Életveszélyes lenne a kötelező kéményellenőrzés eltörlése -

Boux Avenue coupon code

Boux Avenue discount code

Boux Avenue discount coupons

Boux Avenue voucher code

Goddiva Vouchers

Az LMP ismételten felszólítja a kormánypárti képviselőket, hogy hagyjanak fel az ámokfutásukkal, és vonják vissza a kötelező kéményellenőrzés eltörlésére irányuló javaslatukat. A köztársasági elnök lépése most lehetőséget teremt arra, hogy a Fidesz jobb belátására térjen, és a fűtési szezon kezdetén ne sodorja életveszélyes helyzetbe a magyar családokat.

wholesale inkjet paper

wholesale inkjet photo paper

cheap inkjet paper

cheap inkjet photo paper

Demeter Márta, az LMP országgyűlési képviselője és Vámos Csaba, a Kéményseprők Országos Szakszervezetének vezetője közösen hívták fel a figyelmet arra, hogy a kormánypárti képviselők életveszélyes helyzetbe sodorhatják a magyar családokat a kötelező kéményellenőrzés eltörlésével. Azzal, hogy a köztársasági elnök visszaküldte az Országgyűlésnek az erről szóló törvényjavaslatot, a Fidesz kapott egy utolsó esélyt arra, hogy a fűtési szezon kezdetén jobb belátásra térjen.

Az LMP ismételten felszólítja a kormányt, hogy vonja vissza katasztrófális javaslatát, és a magyar családok százezreinek biztonsága érdekében haladéktalanul kezdjen egyeztetést a kéményseprő szakma képviselőivel.

Az LMP mindent el fog követni, hogy megakadályozza a Fidesz ámokfutását, hiszen jól látszik, hogy Orbán Viktor és kormánya teljesen elvesztette a kapcsolatát a valóággal, és ezzel egyre nagyobb veszélyt jelent a magyar családokra. A párt a támogatásáról biztosítja a kéményseprő szakma képviselőit, és csatlakozik hétfői demonstrációjukhoz.

Demeter Márta

az LMP országgyűlési képviselője

Kiadó: LMP parlamenti frakciója

MTI-OS