Belföld

Eredmények megjelenítése 5701-től 5720-ig 5794 találatból.

Gyurcsány Ferenc szerint a nehézségek 2007 közepéig tartanak

Belföld - 2006-07-06

Gyurcsány Ferenc szerint 2007 közepéig lesznek nehézségek, 2008-tól alacsonyabb infláció és az áremelkedés megfékezése várható. A miniszterelnök erről csepeli lakossági fórumán beszélt.

Őrizetbe vették a drogfutárok beszervezésével gyanúsított nőt

Belföld - 2006-07-05

Őrizetbe vette a Nemzeti Nyomozóiroda (NNI) azt a 30 éves nőt, aki a gyanú szerint beszervezte a Dél-Amerikában elfogott magyar drogfutárokat - számolt be az RTL Klub híradója; a hírt az NNI munkatársa, Szabóné Csontos Stefánia megerősítette.

Nemzetközi elismerés a Vám- és Pénzügyőrségnek

Belföld - 2006-07-04

2006. június 29. és július 1. között Brüsszelben ülésezett a Vám Világszervezet, ahol a magyar Vám- és Pénzügyőrséget dr. Nagy János vezérőrnagy, országos parancsnok, a Vám Világszervezet alelnöke képviselte.

Postázzák a folyószámla-kivonatokat

Belföld - 2006-07-04

Az Adóhatóság  július 4-én kezdi meg és augusztus 31-ig fejezi be – a törvényi előírásnak eleget téve - az egyéni vállalkozói és magánszemélyes folyószámla kivonatok, valamint a 2005. évre felszámított késedelmi pótlékról szóló értesítők kiküldését. A gazdálkodó szervezetek értesítése 2006. október 1. és október 31. között fog történni.

Bizonytalan körülmények közt a hazai tudományos munka

Belföld - 2006-07-04

Elengedhetetlenül szükséges, hogy a tudomány művelői, különböző autonóm szervezeteik együttműködjenek, és kapják meg tudományos teljesítményük elismerését - fogalmaz állásfoglalásában a MAB plenáris ülése.

Nehezebb kormányozni, mint kampányolni

Belföld - 2006-07-03

Az MSZP országos választmányának ülésén elhangzott, hogy nem az államháztartási egyensúlyt javító intézkedéseknek, az Új Egyensúly programjának a kommunikációja volt rossz, hanem nem szántak elég időt a feldolgozásra. A testület elnöke úgy fogalmazott: nem tudták értelmezni, mi miért történik.

Gyurcsány: nincs még döntés a vizitdíjról

Belföld - 2006-07-01

A kormány nem hozott döntést a vizitdíjról - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szombaton Budapesten újságírónak. "Nincs elvi döntés. Nagyon-nagyon messze vagyunk ezektől az ügyektől" - közölte a politikus a vizitdíjjal kapcsolatos sajtóhírekre reagálva az MSZP országos választmányának üléséről távozóban.

Gyurcsány: hat szempont a reformokhoz

Belföld - 2006-07-01

 

Hat szempont érvényesítését nevezte Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szombaton annak feltételeként, hogy Magyarország a régió legerősebb országa legyen. A politikus az MSZP országos választmányának ülésén beszélt.

Július elsejétől átalakul a közgyógyellátás rendszere

Belföld - 2006-06-30

A szociális törvény 2005. évi módosításával július elsejétől átalakul a közgyógyellátás, az új rendszerben havi legfeljebb 12 ezer forintos keretet használhatnak fel a rászorulók betegségük kezelésére, ami indokolt esetben évi 6 ezer forinttal bővíthető - mondta el az MTI-nek Forgó Györgyné, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium főosztályvezetője

Receptgate - kétszáz orvos lehet gyanúsított

Belföld - 2006-06-30

A nyár végén elkezdődhet azoknak az orvosoknak gyanúsítottkénti kihallgatása, akik egy gyógyszerforgalmazó cégtől különböző juttatásokat fogadtak el termékük felírásáért cserébe.

Lejár a moratórium – ellenőrizhet az APEH

Belföld - 2006-06-30

Pénteken jár le a színlelt szerződések megszüntetésére, illetve átalakítására vonatkozó moratórium. Szombattól az adóhatóság fokozottan és célzottan ellenőrzi a törvény végrehajtását, mivel a színlelt szerződések felderítése az APEH kiemelt feladata lesz.

Zápor, zivatar - 27-30 fok

Belföld - 2006-06-30

A többször erősen megnövekvő felhőzet mellett több-kevesebb napsütés is valószínű. Többfelé várható eső, zápor, zivatar. Helyenként felhőszakadás, jégeső is kialakulhat.

Sem az SZDSZ, sem az MDF nem jutna be a parlamentbe

Belföld - 2006-06-30

A teljes népesség körében 31 százalékon áll az MSZP, 38 százalékon a Fidesz - derül ki a Medián felméréséből. A választani tudó biztos szavazók között a fiatal demokraták 51, a szocialisták 39 százalékot tudhatnak maguk mögött.

Felmentették az országos rendőrfőkapitány két helyettesét

Belföld - 2006-06-29

Távozik posztjáról az országos rendőrfőkapitány két helyettese - jelentette be Petrétei József igazságügyi és rendészeti miniszter csütörtökön, az Országos Rendőr-főkapitányságon tartott feladat-meghatározó értekezletet követően.

Viharos szél, felhőszakadás, jégeső - enyhül a kánikula

Belföld - 2006-06-29

Nyugat felől egyre gyakrabban növekszik meg erősen a felhőzet, és eleinte főleg a Dunántúlon, később a keleti országrészben is lehet zápor, zivatar, helyenként felhőszakadás, jégeső is kialakulhat.

A Fidesz szerint a kormányzati magatartás miatt nő a benzin ára

Belföld - 2006-06-29

A Fidesz szerint a forintárfolyam gyengülését okozó kormányzati magatartás áll a rendkívül magas benzinár hátterében. Erről Szijjártó Péter szóvivő és Révész Máriusz országgyűlési képviselő beszélt.

Kuncze válságintézkedésekről beszél

Belföld - 2006-06-29

Válságintézkedéseknek nevezte Kuncze Gábor, az SZDSZ elnöke a 168 óra című hetilap csütörtökön megjelent számában azokat a lépéseket, amelyeket a kormány az államháztartási hiány csökkentésére bejelentett, hangsúlyozva, hogy ez az utolsó esély a megrendült pénzügyi és politikai hitelesség visszanyeréséhez.

Vége a kormány önreklámozásának

Belföld - 2006-06-29

Módosították a választási eljárásról szóló törvényt, és ezzel véget vetettek annak az egyébként örök ellenzéki vádnak, hogy a kormánypártok a kampányban költségvetési pénzből korlátlanul költhetnek saját kormányzati tevékenységük népszerűsítésére.

Szombattól euróval is működnek a nyilvános telefonok

Belföld - 2006-06-29

Július elsejétől euró érméket is elfogadnak a nyilvános telefonkészülék. A legnagyobb hazai telefontársaság tavaly ősszel adta át az első, euróval is működő nyilvános telefonkészülékeket a ferihegyi reptéren.

Mégis 20 százalékos áfa-kulcs

Belföld - 2006-06-29

A középső, 15 százalékos áfakulcsot emeli a kormány 20 százalékra - jelentette be tegnap Gál J. Zoltán, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára a kormányszóvivői tájékoztatón.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza