Belföld

Eredmények megjelenítése 5621-től 5640-ig 5821 találatból.

Szemcsepp a hipermarketből, aszpirin a benzinkútnál

Belföld - 2006-08-31

A gyógyszerészek kedden demonstráltak, hogy elejét vegyék a patikaalapítás, illetve a gyógyszerforgalmazás szabadabbá tételének. Külföldi tudósítóink körképéből az tűnik ki, hogy a fejlett piacgazdaságokban megszokott a recept nélkül is adható gyógyszerek patikákon kívüli árusítása, a volt szocialista országok némelyikében viszont hasonlóan kötött a rendszer, mint nálunk.

Októbertől az egész országban leállhat a sürgősségi baleseti betegellátás

Belföld - 2006-08-31

Nem vállalnak többlettúlórákat október 1-jétől a traumatológusok - fogadott el egyhangú határozatot a Magyar Traumatológus Társaság (MTT) szerdai rendkívüli közgyűlésén Budapesten; ha az egészségügyi kormányzat nem emeli meg a traumatológusok bérét, a határozat értelmében leállhat a sürgősségi baleseti betegellátás az egész országban.

Letöltendő börtönbüntetést kért az ügyész Szabadi Bélára

Belföld - 2006-08-30

Letöltendő börtönbüntetést kért az ügyész perbeszédében Szabadi Bélára, Torgyán József egykori politikai államtitkárára az ellene és társai ellen folyó, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt indított büntetőperben a Fővárosi Bíróságon

Gyurcsány  Ferenc szerint az adó- és járulékcsökkentés nem megoldás

Belföld - 2006-08-30

Az adók és járulékok csökkentésével nem lehet a gazdaságot dinamizálni és az államháztartás egyensúlyát megteremteni - mondta miniszterelnök az Országgyűlés gazdasági bizottságának  ülésén a Parlamentben

Élőlánccal is tiltakoznak a patikusok 

Belföld - 2006-08-29

Élőláncot vonnának a Magyar Gyógyszerészkamara épülete köré tíz perc erejéig ma a patikusok. Ezzel akarják kifejezni, hogy a kormányzati tervek miatt védelemre szorul a kamara működése és a biztonságos gyógyszerellátás.

Közel 350 közmunkás szeptembertől a NYÍRERDŐ-nél

Belföld - 2006-08-29

342 közmunkást foglalkoztat szeptember 1. és december 15. között a NYÍRERDŐ Nyírségi Erdészeti Zrt. A társaság 90 millió forint támogatáshoz jutott a kormány által indított közmunkaprogramban, a NYÍRERDŐ ehhez az összeghez további 14,5 millió forintot tesz hozzá saját erőként.

Kósa Lajos határolódjon el a nacionalista uszítóktól!

Belföld - 2006-08-26

Szégyellni való az, ami a debreceni labdarúgó stadionban a Loki mérkőzései alatt a lelátókon folyik. Sajnos, csak ilyenkor kapjuk fel a fejünket ezekre a jelenségekre, amikor országos médiavisszhangot kapnak a kórusban politikai rigmusokat skandáló, ezekre tudatosan készülő úgynevezett szurkolók. - mondta Kovács László, az SZDSZ debreceni polgármesterjelöltje augusztus 25-én, sajtótájékoztatóján.

A gáz árát követi a szén, a fa

Belföld - 2006-08-25

A gázár és az áfa emelése miatt sokan ismét a fa- és széntüzeléssel próbálkoznak. A vevőket azonban itt is áremelések várják. Nincs könnyű dolga annak, aki még az áfaemelés előtt be akar vásárolni, hiszen a tűzifára néhol heteket kell várni.

Drágább a vonat és a busz szeptembertől

Belföld - 2006-08-24

A vasúti jegyek átlagosan 8,5 százalékkal, míg a menetrendszerinti távolsági buszjegyek 8 százalékkal drágulnak szeptember 1-jével. Az új tarifákat a gazdasági és közlekedési miniszter Magyar Közlönyben megjelent rendelete tartalmazza.

Köztisztviselők: búcsú a nyelvpótléktól és az 50 százalékos jegytől, jön a teljesítménybérezés

Belföld - 2006-08-24

Megszűnhet a feltételeket teljesítő köztisztviselők számára kötelezően folyósítandó nyelv- és a gépjármű-vezetői pótlék - derül ki az államreform-bizottság anyagából. A köztisztviselői életpályamodell megszüntetését és a teljesítmény-követelményeken alapuló bérezés bevezetését is szorgalmazza a lapunk birtokába került munkaanyag.

Egyperces gyászszünet az áldozatok emlékére

Belföld - 2006-08-24

A kormány arra kéri a budapestieket, hogy augusztus 25-én, pénteken 12.00 órakor egyperces néma leállással fejezzék ki részvétüket és együttérzésüket a vasárnapi természeti katasztrófa áldozatai és sérültjei iránt.

A potyázóknak annyi?

Belföld - 2006-08-24

Peronkapukat építtetett a MÁV a Nyugati pályaudvaron, hogy elejét vegye a potyautazásoknak. Tervezik, hogy más pályaudvarokon is bevezetik a peronrendszert.

Medián: "Bányában az MSZP, csúcson a Fidesz"

Belföld - 2006-08-24

Augusztus elején tovább gyengültek a kormánypártok, a csalódottak átáramlása a Fideszhez ma már egyértelmű - olvasható a Medián felmérésében, amelyet a hvg.hu ismertetett. Hasonló különbséget legutóbb az MSZP által elbukott európai parlamenti választások után mért a közvélemény-kutató intézet.

Feljelentés érkezett a Legfőbb Ügyészséghez a tűzijáték szervezői ellen

Belföld - 2006-08-23

Halált okozó gondatlan veszélyeztetés miatt két feljelentés érkezett a Legfőbb Ügyészséghez a vasárnap esti tűzijáték szervezésében és lebonyolításában résztvevők ellen - erősítette meg az MTI megkeresésére a Fővárosi Főügyészség szóvivője a Magyar Televízió Híradójában kedden este elhangzott információt.

A Fidesz szerint Gyurcsány még mindig nem őszinte

Belföld - 2006-08-23

Úgy tűnik, Gyurcsány Ferenc kezdi megérteni, hogy baj van, de még mindig nem őszinte - összegezte a Fidesz álláspontját Varga Mihály alelnök, a miniszterelnök konvergenciaprogrammal kapcsolatos bejelentéseiről.

Gyurcsány: a csökkenő gázártámogatásra jövőre 100 milliárd forint jut

Belföld - 2006-08-23

A konvergenciaprogram célul tűzi ki, hogy a strukturális reformok keretében igazságosabbá alakuljon az ártámogatási rendszer, ezen belül is a gázártámogatás, amelyre ebben az évben 150 milliárdot, jövőre pedig 100 milliárd forintot fordít a kormány - mondta Gyurcsány Ferenc kormányfő a Parlamentben tartott sajtótájékoztatón.

Szilvásy: vizsgálatok, fegyelmi eljárások, felmentések a vasárnapi vihar miatt

Belföld - 2006-08-23

Visszavonták a Miniszterelnöki Hivatal (MeH) azon főosztályvezetőjének vezetői megbízását, aki a MeH nevében aláírta a szerződést az augusztus 20-i ünnepséget szervező céggel, fegyelmi eljárás indult az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) ügyeletese ellen, aki e-mailben értesítette a katasztrófavédelmet a közelgő viharról, vizsgálják az OMSZ vezetőjének felelősségét.

Schmitt: tiszta vizet a pohárba!

Belföld - 2006-08-22

A Magyar Olimpiai Bizottság elnöke nyílt levelet intézett a szervezet tagjaihoz, amelyben soron kívüli MOB-közgyűlés összehívását kezdeményezi.

Gergényi Péter: a rendőrség jelezte a szervezőknek a közelgő vihart

Belföld - 2006-08-22

A rendőrség jelezte a szervezőknek a közelgő viharról szóló jelzést, de akkor már nem volt mit tenni - mondta Gergényi Péter, Budapest rendőrfőkapitánya a Nap-keltében. A rendőrfőkapitány hozzátette: 20 óra 40 perckor a siófoki vízirendészek értesítették budapesti kollegáikat a viharról.

Megtalálták a Dunában a vihar negyedik áldozatát

Belföld - 2006-08-22

Megtalálták annak a román állampolgárságú nőnek a holttestét, aki a vasárnap esti viharban esett a Dunába, így már négyre emelkedett a halálos áldozatok száma; a tetemet a Fejér megyei Ercsinél húzták ki a vízből a vízirendőrök - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza