája-vereség.

A második játékrészben a Debrecen átvette a játék irányítását, de komoly gólhelyzetig nem jutott. A 73. percben egy szerelés közben Molnát kezére pattant a labda, amiért Bede felmutatta a második sárga lapot a hazai védőnek, így tíz emberre fogyatkozott a Paks. De nem sokáig, mert a 81. percben az alig hét perce pályán lévő Fehér Attila hátulról akasztotta a félpályánál megiramodó Bogdanovicot, amiért a játékvezető egyből kiállította a paksi védőt.

A lefújás előtti percekben már szinte csak a hazaiak térfelén folyt a játék, ám a hazaiak még kettős emberhátrányban is őrizték a gól nélküli döntetlent, így megérdemelten szerzett pontot a bajnoktól.

 

Paks - DVSC-TEVA 0-0

Paks, 4500 néző, V: Bede

Paks:

Kovács A. - Molnár Z., Salamon, Horváth S., Kóczián - Zováth, Tamási - Kiss T., Buzás (Montvai, 57.), Báló (Baric, 72.) - Belényesi (Fehér A., 74.)

 

DVSC:

Csernyánszki - Kiss Z., Éger, Komlósi, Leandro - Böőr (Dzsudzsák, a szünetben), Virág B., Madar Cs., Halmosi - Sidibe (Bogdanovic, 72.), Zsolnai (Brnovic, a szünetben)

 

kiállítva: Molnár Z. (73.), Fehér A. (81.)

sárga lap: Molnár Z. (20., 73.), Tamási (34.), illetve Éger (34.), Komlósi (91.)