Közérdekű

Eredmények megjelenítése 601-től 620-ig 631 találatból.

Forgalomkorlátozások a Virágkarnevál idején

Közérdekű - 2006-08-16

A XXXVII. Debreceni Virágkarnevál és az ahhoz kapcsolódó rendezvényeinek zavartalan lebonyolítása érdekében az 1988. évi I .tv. 14.§.(1). bekezdésében biztosított jogánál fogva a Debreceni Rendőrkapitányság Vezetője ideiglenes forgalomkorlátozást rendel el az alábbi időpontokban, illetve helyeken.

Jövedelemigazolás kiadása az APEH-nél

Közérdekű - 2006-08-16

A felsőoktatásba felvételt nyert hallgatók szülei (esetleg az egy háztartásban élő hozzátartozók) előző évi jövedelméről igazolást kérhet az oktatási intézmény.

Az MDF tisztázza szerepét és helyét a jobboldalon

Közérdekű - 2006-08-13

Több debreceni jelöltünknek feltették a kérdést, hogy az MDF miként viszonyul a szélsőjobboldalhoz az országos híradásoknak köszönhetően. Itt az ideje, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba.

Ami már vállalhatatlan, a szocialista frakció megdöbbenését fejezi ki Franka Tibor fideszes támogatása miatt

Közérdekű - 2006-08-13

A Fidesz szövetségi politikája a jelek szerint végkifejletéhez közeledik. Az 1994-es választási vereséget követően a párt fegyelmezett jobbra át!” -ot hajtva végre, az MDF -fel és a KDNP-vel keresett politikai kapcsolatot.

Újra ADÓKEDD

Közérdekű - 2006-08-10

Mint ismeretes, ADÓKEDD elnevezéssel, a nagy érdeklődésre számot tartó, időszerű adózási témákról ingyenes előadások megrendezésével is igyekszik biztosítani az APEH Hajdú-Bihar Megyei Igazgatósága ügyfeleinek adózással kapcsolatos tájékoztatását.

Közlemény

Közérdekű - 2006-08-09

A debreceni Polgármesteri Hivatal tájékoztatja ügyfeleit, hogy 2006. augusztus 14-én, hétfőn az Új Városházán,  az Okmányosztályon közlekedési igazgatási ügyekben – gépjármű átírás, forgalomból kivonás,  forgalomba helyezés, forgalmi engedély, törzskönyv ügyek stb. –  az ügyfélfogadás és ügyintézés szünetel.

Gázártámogatás: egy hét múlva határidő

Közérdekű - 2006-08-09

 Szociális gázártámogatásra 187 ezer család jogosult - őket a minden lakossági fogyasztónak járó támogatáson felül segíti az állam. A kormány - az igazságosság elveit figyelembe véve - a gázszámlák kifizetéséhez többlettámogatást nyújt a nagycsaládosoknak és a fogyatékkal élőknek.

Augusztusi traffipax-információk

Közérdekű - 2006-08-05

A sebességhatárokat és korlátozásokat természetesen mindig és mindenkor célszerű betartanunk. Hol és mikor figyeljünk még a szokásosnál is jobban? Augusztusi traffipax-információinkból megtudhatják.

  Igazolások kiadása az APEH-nél

Közérdekű - 2006-08-02

Az utóbbi időben egyre növekvő számban kérik adózóink különböző igazolások kiadását, engedélyezési eljáráshoz, hitel felvételéhez, támogatási pályázatok benyújtásához, iskolai célú felhasználáshoz stb.

IDF a tandíj ellen – reformok helyett sarcolás

Közérdekű - 2006-07-21

Az Ifjúsági Demokrata Fórum elsőként szólalt fel a fer, avagy tandíj bevezetése ellen. Az EFOTT-on (főiskolások, egyetemisták turisztikai találkozója) már aláírásokat is gyűjtünk, amely kezdeményezésünket kiterjesztjük az ország nagyobb városaira, így Debrecenre is.

Rendőrségi közlemény a Szuperkupa-visszavágó külső rendőri biztosításáról

Közérdekű - 2006-07-20

2006. július 20-án 20.00 órától a Debreceni Oláh Gábor utcai Stadionban kerül megrendezésre a DVSC-AVE Ásványvíz–Fehérvár FC Szuperkupa labdarúgó mérkőzésre, melyet a biztonsági kockázat szempontjából minősítő - külön jogszabályban meghatározott - szakértői bizottság nem minősített kiemelt biztonsági kockázatúnak.

Rendőrségi felhívás a kerékpárosok biztonságáért

Közérdekű - 2006-07-19

Mindenféle statisztikai elemzés nélkül biztosan állítható, hogy a kerékpárosok a közlekedés egyik leginkább veszélyeztetett rétege. Ez egyrészt abból adódik, hogy az ütközés során semmi nincs járművükön, ami megvédené őket sérüléstől, másrészt sokszor ők sem tesznek meg minden elvárhatót a balesetek elkerülése érdekében.

Működik az APEH Contact Centere

Közérdekű - 2006-07-18

Az APEH egységes telefonos és e-mailes tájékoztatási rendszerét kiszolgáló Contact Center 2006. július 6-án kezdte meg működését.

Tájékoztatás

Közérdekű - 2006-07-14

A Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centruma Szívsebészeti Klinikájának felhívása.

Rendőrségi felhívás: A nagy hőséggel nő a balesetveszély is

Közérdekű - 2006-07-13

A meteorológiai előrejelzések szerint a következő napokban ismét egészségi kockázatokkal járó kánikula, 25 Celsius fokot meghaladó napi középhőmérséklet várható.

A CENTRUM Párt  sajtótájékoztatója 

Közérdekű - 2006-07-07

Mostanában sok vélemény hangzik el a költségvetési hiány csökkentése érdekében tett intézkedés csomagokkal kapcsolatban.

Tájékoztató az építőipari bejelentési és adatszolgáltatási kötelezettségről

Közérdekű - 2006-07-07

Az építőipari kivitelezési tevékenységgel kapcsolatos adatszolgáltatást szabályozó kormányrendelet az építési tevékenység megkezdésével kapcsolatos adatok bejelentését teszi kötelezővé az építtető számára, az építésügyi hatósághoz történő bejelentésével egyidejűleg, az építési tevékenységre vonatkozó kivitelezési értékre tekintettel.

TÁJÉKOZTATÓ

Közérdekű - 2006-07-06

Az APEH Hajdú-Bihar Megyei Igazgatósága tájékoztatja tisztelt Ügyfeleit, hogy az Igazgatóság központi ügyfélszolgálatán az ügyfelek részére biztosított számítógépen az alábbi szolgáltatásokat vehetik igénybe:

FIGYELEM FELHÍVÁS

Közérdekű - 2006-07-05

Az APEH Hajdú-Bihar Megyei Igazgatósága felhívja a Tisztelt Ügyfelek figyelmét, hogy a 4029 Debrecen, Faraktár u. 29/C. szám alatti központi ügyfélterében 2006. július 1-től az ügyfélfogadási rend megváltozott:

Megjelent a gázár- és távfűtés támogatási kormányrendelet

Közérdekű - 2006-07-04

A szociálisan rászoruló családok ez év végéig történő gázár- és távfűtés támogatásáról tett közzé rendeletet a kormány a legújabb Magyar Közlönyben. A támogatás ez év végéig jár, aki a távfűtéshez eddig is kapott támogatást, annak nem kell azt újra kérnie.