Paksi bővítés - LMP: hozzák nyilvánosságra az engedélyezési dokumentumokat!

A paksi bővítés teljes engedélyezési dokumentációjának nyilvánosságra hozatalára szólítja fel a kormányt az LMP.

Ungár Péter, a párt országos elnökségének tagja hétfőn sajtótájékoztatón hívta fel a figyelmet egy geológus nyilatkozatára, aki szerint a Paks II. beruházást megalapozó földtani kutatások egy része nem felel meg a szakmai elvárásoknak. Az engedélyezés nem megfelelő, azt ugyanis egy olyan magyar rendelet alapján adták meg, amely ellentétes a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség ajánlásával - tette hozzá.

Az LMP politikusa szerint a kormány mindent megtett, hogy az engedélyezési eljárást minél gyorsabban lebonyolítsa, és semmilyen szakmai szempontokat nem tartott be, csak hogy minél hamarabb lehívhassa az orosz devizahitelt.

Az ellenzéki párt ezért egy paritásos alapon működő parlamenti bizottságot is felállítana, szerinte ugyanis már nem lehet tovább bízni abban, hogy a kormány szavatolni tudja az emberek biztonságát.

A politikus kérdésre az Együtt elnökéről közölt sajtóhírekre, amely szerint Juhász Péter bántalmazta volt élettársát, annyit mondott: a bíróság előtt kell eldőlnie, hogy ez igaz-e, a történet időzítése azonban szerinte nem véletlen. Kampány van, és úgy látszik, a Fidesz minden eszközt kihasznál - fogalmazott.

Kunhalmi Ágnes (MSZP) azon kijelentésére, miszerint még mindig várják az LMP csatlakozását az összefogásukhoz, közölte: nem csatlakoznak az MSZP-hez.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza