Fontos

Eredmények megjelenítése 61-től 80-ig 1632 találatból.

Árvíz/belvíz - OVF: elsősorban a Tisza vízrendszerén emelkednek a vízszintek

Fontos - 2017-02-10

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

- Az időjárás nyomán és a jeges árhullám miatt különösen a Tiszán emelkedtek tovább a vízszintek, a magyarországi folyókon már 525 kilométeren van érvényben árvízvédelmi készültség - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) pénteken.

Ferenc pápa: a Vatikánban van korrupció, de "nem veszítettem el a nyugalmam"

Fontos - 2017-02-09

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

- "A Vatikánban jelen van a korrupció, de nem veszítettem el a nyugalmam" - nyilatkozott Ferenc pápa a Corriere della Sera című olasz napilapnak adott csütörtöki interjúban. A szexuális visszaélések elkövetését ugyanitt betegségnek nevezte.

Terjedőben van az iszlám szélsőséges irányzata a belgiumi mecsetekben

Fontos - 2017-02-08

cheap jerseys

cheap nfl jerseys

wholesale nfl jerseys

cheap jerseys free shipping

cheap jerseys from china

Terjedőben van az iszlám szélsőséges, harcos irányzata, a vahhábizmus a belgiumi mecsetekben, és a mérsékelt muzulmán hitszónokok tehetetlenek a jelenséggel szemben - közölte szerdán a terrorista fenyegetéseket elemző belga testület (OCAM).

A mecsetek és a muszlim vallási központok egyre nagyobb részében nyer teret az iszlám ultrakonzervatív irányzata Belgiumban, a vahhábita imámok egyre gyakoribbak Brüsszelben, Antwerpenben és Mechelenben - ismertette a La Libre Belgique című helyi lap az OCAM jelentését.

Sokkal több beteg kaphat új szervet az Eurotransplant révén

Fontos - 2017-02-07

Jóval szervezettebbé, összehangoltabbá vált a szervátültetés folyamata és sokkal több beteg kaphat új szervet Magyarországon az Eurotransplant-tagságunk révén - mondta Máthé Zoltán, a Semmelweis Egyetem klinikaigazgatója az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában.

Kiemelte, hogy a szervek 15-20 százaléka az Eurotransplant révén érkezik. Napjainkban már azok, akik régen többet vártak szervátültetésre vagy szinte esélyük sem volt arra, hogy új szervet kapjanak, illetve a ritka vércsoportúak, túlérzékeny vesebetegek is új szervet kaphatnak.

Tállai András: az elvártnál 31 milliárddal több bevételt hozott az átalakított NAV tavaly

Fontos - 2017-02-06

Tavaly 12 793 milliárd forint bevételt hozott az államkasszának az átalakított, ügyfélcentrikus Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), ez 31 milliárd forinttal haladta meg a költségvetés által elvárt összeget.

Jelentősen nőttek a lakáskárok januárban

Fontos - 2017-02-03

- A januári extrém hideg miatt a hónap első felében 20-30 százalékkal több lakásbiztosítási káreseményt jelentettek be az ügyfelek, mint egy évvel korábban, duplájára nőtt például a csőtörések száma a vízcsövek elfagyása miatt- közölte a K&H Biztosító és az Union.

Veronai baleset - 80 milliót gyűjtött össze az Ökumenikus Segélyszervezet

Fontos - 2017-02-02

Eddig közel 80 millió forintot gyűjtött össze a veronai buszbaleset áldozatai, illetve családtagjaik megsegítésére az Ökumenikus Segélyszervezet (ÖS) - közölte az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában az ÖS kommunikációs igazgatója.

Az adományok többsége - jellemzően 5-10 ezer forint - magánszemélyektől származik, ám cégek, sportklubok is hozzájárulnak az összeghez, illetve külföldről is érkeznek adományok - mondta Gáncs Kristóf.

Milliárdos számlagyár működtetői ellen indult eljárás

Fontos - 2017-02-01

Milliárdos számlagyár tíz tagja ellen indult eljárás, hét gyanúsított előzetes letartóztatásba került.A gyanú szerint magyar, cseh, horvát, lengyel, litván, szlovák és szlovén cégek nevében, főként műanyag termékek alapanyagául szolgáló granulátumról, de akár kamionról is állítottak ki számlákat. A vételárként feltüntetett összegeket bankszámlákon átfuttatták, majd a jutalék levonása után készpénzben visszaadták a megrendelőknek. A bűnszervezet által okozott kár 2,3 milliárd forintra tehető.

Veronai baleset - Hetvenmillió forintot meghaladó adományt gyűjtött az Ökumenikus Segélyszervezet

Fontos - 2017-01-31

- Már több mint 70 millió forintnyi felajánlás érkezett a másfél héttel ezelőtti veronai buszbalesetben érintett családok, sérültek és az elhunytak hozzátartozói részére - közölte az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Downing Street: London nem vonja vissza Trump meghívását

Fontos - 2017-01-30

Több mint egymillióan követelik a brit kormánytól, hogy vonja vissza Donald Trump amerikai elnök meghívását, a Downing Street azonban hétfőn elvetette ezt a lehetőséget.

A petíció a hétvégén indult annak érdekében, hogy Nagy-Britannia a már bejelentett és Trump által elfogadott meghívás ellenére ne fogadja állami látogatáson, vagyis II. Erzsébet királynő vendégeként az amerikai elnököt.

A meghívást Theresa May brit miniszterelnök adta át az uralkodó nevében múlt heti washingtoni látogatásán.

A kelet-európai munkaerő ausztriai korlátozásáról szóló vitára reagáltak közös levélben a visegrádi országok bécsi nagykövetei

Fontos - 2017-01-27

Csak egy egységes közös piac lehet a jólétünk forrása - olvasható a Die Presse című osztrák lap pénteki számában megjelent, a bécsi magyar, cseh, szlovák és lengyel nagykövet által közösen jegyzett vendégkommentárban, amelyben a "kelet-európai munkaerő fokozott bevándorlásáról" és ennek korlátozásáról szóló vitára reagálnak.

A cikkben Perényi János magyar, Jan Sechter cseh, Juraj Machá szlovák és Artur Lorkowski lengyel nagykövet kifejti, hogy a vita tárgyilagosabbá tételéhez és a téma kiegyensúlyozottabb bemutatásához szeretnének együtt hozzájárulni.

Lemondott a máltai lovagrend nagymestere Ferenc pápa felkérésére

Fontos - 2017-01-25

Benyújtotta lemondását Matthew Festing, a Szuverén Máltai Lovagrend nagymestere, miután Ferenc pápa erre kérte fel - közölte a lovagrend szóvivője. Az olasz sajtó szerdai elemzése szerint a háttérben a nagymester és az egyházfő közötti ellentétek állnak.

Ferenc pápa és Matthew Festing vatikáni találkozója után jelentették be, hogy az egyházfő távozásra kérte fel a nagymestert, aki "ezt elfogadta". Hivatalosan a nagymester távozását még a lovagrend tanácsának is jóvá kell hagynia.

Oscar-díjra jelölték Deák Kristóf rövidfilmjét

Fontos - 2017-01-24

Oscar-díjra jelölte Deák Kristóf Mindenki című alkotását a rövidfilmek kategóriájában az amerikai filmakadémia, amely kedden hozta nyilvánosságra a legrangosabb hollywoodi elismerés jelöltjeit.

Ebben a kategóriában magyar alkotást először 1963-ban jelöltek, a Szabó István rendezte Koncert producere az amerikai Ezra Baker volt. A rövidfilmek között több mint fél évszázad után került ismét a végső győzelemre esélyes öt film közé magyar mű.

Szálló por - Az ország nagy részén veszélyes a levegő

Fontos - 2017-01-23

Az Országos Közegészségügyi Központ (OKK) legfrissebb mérési eredményei alapján hétfőn tovább romlott a légszennyezettségi helyzet. A levegő magas szálló por (PM10) tartalma miatt az ország nagy részén veszélyes a levegő minősége.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint nem várható, hogy javulna a levegő minősége, mivel a héten is többfelé várható tartós köd, és csak néhol élénkülhet meg a szél.

Veronai baleset - Két sérült kivételével mindenki elindult Magyarország felé

Fontos - 2017-01-22

A két válságos állapotban lévő sérült kivételével a pénteki veronai busztragédia minden túlélője elindult Magyarország felé vasárnap délben - közölte az M1 aktuális csatorna saját értesüléseire hivatkozva.

A könnyű sérültek mellett az eddig veronai kórházakban ápolt négy súlyos sérült is útnak indulhat Budapest felé.

Veronai baleset - Szijjártó: az áldozatok azonosítása még napokig tarthat

Fontos - 2017-01-22

Egyelőre nem tudták azonosítani a pénteki veronai buszbaleset 16 halottját és a két válságos állapotban lévő sérültet sem - mondta el Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap sajtótájékoztatón.

Kifejtette: a buszon 54 utas és 2 magyar állampolgárságú sofőr tartózkodott. Az utasok között 43 fiatalkorú és 11 felnőtt volt. A hivatalos információk alapján 16 halottja van a balesetnek, 6 sérültet kórházban ápolnak, közülük ketten válságos állapotban vannak.

A válságos állapotban lévő sérülteket még nem tudták azonosítani, egyikük testfelülete több mint 60 százalékán harmadfokú égési sérülést szenvedett, a másik sérülten pedig komoly koponyaműtétet hajtottak végre.

Szallas.hu - Tíz százalék felett bővült a belföldi turizmus tavaly

Fontos - 2017-01-20

- Újabb rekordot döntött a belföldi turizmus tavaly, a Szallas.hu előzetes adatai alapján tavaly a forgalom 10 százalék felett bővült 2015-höz képest - derül ki a portál legfrissebb elemzéséből.

Az eredményekhez a kiemelkedő nyári szezon és a megszokottnál erősebb szeptember egyaránt hozzájárult. A Szallas.hu 2016-ban 16 milliárd forint értékben közvetített szállást, és fennállása óta tavaly nyáron regisztrálta az egymilliomodik foglalását.

A lakáscafeteria választását ajánlja az NGM

Fontos - 2017-01-18

A cégek öt év alatt 5 millió forintig adómentesen támogathatják dolgozóik lakáshitel törlesztését, lakásvásárlását. Az akár havi 83 ezer forintra rúgó juttatás cafeteria elemként is választható - hívta fel a figyelmet szerdán kiadott közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Több mint 650 ezer lakáshitelesen segíthet a lakáscafeteria - fűzte hozzá a minisztérium.

Isztambuli merénylet - Beismerte az elfogott gyanúsított a vérengzés elkövetését

Fontos - 2017-01-17

Beismerte az éjszaka elfogott üzbég Abdulgadir Masharipov, hogy ő követte el a vérengzést szilveszter éjjel az isztambuli Reina szórakozóhelyen - jelentette be Vasip Sahin, Isztambul tartomány kormányzója kedden a török nagyvárosban.

Sahin elmondta: az előállított férfi ujjlenyomata megegyezik a támadás helyszínén talált mintákkal.

Masharipov 1983-ban Üzbegisztánban született, Afganisztánban kapott kiképzést, négy nyelven beszél, Törökországba illegálisan lépett be, feltételezhetően 2016 januárjában - mondta.

Balog Zoltán: 2017 a nagyberuházások éve lesz a magyar kultúrában

Fontos - 2017-01-15

- Ez az év a nagyberuházások éve lesz a magyar kultúrában, a tavalyi 52 milliárd forinttal szemben idén több mint 125 milliárd forint jut kulturális célokra - mondta el Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a M5 kulturális csatorna műsorában.

A nagy építkezések között szerepel a Liget Budapest projekthez kötődő múzeumnegyed megvalósítása, valamint a Múzeumkert, az Operaház műhely- és raktárházaként működő Eiffel-csarnok, és az Iparművészeti Múzeum megújítása is - fűzte hozzá.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.

A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út 18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza.