Debrecenben csak az MSZP folytat programközpontú kampányt

A Debrecen Televízió szeptember 14-i Napszemle c. műsorában Papp László és Halász János azt állították, hogy az MSZP ahelyett, hogy saját programját ismertetné, csak politikai ellenfelét mocskolja be kampányában.

A fideszes politikusok nyilvánvalóan tájékozatlanok, tévednek és félrevezetnek, nyilatkozatuk minden valóságalapot nélkülöz. A debreceni szocialisták polgármesterjelöltjeként 18-án, hétfőn a média képviselőinek bemutattam és átadtam a párt Új Debrecen c. programját. Arról több helyen, így a DTV-ben is tudósítás jelent meg. Azóta a program fejezeteinek részleteiről rendszeres tájékoztatást adunk. Ennek keretében természetesen számon kérjük a városvezetéstől azt a rengeteg be nem váltott ígéretet is, amivel 2002-ben hitegették a választókat.

Debrecenben a választás előtt két héttel az MSZP az egyetlen párt, amelyik átfogó programot ajánl a választóknak, amely megoldást jelent a város és a polgárok mindennapi gondjaira. A Fidesz viszont az a párt, amelyik Debrecen jövője helyett csak az országos pártpolitikai küzdelmekkel, és leginkább a kormány szapulásával foglalkozik. Tegnap este elkezdte a vádaskodást a helyi ellenfelekkel szemben is. Sajnálom, hogy így tesznek, de én ebben a stílusban nem vagyok partner.

 

Dr. Bazsa György polgármesterjelölt közleménye – Debrecen, 2006. szeptember 15.

 

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza