Archívum

Eredmények megjelenítése 56461-től 56480-ig 56705 találatból.

Gyenge állásvédelem és a nagyfokú rugalmasság a magyar munkaerőpiacon

Gazdaság - 2006-06-23

A magyar munkaerőpiacot a gyenge állásvédelem és a nagyfokú rugalmasság jellemzi - állítják az ENSZ Nemzetközi Munkaügyi Szervezete (ILO) által most kiadott tanulmány szerzői

Ma tárgyal a Fidesz elnöksége Tarlós feltételeiről

Belföld - 2006-06-23

Ma tárgyal a Fidesz elnöksége arról, elfogadja-e Tarlós István feltételeit, amelyek teljesülése mellett a III. kerületi független polgármester elvállalná, hogy a Fidesz főpolgármester-jelöltje legyen.

Demszky Gábor lesz az SZDSZ és az MSZP közös főpolgármester-jelöltje

Belföld - 2006-06-23

Megállapodást írtak alá Balatonőszödön az MSZP és az SZDSZ vezetői a két párt budapesti együttműködéséről, amely rögzíti, hogy Demszky Gábor lesz a szocialisták és a szabad demokraták közös főpolgármester-jelöltje

Bihori és hajdú-bihari fotósok kiállítása

Kultúra - 2006-06-23

A Bihor-Hajdú-Bihar Eurorégiós együttműködés keretében nyílik fotókiállítás a Debreceni Művelődési Központ szervezésében a Belvárosi Galériában. 

Kamerát loptak az áruházból

Kékhírek - 2006-06-23

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat ismeretlen elkövetővel szemben lopás vétség alapos gyanúja miatt – tájékoztatott Juhászné Kiss Katalin sajtóreferens.

Aláírásgyűjtés a Gyurcsány-csomag ellen

Belföld - 2006-06-23

Aláírásgyűjtést kezdeményezett Gyurcsány Ferenc tervezett intézkedései ellen Szentannai József pécsi informatikus - olvasható a magyarhirlap.hu-n

Közel duplájára emelkedhet a gáz ára

Gazdaság - 2006-06-23

A jövő év első hónapjaiban újabb drasztikus gázáremelés várható – értesült a Világgazdaság pénzügyminisztériumi forrásból. A már bejelentett, 2006. augusztusi átlagosan 30 százalékos drágulást 2007 elején 40-50 százalék körüli áremelkedés követheti.

Másodfokú a hőségriadó

Belföld - 2006-06-23

Jelenleg másodfokú hőségriadó van érvényben, a legmagasabb, harmadik szintet 40 fokos csúcshőmérsékleten rendelik el, ez egyelőre nem valószínű.

A CENTRUM Párt 2006. június 22. sajtótájékoztatója

Helyi - 2006-06-22

Elméletileg a már 16 éve irányító pártcsoport fogja még legalább 4 évig irányítani a várost. Ehhez rendelkezik megfelelő pénzzel, szervezettséggel, médiaháttérrel, kapcsolatrendszerrel, zsarolási technikákkal.

Elkészült a Modem

Kultúra - 2006-06-22

Elkészült a debreceni modern művészeti galéria. A nyitó kiállítás modern és kortárs művészeti alkotásainak döntő többsége az Antal–Lusztig gyűjteményből kerül ki, amely sokak szerint a XX. századi magyar képzőművészet legjelentősebb magánkézben lévő kollekciója.

Az MDF a párt erősödését várja az önkormányzati választásoktól

Belföld - 2006-06-22

Az MDF vezetése a párt további erősödését várja - közölte a párt országos kampányfőnöke. "Szeretnénk végérvényesen lemosni magunkról azt a bélyeget, amelyet 1998-ban magunkra húztunk, hogy nem vagyunk öt százalék feletti erő. A cél, hogy a párt minden megyei közgyűlésben ott legyen" - hangsúlyozta Makai Zsolt.

A miniszterelnök és Bush elnök sajtónyilatkozata

Belföld - 2006-06-22

Néhány perces sajtónyilatkozatot adott Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és George Bush amerikai elnök csütörtöki tárgyalásuk befejeztével. A helyszínre bebocsátást kapott újságírók nem tehettek fel kérdéseket.

Madárinfluenza: az EU 65 millió eurós támogatást ad

Gazdaság - 2006-06-22

A madárinfluenza okozta veszteségek részbeni pótlására az Európai Unió a tagországai gazdáinak összesen 65 millió eurót folyósít majd.

Több utazási iroda is indokolatlanul emelt árat

Fogyasztóvédelem - 2006-06-22

Több utazási iroda is jogtalanul emelte árait - közölte a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség (FvF). A Főfelügyelőség az utóbbi időben olyan áremelésekre és árképzésekre lett figyelmes, ami a hatályos magyar jogszabályok alapján nem engedhető meg.

Kartellgyanú miatt vizsgálat indult a British Airways-nél

Gazdaság - 2006-06-22

A brit versenyfelügyeleti hivatal és az amerikai igazságügyminisztérium vizsgálatot indított a British Airways-nél (BA) és más légitársaságoknál kartell gyanúja miatt. A cégek a hírek szerint a utasforgalmat érintően egyeztették áraikat, illetve az üzemanyagpótdíjak kivetésekor is kartelltevékenységet folytattak.

Szaddam Huszein és társai második napja éhségsztrájkolnak

Külföld - 2006-06-22

Szaddám Huszein volt iraki elnök és vádlott-társai csütörtökön is folytatták előző nap kezdett éhségsztrájkjukat, tiltakozásul a volt elnök egyik ügyvédjének meggyilkolása miatt - közölték Szaddám védői.

Először találkozott az izraeli kormányfő és a palesztin elnök

Külföld - 2006-06-22

A jordániai Petrában a II. Abdalláh jordániai király által adott reggelin találkozott első ízben Ehud Olmert izraeli kormányfő és Mahmúd Abbász palesztin elnök. A reggelin Olmert és Abbász mellett részt vettek a Nobel-békedíjasok második petrai találkozójának szervezői is.

A Miami  nyerte az NBA döntőjét

Sport - 2006-06-22

Dwayne Wade vezérletével, Shaquille O'Neal asszisztálásával,  Pat Riley elgondolásai alapján, idegenben nyert a Dallas Maverick ellen a Miami Heat. Az NBA bajnoka először bizonyult a profi kosárlabdázás legjobb csapatának.

Múzeumi éjszaka különlegességekkel

Kultúra - 2006-06-22

Az elmúlt három évben nagy siker volt szerte az országban az a rendezvénysorozat , a melynek keretében a múzeumok a szokásos nyitvatartási időn túl, szokatlan látnivalókat kínáltak. Idén is így lesz a megye több településén.

Mégiscsak lesz nyár az idén?

Belföld - 2006-06-22

Három héttel ezelőtt még a hűvös, csapadékos nyárról szóló előrejelzéssel borzolták a magyar lakosság idegeit a meteorológusok, most azonban azt mondják: az elkövetkező két hétben szinte bizonyos, hogy marad a kánikula.