Valencia: bejutott, AS Roma: talán

Sport - 2006-11-01

A D csoportban a Valencia kétszer is hátrányból egyenlített a Sahtar Donyeck vendégeként, és a megszerzett egy pont azt jelenti, hogy Morientesék már bejutottak a legjobb 16 közé. Ugyanez nem mondható el az AS Romáról, amely 0-1-es állásnál - Francesco Totti "jóvoltából" - 11-est hibázott.

A farkasok csapatkapitánya azonban remek akciógóljával kijavította hibáját, de a remi egyelőre még nem ér olasz kvalifikációt. Az ötpontos előny a Sahtar, Olimpiakosz duóval szemben mindenesetre biztató.

 

D csoport:

Sahtar Donyeck (ukrán) - Valencia (spanyol) 2-2 (2-1)

Sahtar: Shust - Srna, Csigrinszkij, Hübschman, Rat - Fernandinho, Lewandowski, Matuzalem, Jadson - Aghahowa, Brandao (Marica, 75.).

Valencia: Canizares - Miguel, Ayala, Navarro (Hugo Viana, 87.), Moretti - Angulo, Albiol, Edu, Silva - Morientes (Joaquín, 77.), Villa (Regueiro, 90.).

gól: Jadson (2.), Fernandinho (28.), illetve Morientes (18.), Ayala (68.)

 

AS Roma (olasz) - Olimpiakosz (görög) 1-1 (0-1)

Roma: Doni - Panucci, Ferrari (Perrotta, 46.), Mexes, Chivu - De Rossi, Taddei, Pizarro, Aquilani (Vucinic, 63.), Tonetto - Totti.

Olimpiakosz: Nikopolidisz - Zewlakow, Kosztulasz, Julio Cesar, Domi - Sztolcidisz, Pacazoglu (Anatolakisz 65.) - Milos Maric (Kafesz, 90.), Rivaldo, Djordjevic (Borja, 86.)- Konsztantinu.

gól: Totti (68.), illetve J. Cesar (19.)