Ez volt Magyarország legnehezebb éve a rendszerváltás óta, az Orbán-kormány miatt

A mai Kormányinfó előrevetítette, mire számíthatunk a magyar kormánytól a 2023-as évben: hazugságra és még több hazugságra, felelős kormányzásra, döntéshozatalra pedig továbbra sem.

Aki arra számított, hogy a kormányfő az év végéhez közeledve számot vet, szembenéz azzal a ténnyel, hogy a kudarcos válságkezelésük, az elhibázott gazdaságpolitikájuk csődközelbe juttatta az országot és a magyar embereket, annak csalódnia kellett.

A felelősség hárításában páratlan tehetséggel bíró Orbán Viktor ezúttal is inkább a háborúra, az EP-re és Brüsszelre mutogatott ahelyett, hogy arról beszélt volna, hogy kivéreztették a katásokat, hogy eltörölték a rezsicsökkentést, az elmúlt 12 év hataloméhes, dilettáns kormányzása, a brutális infláció, az Európa-rekorder áfa pedig lassan tönkreteszi az embereket, akiknek ezzel a helyzettel, a már régiós szinten is lesajnált bérekkel és nyugdíjakkal kell szembenézniük.

A Jobbik, mint konzervatív közösség, segítette volna a vállalkozókat, a lakosságot pedig adócsökkentéssel védte volna a brutális drágulással szemben. A magyar emberek érdekeit szem előtt tartva, együttműködve az európai közösséggel, rövid idő alatt egyezségre jutottunk volna, annak érdekében, hogy elinduljanak az uniós pályázatok, és hazahozzuk azokat a forrásokat, melyek megilletik a magyarokat, és melyek különösen ilyen nehéz gazdasági helyzetben hatalmas segítséget jelentenének.

Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

OS