Holoda Attila: Puccs lesz?

Nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy szoros logikai összefüggés van a legfontosabb cégek katonai (honvédelmi?) “gyámság” alá helyezése és a között, hogy hétfőn a kormány elképesztő javaslatát készülnek kétharmaddal megszavazni a semmihez sem értő fideszes szavazógépek: KORLÁTLAN időre átadna a parlament minden jogot a kormánynak a mostani vészhelyzetre hivatkozva.

A parlament úgy adná most át a jogokat, hogy majd a kormány mondja meg, mikor van szerinte a vészhelyzetnek vége. A törvénytervezet megtiltja a népszavazásokat, időközi választásokat és arról is rendelkezik pl. arról, hogy ha egy önkormányzat feloszlik, akkor is marad minden a régiben, marad a – fideszes – polgármester.

Katonák a Hungraopharmánál

Egy Btk. módosítással pedig három évvel tervezi büntetni, ha valaki „valótlant” állít a járványról.

Gyakorlatilag Orbán teljhatalmat fog kapni hétfőtől. Orbán, aki egy hete még azzal fenyegetett, hogy nem ad fizetést a tanároknak, ha bezárják az iskolákat.

Nem csupán azért lehet összefüggés, mert a katonai irányítás bejelentése most mindenki számára érthetetlen, így ezzel foglalkozva “nem figyelnek eléggé” a második hírre, hanem azért is, mert így bármilyen kormányintézkedés azonnali és ellenkezés nélküli végrehajtása biztosítható lesz, és a katonai “gyámok” minden fontos pénzügyi forrás és logisztikai erőforrás felett azonnal rendelkezhetnek. A cégek részvényesei helyében én azért most nagyon elkezdenék aggódni a pénzem miatt.

Orbán katonai támogatással megpuccsolni készül az állam teljes működését és a gazdaságot is?!

Ne legyen igazam.

Forrás:Holoda Attila facebook oldala