Belföld

Eredmények megjelenítése 5681-től 5700-ig 6049 találatból.

Patikusok az utcán - Elfogyott a türelem!

Belföld - 2006-10-11

Utcára vonulnak a patikusok is. Jövő héttől az Egészségügyi Minisztérium előtt tiltakoznak addig, amíg a tárca nem változtat tervein. A kabinet ma dönt a konkrét jogszabályokról.

A Fidesz és a KDNP bojkottálja a Nap-keltét

Belföld - 2006-10-11

Fidesz és a KDNP képviselői nem mennek többet a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorába - jelentette be Semjén Zsolt a Fidesz ötödik napja tartó demonstrációján, amelyen közel húszezren voltak. A KDNP elnöke a multik és a bankárok felelősségéről is beszélt a Kossuth téren. Szerdán Kósa Lajos lesz a főszónok.

A Fővárosi Bíróság közleménye

Belföld - 2006-10-10

A Fővárosi Bíróság vezetősége mély aggodalommal és felháborodással kíséri figyelemmel az interneten megjelenő, a Fővárosi Bíróság bíráit teljesen alaptalanul rágalmazó, a Fővárosi Bíróság bíráinak megfélemlítését célzó nyilatkozatokat.

Sipos József lemond az MSZP választmányi tagságáról

Belföld - 2006-10-10

Lemond az MSZP választmányi tagságáról és a társadalompolitikai tagozat ügyvivői tisztségéről Sipos József, aki szombaton egy újságírót bevitt a párt választmányának zárt ülésére. Ezt maga az érintett közölte hétfőn este az MTI-vel.

Kövér László: mélyülő válságban van Magyarország

Belföld - 2006-10-10

Kövér László szerint mélyülő válságban van Magyarország, Gyurcsány Ferenc pedig megbukott. A Fidesz választmányi elnöke erről mintegy húszezer ember előtt beszélt hétfőn a Kossuth Lajos téri kormányellenes gyűlésen.

Kovács Tamást legfőbb ügyésszé választották

Belföld - 2006-10-10

Az Országgyűlés Kovács Tamás katonai főügyészt 320 szavazattal 15 nem szavazat ellenében legfőbb ügyésszé választotta hétfőn Budapesten. A legfőbb ügyész - akinek mandátuma hat évre szól - megválasztása után letette a hivatali esküt az Országgyűlés előtt.

Kuncze: komolytalan a Szekeres-beszéd kalózfelvétele 

Belföld - 2006-10-09

Komoly dolgokkal hajlandó vagyok foglalkozni, a koalíció az természetesen komoly dolog, mindenféle kilopott, rosszul sikerült, tartalom nélküli beszédekkel természetesen nem - kommentálta az SZDSZ elnöke hétfőn a parlament ülését megelőzően újságíróknak, azt az MSZP szombati választmányi ülésén titokban készített felvételt, amelyen Szekeres Imre elnökhelyettes arról beszélt, hogy a szocialista pártnak újra kell fogalmaznia a liberális párthoz fűződő viszonyát.

Hiba a rendszerben: délutánig nem lehet lottózni

Belföld - 2006-10-09

A műholdas rendszer hibája miatt várhatóan délutánig szünetel a szolgáltatás többszáz lottózóban. A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az üzemzavar csaknem 1.400 terminált érint.

Szekeres Imre titokban felvett beszédét tette közzé a közszolgálati rádió

Belföld - 2006-10-09

Szekeres Imrének, az MSZP elnökhelyettesének titokban felvett beszédét tette közzé hétfőn a magyar közszolgálati rádió. Az MSZP Országos Választmányának szombaton, zárt ajtók mögött tartott ülésén a szocialista politikus az önkormányzati választás eredményét elemezte, abból vont le tanulságokat.

A Fidesz-KDNP kivonul Gyurcsány felszólalásainál

Belföld - 2006-10-09

A Fidesz és a KDNP frakciója a miniszterelnök minden előre bejelentett felszólalásánál kivonul az Országgyűlés üléséről - jelentette be Navracsics Tibor, a Fidesz és Semjén Zsolt, a KDNP frakcióvezetője, a két párt képviselőcsoportjának ülése után. Navracsics Tibor a döntés azzal indokolta, hogy Gyurcsány Ferencet nem kívánatos személynek tartják a politikában, azért semmilyen módon nem akarnak vele együttműködni.

Legfőbb ügyészt választ ma a Ház

Belföld - 2006-10-09

Ma várhatóan legfőbb ügyésszé választja az Országgyűlés az államfő jelöltjét, Kovács Tamás katonai főügyészt, legfőbbügyész-helyettest. Ugyancsak megválasztja a Ház a Magyar Rádió Közalapítvány ellenőrző testületét és a Magyar Televízió Közalapítvány ellenőrző testületét.

Új nevet és vezetőséget választanak a Kossuth téri tüntetők

Belföld - 2006-10-09

Új nevet és vezetőséget választ a Kossuth téri demonstrációt szervező csoport, mert eddigi nevük nem tükrözi igazi céljukat, és politikai szerepük sem elég megalapozott - jelentette be Gonda László, a Magyar Nemzeti Bizottság 2006 egyik vezetője a Parlament előtti emelvényen vasárnap este.

Lamperth: manipulatív eljárás volt a hangfelvétel

Belföld - 2006-10-08

Az önkormányzati és területfejlesztési miniszter szerint önkényesen megvágott, illegálisan készített az a hangfelvétel, amelyet vasárnap hozott nyilvánosságra a rádió az MSZP országos választmányán elmondott beszédéből idézve.

Nyilvánosságra került Lamperth Mónika egy zárt ajtók mögötti beszéde is

Belföld - 2006-10-08

Újabb vezető szocialista politikus, ezúttal Lamperth Mónika önkormányzati és területfejlesztési miniszter zárt ajtók mögött elmondott beszédéből hozott részleteket nyilvánosságra vasárnap a közszolgálati rádió.

Kossuth téri demonstráció: árusok, adományok

Belföld - 2006-10-08

Üzleti vállalkozás szempontjából sikeresnek tűnik a Kossuth téri demonstráció. A kitartó árusok napi több százezer forint forgalmat bonyolítanak le, míg a tüntetés szervezői napi félmillió forint körüli adományt gyűjtenek - derült ki az MTI által szombat este megkérdezett emberektől

Nyakó István: százhatvanhárom részes szappanopera kezdődött

Belföld - 2006-10-08

Százhatvanhárom részesre szánt szappanopera vette kezdetét tegnap, de mára már unalmassá vált - reagált Nyakó István, az MSZP szóvivője Áder János fideszes parlamenti alelnök szombati Kossuth téri beszédére az MTI-nek.

Áder: büntetőeljárást kezdeményezünk Gyurcsány ellen

Belföld - 2006-10-08

A Fidesz büntetőeljárást kezdeményez Gyurcsány Ferenc ellen - jelentette be Áder János, az Országgyűlés fideszes alelnöke pártja szombati nagygyűlésén, a budapesti Kossuth téren.

Az Igen, Magyarország Charta szövege

Belföld - 2006-10-07

Az erkölcsi rend helyreállításának érdekében a polgári demokratikus ellenzék hívei útjára indították az Igen, Magyarország Chartát - jelentette be Orbán Viktor Kossuth téri beszédében. Az alábbiakban közöljük a Charta szövegét.

Gyurcsány Ferenc bocsánatot kért

Belföld - 2006-10-07

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök bocsánatot kért az Országgyűlésben, többek között azért, mert tévhitben tartották a választókat azzal, hogy a gondok maguktól megoldódnak, mert nem mondták ki, hogy a költségvetés egyensúlya felborult, nem tartható.

Sólyom László tudomásul vette a bizalmi szavazás eredményét

Belföld - 2006-10-06

Sólyom László köztársasági elnök tudomásul vette a parlamenti szavazás eredményét. Ezt Wéber Ferenc, az államfő sajtófőnöke közölte pénteken az MTI-vel.