Fővárosi Közgyűlés - Jobbik: jogszabálysértő, hogy nem ismert az előterjesztés tartalma

Jogszabálysértőnek tartja a Jobbik fővárosi képviselője, hogy a Fővárosi Közgyűlés szerdai rendkívüli ülésére benyújtott, a római-parti védművel kapcsolatos egyetlen előterjesztés tartalma az ülés kezdete előtt pár perccel sem ismert.

Tokody Marcell a Fővárosi Közgyűlés az ülés előtt sajtótájékoztatón elmondta: a tanácskozás előtt pár perccel sem tudni, hogy a római-parti védmű ügyében miről akarja szavaztatni a főváros fideszes vezetése a képviselőket.

Képviselők a Fővárosi Közgyűlés ülésén,ahol hatályon kívül helyezték a római-parti védmű part menti nyomvonalát támogató április határozatát. MTI Fotó: Soós Lajost

"A fideszes arrogancia határtalan, még mindig nem lehet tudni, hogy a főváros fura ura és bandája, tettestársai miről akarják szavaztatni a képviselőket" - fogalmazott.

Tokody Marcell azt mondta, mivel a főváros vezetése nem bocsátotta rendelkezésre az anyagot, nem lehet a római-parti védmű ügyében felelősen dönteni.

Szerinte könnyen lehet, hogy a városvezetés a népszavazást akarja megakadályozni valamilyen csellel.

Kérdésre válaszolva elmondta: pártja úgy gondolja, hogy a védmű nyomvonaláról való döntéshez egy kerületi szintű népszavazás lenne a legmegfelelőbb.

MTI

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza