Életveszélyes lenne a kötelező kéményellenőrzés eltörlése -

Boux Avenue coupon code

Boux Avenue discount code

Boux Avenue discount coupons

Boux Avenue voucher code

Goddiva Vouchers

Az LMP ismételten felszólítja a kormánypárti képviselőket, hogy hagyjanak fel az ámokfutásukkal, és vonják vissza a kötelező kéményellenőrzés eltörlésére irányuló javaslatukat. A köztársasági elnök lépése most lehetőséget teremt arra, hogy a Fidesz jobb belátására térjen, és a fűtési szezon kezdetén ne sodorja életveszélyes helyzetbe a magyar családokat.

wholesale inkjet paper

wholesale inkjet photo paper

cheap inkjet paper

cheap inkjet photo paper

Demeter Márta, az LMP országgyűlési képviselője és Vámos Csaba, a Kéményseprők Országos Szakszervezetének vezetője közösen hívták fel a figyelmet arra, hogy a kormánypárti képviselők életveszélyes helyzetbe sodorhatják a magyar családokat a kötelező kéményellenőrzés eltörlésével. Azzal, hogy a köztársasági elnök visszaküldte az Országgyűlésnek az erről szóló törvényjavaslatot, a Fidesz kapott egy utolsó esélyt arra, hogy a fűtési szezon kezdetén jobb belátásra térjen.

Az LMP ismételten felszólítja a kormányt, hogy vonja vissza katasztrófális javaslatát, és a magyar családok százezreinek biztonsága érdekében haladéktalanul kezdjen egyeztetést a kéményseprő szakma képviselőivel.

Az LMP mindent el fog követni, hogy megakadályozza a Fidesz ámokfutását, hiszen jól látszik, hogy Orbán Viktor és kormánya teljesen elvesztette a kapcsolatát a valóággal, és ezzel egyre nagyobb veszélyt jelent a magyar családokra. A párt a támogatásáról biztosítja a kéményseprő szakma képviselőit, és csatlakozik hétfői demonstrációjukhoz.

Demeter Márta

az LMP országgyűlési képviselője

Kiadó: LMP parlamenti frakciója

MTI-OS

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza