DK-Szolidaritás: Orbán a Svábhegy egy részét odaadja a református gyülekezetének

Tovább folyik a közvagyon felélése, átadása. Orbán most a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőt utasította, hogy 650 millió utaljon két telekért, ahol a Svábhegyi Református Gyülekezet terjeszkedne. Ez az a közösség, amelynek Orbán Viktor is tagja.

A DK-Szolidaritás szövetség szerint a hitélet fontos, de tiltakozik a közpénz szórása ellen.

Az új központot, amelyet a most megvásárolt telekre terveznek, a református gyülekezetnek saját bevételből kellene finanszíroznia, és elfogadhatatlan, hogy a miniszterelnök úgy adja-vegye az értékes budai telkeket, mintha az övéi lennének. Nagyon sok támogatást kapnak az egyházak, bőven telik nekik abból a pénzből arra, hogy infrastruktúrájukat fejlesszék. Felesleges az adófizetőket ezzel még külön is megcsapolni.

A négymillió szegény országában nem új templomokra, hanem meleg ételre, ruhákra, könnyebb iskoláztatási körülményekre, új munkahelyekre, életesélyre van szükség.

Gréczy Zsolt szóvivő, DK

Kiadó: Demokratikus Koalíció

MTI

OS

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza