DK: A ló néz, a csikó lát, eltüntették a Fidesz új "Borkai-videóját"?

Mindent megtesz a Fidesz által uralt ügyészség, hogy eltüntesse a Völner Pál volt igazságügyi államtitkár és az őt a gyanú szerint lefizető végrehajtó-vezér, Schadl György közös korrupciós ügyének lehetséges bizonyítékait.

Az RTL híre szerint a vádhatóság megsemmisítette a Schadl páncélszekrényében talált videofelvételeket és fotókat, amelyeken az látható, hogy több ember folytat szexuális aktust.

A Demokratikus Koalíció szerint a Fidesz ügyészsége azért csaphatott le az új "Borkai-videóra", mert ezzel próbálhatták megzsarolni a Völner-ügy nagyhatalmú fideszes, illetve kormánykapcsolatokkal bíró érintettjeit. Ha kiderült volna, hogy kik vannak a felvételeken, az Borkai Zsolt egykori fideszes polgármester ügyéhez hasonlóan súlyos politikai botrányt idézhetett volna elő és több fideszes politikus bukását okozhatta volna.

Most, hogy a Völner-ügyben lefoglalt DVD-ket és fotókat megsemmisítették, honnan tudhatjuk meg, hány fideszes politikust tartott a markában szexvideókkal a végrehajtók korrupt vezére? A Demokratikus Koalíció szerint ez az eset újabb bizonyítéka annak, hogy a Polt Péter vezette ügyészség az Orbán-kormány megrendelésére dolgozik, és el akarják tüntetni a Völner-ügy bizonyítékait.

Varga Zoltán
országgyűlési képviselő, DK

Kiadó: Demokratikus Koalíció

OS