Párbeszéd: Elég volt a százezer fős emberkísérletből és a Tarlós-Orbán kakasviadalból – biztonságos hármas metrót a budapestieknek!

Az immár kétszer is "jól" azaz a Fideszre szavazó budapestiek ugyanazt kapták jutalmul a Fidesztől, amit korábban a "rosszul" szavazó elődeik büntetésül: egy olyan kormányt, amely továbbra is bűnös városként és költségvetési tartalékként tekint a fővárosra.

A Párbeszéd szerint a kormány a gondatlan veszélyeztetés minősített esetét követi el a hármas metró felújításának elhalasztásával – ha az veszélyes állapotú vonalon baleset történik,a felelős Orbán Viktor lesz, aki a saját hobbijaira herdálja a közpénzeket.

Tarlós István főpolgármesternek – akit a korábbi választási ígéretek szerint azért kellett megválasztani, mert jóban van az ország összes fontos döntését egyedül meghozó Orbán Viktorral – ma megint nem sikerült pénzt szereznie a hármas metró felújítására.

.A forráshiány érve különösen hamisan cseng egy olyan héten, amikor váratlanul sikerült több mint tízmilliárd forintot találni a senki által nem hiányolt margitszigeti teniszstadionra, meg húszmilliárdot az Állatkert új pálmacsarnokára.Ezek nyilván mind fontos beruházások, de ha megelőzik a sorban a naponta 200 ezer embert szállító, életveszélyes állapotú metró rendbetételét, akkor Tarlós Istvánnak le kell mondania

, Orbán Viktornak pedig személyesen kell politikai és büntetőjogi felelősséget vállalnia halogatás összes jövőbeni következményéért.

V. Naszályi Márta

budapesti ügyvivő Párbeszéd

Kiadó: Párbeszéd

OS

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza