Olvastuk

Eredmények megjelenítése 2001-től 2003-ig 2003 találatból.

Orosz figyelmeztetés Orbán Viktornak

Olvastuk - 2007-03-29

Nem kell politikát csinálni az energiapolitikából – közölte tegnap Orbán Viktorral Igor Szergejevics Szavolszkij, a magyarországi orosz nagykövet. Bár a diplomata nem volt hivatalos felszólaló azon a konferencián, amelyet a Fidesz a Római Szerződés aláírásának 50. évfordulója alkalmából szervezett, de amikor úgy érezte, hogy az ellenzéki párt vezetője a kelleténél kritikusabb a magyar kormány, illetve az orosz gazdasági rendszer tekintetében, váratlanul szót kért.

Ady és a haldokló tölgyek

Olvastuk - 2007-03-28

Az egyre pusztuló debreceni Nagyerdő legfőbb ellensége nem az évtizedek óta tartó fokozatos kiszáradás, nem a talajvíz újabban drasztikus méreteket öltő csökkenése, s még csak nem is a tájidegen aljnövényzet elburjánzása, hanem mindezen okok kiváltója: az ember. Talán nem sértek vele senkit: a város értékeire és hagyományaira méltán büszke debreceni polgár.

Repülővel vidékről

Olvastuk - 2007-03-26

Már nem kell feltétlenül a fővárosba utaznia a repülővel nyaralni indulónak. Elsősorban charterjáratokkal az idén nyáron már Debrecenből, Sármellékről, Pécs-Pogányról és Győr-Pérről is közvetlenül juthatunk el a legnépszerűbb mediterrán üdülőhelyekre.