Stevanovic kifogott a Lokin

Sport - 2006-10-28

Győr –DVSC-TEVA: 0-0

A címvédő három mérkőzés óta nyeretlen!

93. p Vége a mérkőzésnek. 

92. p Brnovic bal oldalról kanyarított középre, a labda Halmosi elé került, aki 6 méterről fejelt, Stevanovic a léc alá tartó labdát szögletre mentette. 

87. p Virág Aladár helyett Varga Róbert a pályán. 

81. p Halmosi ugratta ki a bal oldalon felzárkózó Leandrót, aki a tizenhatoson belülre érve egyből lőtt, a labda az oldalhálóban kötött ki. 

78. p Sidibe készítette le a labdát Brnovicnak, aki 18 méterről lőtt, a középre tartó labdát Stevanovic biztosan magához ölelte. 

75. p Mészáros két jó csel után 19 méterről, a jobbösszekötő helyéről lőtt, Stevanovic ujjheggyel szögletre mentett. 

73. p Zsolnai középre ívelését követően Sidibe csúsztatta meg a labdát a kapu előterében, Stevanovic jó reflexszel, elvetődve fogta a középre tartó kísérletet. 

72. p Tokody helyett Varga Gábor folytatja. 

71. p A DVSC 20 méterről végezhetett el szabadrúgást, a labda mögé Sándor Tamás állt, aki a kapu jobb oldalát célozta meg, a laszti azonban jócskán elkerülte azt. 

67. p Sándor Tamás jobboldali szögletét követően Virág a tizenegyes pontról fejelt, a labda centikkel a bal sarok mellett hagyta el a játékteret. 

63. p Komlósi hibáját követően Szabó Zsolt csapott le a labdára, majd jobboldalról középre ívelt, Tokody egy átvétel után 17 méterről lőtt, a labda a jobb kapufa tövét is súrolva hagyta el a játékteret. 

62. p Kovács Zoltán kapott sárgát. 

60. p Egy jobboldali beívelést követően a labda a hosszú oldalon Halmosi elé került, aki egy átvétel után közvetlen közelről a jobb kapufát találta el, a labda Brnovic elé került, aki "eltörte a labdát", amely a bal sarok mellett hagyta el a játékteret. 

55. p Halmosi 17 méterről, kapásból lőtt, a labda kevéssel a bal felső sarok felett-mellett zúgott el. 

51. p Zsolnai 18 méterről lőtt, a félmagas, középre tartó kísérlet nem okozott gondot Stevanovicnak. 

46. p Folytatódik a mérkőzés.  

46. p A szünetben mindkét csapat cserélt: Czanik helyett Szabó Zsolt, Madar helyett Sidibe a pályán. 

45. p Vége az első félidőnek. 

44. p Újabb Loki-helyzet: Brnovic sarokkal tette a labdát Halmosi elé, aki 12 méterről, estében lőtt, Stevanovic a mezőnybe ütötte a félmagas lövést. 

43. p Virág csúsztatta Zsolnai elé a labdát, a támadó lövését a kapujából kifutó, a szöget lezáró Sztevanovic éppen Halmosi elé ütötte, aki megcélozta az üres kaput, a labda a háló tetején landolt. 

39. p A kapu felé meginduló Tokodyt válaszották el a labdától a debreceni védők közvetlenül a büntetőterület előtt, a labda Bajzát elé került, aki jobbról, 18 méterről lőtt, Tomic védte a középre tartó lövést. 

33. p Bajzát a tizenhatos jobb sarkától kanyarított középre egy szabadrúgást, a labda a kapu előterében helyezkedő Komlósi fején megcsúszott, és így centikel a kapu bal oldala mellett hagyta el a játékteret. 

30. p Tóth Péter hibáját követően Madar elé került a labda, aki a tizenhatos jobb sarkánál egy jó csel után 17 méterről lőtt - centikkel a léc fölé. 

24. p Halmosi szöktette Zsolnait, aki több jó csel után 18 méterről lőtt, a nem túl erős kísérlet Stevanovic kezeiben halt el. 

19. p Egyérintős győri háromszögelés végén Bajzát gurított a tizenhatosnál érkező Virág elé, aki fél méterrel a kapu bal oldala mellé lőtt. 

11. p Bajzát jobboldalról gurított középre, a labda centikkel suhant el a berobbanó Tokody előtt.  

6. p Virág Aladár indítását követően Bajzát került helyzetbe, egy átvétel után 14 méterről lőtt, ám rosszul találta el a labdát, így Tomic könnyedén ölelte magához a játékszert. 

3. p A tizenhatos bal sarkának közeléből Sándor Tamás végzett el szabadrúgást, a jobb sarokra tartó labdát Stevanovic üggyel-bajjal szögletre hárította. 

2. p Leandro az alapvonalról visszagurított középre, Zsolnai kapásból lőtt, Stevanovic magabiztosan fogta a 6 méterről leadott lapos kísérletet. 

1. p A vendégek kezdték a mérkőzést.

(nb1.hu)