Belföld

Eredmények megjelenítése 6101-től 6120-ig 6380 találatból.

Gyorsított bírósági eljárásban két embert elítéltek, de szabadon távozhattak

Belföld - 2006-09-21

Megkezdődött a gyorsított bírósági eljárás a Pesti Központi Kerületi Bíróságon csütörtök reggel, ahol több, az elmúlt napok budapesti összecsapásai után őrizetbe vett fiatal vár ítéletre; az első két fiatal szabadon távozhatott, miután a 3 napos őrizettel letöltöttnek számít a büntetésük.

Elfogytak a baseballütők a legnagyobb fővárosi sportáruházakban

Belföld - 2006-09-21

Felvásárolták a baseballütőket a legnagyobb fővárosi sportáruházakban - derült ki a távirati iroda szerdai körkérdésére adott válaszokból.

Szerda este, csütörtökön hajnalban  3. rész

Belföld - 2006-09-21

09.21. 02:46 A Blahánál vannak a rendőrök 

A rohamrendőrök eljutottak a Blaha Lujza térre, több embert letereltek az aluljáróba. A téren sok járókelő van, és az autók a Rákóczi úton már közlekedhetnek. Tiltakozónak, rendbontónak látszó figurákat alig látni.

Szerda este, csütörtökön hajnalban  2. rész

Belföld - 2006-09-21

09.21. 01:01 Elvonult a rendőrség 

Ezekben a percekben a Nyugati térről a rendőrök zöme elindult a Váci út irányába. A rohamrendőrök állnak a körúton végig az Oktogonig. A Nyugati téren megindult a forgalom.

Szerda este, csütörtökön hajnalban  1. rész

Belföld - 2006-09-21

09.21. 00:02 Maszkos, csuklyás csoport az Oktogonnál 

A Hír Tv tudósítója mintegy ötven fős, csuklyába, maszkba öltözött csoportot lát az Oktogonnál. A fiatalok hasonló ruházatot viselnek, mint az MTV ostrománál. Többen érkeznek is közéjük, a környéken egyelőre több az újságíró, mint a gyülekező fiatal.

Orbán Viktor: új kormányra van szükség

Belföld - 2006-09-20

A magyar kormány legitimitása megkérdőjeleződött, ezért amennyiben az önkormányzati választásokon a népakarat egyértelműen megvonja a bizalmat a szocialistáktól, akkor a parlamenti pártoknak tárgyalások útján új, szakértői kormányt kell alakítaniuk - mondta Orbán Viktor nemzetközi sajtótájékoztatóján, amelyen ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a Fidesz csak békés, demokratikus módszereket fogad el.

Dávid Ibolya: válságban van a magyar demokratikus politika

Belföld - 2006-09-20

A magyar jobboldal válaszúthoz érkezett, vagy összefog, és az Országgyűlés falai között tesz meg mindent azért, hogy a politika újra őszinte és felelősségteljes legyen, vagy kiszolgáltatja az ország polgárait a parttalan erőszaknak - mondta Dávid Ibolya, a Magyar Demokrata Fórum elnöke a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Mezőcsáton, szerdai sajtótájékoztatóján.

Közjogi méltóságok közös nyilatkozata

Belföld - 2006-09-20

Sólyom László köztársasági elnök, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök

és Szili Katalin, az Országgyűlés elnökének közös nyilatkozata

Elmarad a budapesti diáktüntetés

Belföld - 2006-09-20

Nem tartják meg az egyetemisták, főiskolások a szeptember 21-ére meghirdetett budapesti demonstrációjukat – értesült az MTI szerdán.

Rendőrségi körözések a tüntetők ellen - világhálón a fotók

Belföld - 2006-09-20

Körözést adott ki a rendőrség több olyan ember ellen - akiknek nevét és arcképét is feltették a rendőrség honlapjára szerda délben - , akik a főváros területén több helyszínen, demonstrációk során erőszakos, garázda cselekményeket hajtottak végre. A rendőrség azok segítségét is kéri, akik a fotókon látható ismeretleneket felismerik.

Az éjszaka krónikája 4.rész

Belföld - 2006-09-20

04:01 Mára vége 

Gyakorlatilag befejeződött a tüntetés szerdán háromnegyed 4-re az MTI tudósítóinak helyszíni jelentései szerint. Schőn Péter, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője megerősítette, hogy a rendőrök folyamatosan hagyják el a helyszíneket, tüntetőket már sehol nem látni.

Az éjszaka krónikája 3.rész

Belföld - 2006-09-20

00:49 Kukák égnek 

A Rákóczi útból nyíló Szentkirályi utcában kukákat gyújtottak fel a tüntetők, de a tv2 tudósítója szerint az utcában most nincsenek tüntetők

Az éjszaka krónikája 2.rész

Belföld - 2006-09-20

01:41 Felgyújtottak egy rendőrautót 

A tiltakozók felgyújtottak egy rendőrautót a Blahánál. A kocsi már fel is robbant, most áll a kereszteződésben, és mindenki nézi. Emellett kukákat és korlátokat szaggatnak le, tiltakozásul.

Az éjszaka krónikája 1.rész

Belföld - 2006-09-20

01:01 A rendőrök nem lőhetnek 

A rendőrök nem kaptak tűzparancsot, így nem lőhetnek a tiltakozókra, de minden más törvényes eszközt bevethetnek a tömegoszlatásra, mondta Schön Péter, a BRFK szóvivője a Hír TV-n.

MTV: jóval több mint százmillió forint lehet a kár a kuratórium becslése szerint

Belföld - 2006-09-20

Jóval több mint százmillió forintos kárt okoztak a tüntetők a Magyar Televízió (MTV) Szabadság téri székházában a közszolgálati médium kuratóriumának becslése szerint - közölte a testület elnöke kedden az MTV Este című műsorában.

Bojkottálja az SZDSZ a Hír Tv-t, a csatornát a Parlamentbe sem engedik be

Belföld - 2006-09-19

Nem nyilatkoznak az SZDSZ képviselői a HírTV-nek, amíg a csatorna nem kér bocsánatot a magyar társadalomtól az éjjeli események közvetítésének módja miatt - közölte a liberális párt azt MTI-vel kedden.

MÚOSZ: a nyilvánosság intézményeinek védelme közügy

Belföld - 2006-09-19
A Magyar Újságírók Országos Szövetsége elítéli a Magyar Televízió intézményét ért brutális támadás szervezőit és végrehajtóit.

MTV: kivezetette az elnök az épületből a Hír TV stábját

Belföld - 2006-09-19

Rudi Zoltán kivezettette a Magyar Televízió (MTV) épületéből a Hír Tv stábját; ezt maga a közszolgálati médium elnöke mondta el az MTI-nek nyilatkozva kedden. "Szégyenteljesnek tartom, amit tegnap műveltek" - mondta, a részletek említését elhárítva.

Beismerő vallomást tett a gyilkossággal gyanúsított marcali politikus

Belföld - 2006-09-19

Beismerő vallomást tett Szabó Gyula, az MDF Somogy megyei listavezetője, marcali önkormányzatának képviselője, egyben az októberi választáson jelölte, akit a rendőrség emberölés bűntettének alapos gyanúja miatt szombaton vett őrizetbe, s jelenleg előzetes letartóztatásban van.

Sólyom: köztörvényes bűncselekmény, ami az MTV-nél történt

Belföld - 2006-09-19

Köztörvényes bűncselekménynek minősítette Sólyom László a keddre virradóra történteket a Magyar Televíziónál. Maga az államfő fogalmazott így kedden délután a Sándor-palotában. A köztársasági elnök azt mondta: keddre virradó éjjel egy, a békés tüntetésből kivált csoport megostromolta a Magyar Televízió épületét, súlyos személyi és vagyoni károkat okozott.