Archívum

Eredmények megjelenítése 49021-től 49040-ig 50291 találatból.

Tüntetés a Parlamentnél: Csurka István új magyar világot hirdet

Belföld - 2006-09-19

Újra magyar világot kell teremtenünk, ez a feladatunk - jelentette ki Csurka István hétfői esti felszólalásában a fővárosi Kossuth téren tartott demonstráción, hozzátéve: a tüntetők "munkája" túlmutat azon, hogy Gyurcsány Ferenc kormányfőt nemsokára leváltják.

Elnökök és kormányfők hazugságai külföldön

Külföldön sokszor kiderült elnökökről vagy miniszterelnökökről, hogy hazudtak. Ennek következményei elsősorban az angolszász országokban vannak, de utóbb többnyire mindig leállnak a vizsgálatok, amelyek az efféle ügyekben nagy botrányok közepette indulnak.

A Magyarországi Református Egyház  Zsinata Elnökségének nyilatkozata

Ajánljuk - 2006-09-18

A Magyarországi Református Egyház Zsinatának Elnöksége több egyházközség és egyháztag kérésére, Isten Szentlelkének bölcsességét kérve, imádságban könyörög útmutatásért a vasárnap óta Magyarországon kialakult helyzetben.

Az MSZP elnöksége kiáll Gyurcsány Ferenc mellett

Fontos - 2006-09-18

A Magyar Szocialista Párt elnöksége egyhangúlag kiáll Gyurcsány Ferenc mellett - jelentette be Hiller István hétfőn Budapesten, miután ülésezett a párt elnöksége, s elkezdődött a szocialista frakció ülése.

A FIDESZ ELNÖKSÉGÉNEK FELHÍVÁSA

    A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség mindent megtesz annak érdekében, hogy alkotmányos eszközökkel elérjük a kormány távozását. A Fidesz szolidaritást vállal a most is az utcán tiltakozó, a kormány távozását kérő elkeseredett emberekkel.

Tüntetés a Parlamentnél: áttörte a külső védőkordont a tömeg

Belföld - 2006-09-18

Mintegy 5.000 ember gyűlt össze a fővárosi Kossuth téren hétfőn kora estére, hogy Gyurcsány Ferenc és kormánya leváltását követelje; néhány csoport áttörte a rendőrök által felállított külső védőkordont, és egészen a Parlament falánál megépített belső védőkordonig hatolt.

Tölgyessy Péter: Nincs igény a forradalomra

Vélemény - 2006-09-18

A Fidesz egyelőre nem biztos benne, hogy Orbán Viktort követné-e a többség a "forradalmi" úton, ezért nem tesznek konkrét lépéseket az Elkúrtuk-beszéd után - mondta Tölgyessy Péter az Indexnek hétfőn. A politikai elemző szerint a hazugságprobléma lényege, hogy az emberek még mindig azt hiszik, sokkal több járna nekik, mint amennyit kapnak.

Megkezdődött Gyurcsány és Putyin tárgyalása Szocsiban

Külföld - 2006-09-18

Az orosz és a magyar agrártárca együttműködési megállapodást ír alá Vlagyimir Putyin elnök és Gyurcsány Ferenc miniszterelnök hétfői, szocsi találkozója alkalmával.

Kuncze: Gyurcsány hazugság-beszéde erős szónoki túlzás

Belföld - 2006-09-18

A kormányfő nyilvánosságra került beszéde miatt kialakult helyzet nem befolyásolja a koalíció működését - jelentette ki Kuncze Gábor.

Sólyom bocsánatkérést vár Gyurcsánytól

Belföld - 2006-09-18

Sólyom László a Sándor-palotában értékelte Gyurcsány Ferenc vasárnap délután nyilvánosságra került beszédét. Véleménye szerint a kormányfő morális válságba sodorta az országot. Hangsúlyozta: jogilag nincs lehetősége cselekedni.

Keresik az idős néni kirablóját!

Kékhírek - 2006-09-18

A Debreceni Rendőrkapitányság eljárást folytat rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt ismeretlen kilétű férfivel szemben – tájékoztatta portálunkat Juhászné Kiss Katalin sajtóreferens.

Nincs válság a forintpiacon, újra erősödött valutánk

Gazdaság - 2006-09-18

Hétfőn délig erősödött a forint a bankközi devizapiacon a kora reggeli gyengülés után, fél tizenkettőkor az eurót 271,25/40 forinton jegyezték, gyengébben a péntek délutáni 271,50 forintos mélypontnál.

Kovács Tamás a főügyész-jelölt

Belföld - 2006-09-18

Az államfő Kovács Tamást jelöli legfőbb ügyésznek. A katonai főügyész 1990 óta a legfőbb ügyész helyettese. Sólyom László ezt a Sándor Palotában közölte a parlamenti pártok vezetőivel.

Közös kikapcsolódás az erdészeknél

Helyi - 2006-09-18

Több százan vettek részt a szombaton megrendezett Nyírerdő családi napon: még az időjárás is kegyeibe fogadta a kikapcsolódni vágyó erdészeket és családtagjaikat, hiszen kellemes meleg várta a – Debrecen közelében levő – hármashegyi pihenőcentrumba érkezőket.

A Fidesz a kormány lemondását követeli

Belföld - 2006-09-18

A Fidesz frakcióvezetője, Navracsics Tibor bejelentette: hétfő délelőtt levelet írtak az MSZP-nek, melyben követelik a kormány távozását.

Gyurcsány miatt zuhan a forint!

Gazdaság - 2006-09-18

A napvilágra került, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök májusi beszédét megörökítő felvétel hatására óriási mértékben gyengülni kezdett a hazai fizetőeszköz.

Hozzák nyilvánosságra a teljes beszédet! – Hock Zoltán közleménye

Belföld - 2006-09-18

Egy magnófelvétel tanúsága szerint a miniszterelnök a frakció május 16-i balatonőszödi alakuló ülésén elismerte, hogy a kormány és az MSZP "hazudott". Hock Zoltán, az MDF elnökhelyettese ezzel kapcsolatban közleményt adott ki.

Gyurcsány: szembesülni kell az elmúlt évekkel 

Belföld - 2006-09-18

Gyurcsány Ferenc szerint a zárt, balatonőszödi MSZP-frakcióülésen elmondott beszéde azt mutatja, hogy amit az elmúlt három-négy hónapban mond és csinál, az nem kommunikációs álca. A miniszterelnök a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában hétfő reggel azt mondta: arra készül, hogy Magyarországot szembesítse az elmúlt évekkel.

Nem képviselő készítette a felvételt?

Belföld - 2006-09-18

A frakcióülés idején a kormányüdülő épületében nem lehetett mobiltelefont használni, néhány résztvevő képviselő szerint pedig lehetetlen lett volna felvételt készíteni feltűnés nélkül – írja a Magyar Hírlap.

Még 12 napig kérhető az igazolás azoknak akik nem lakóhelyükön szavaznak

Belföld - 2006-09-18

Azok a választópolgárok, akik nem lakóhelyükön, hanem tartózkodási helyükön kívánnak szavazni az október 1-jei választáson, még 12 napig kérhetnek ehhez igazolást. Aki nem a lakóhelyén szeretne szavazni október 1-jén, igazolást kérhet a települési jegyzőtől.