Külföld

Eredmények megjelenítése 4701-től 4720-ig 4849 találatból.

Beválasztotta elnökségébe az MTI elnökét az Európai Hírügynökségek Szövetsége

Külföld - 2006-09-22

Elnökségi tagjává választotta az Európai Hírügynökségek Szövetsége Vince Mátyást, az MTI elnökét a pénteken, Genfben tartott jubileumi közgyűlésén. Az European Alliance of News Agencies (EANA) ötven éve, 1956-ban alakult. A Magyar Távirati Iroda 1970 óta a tagja.

A budapesti zavargások lecsendesedéséről írtak a világhírügynökségek

Külföld - 2006-09-22

A budapesti tüntetések folytatásáról, de a zavargások lecsendesedéséről írtak péntekre virradóra a világhírügynökségek.

A világ tömegtájékoztató eszközei elítélték a Magyarországon történt randalírozásokat

Külföld - 2006-09-21

A világ tömegtájékoztató eszközei - eltérő irányultságaiknak megfelelően - nagyon eltérő véleményeket fogalmaztak meg szerdán a magyarországi események okairól, jellegéről és várható következményeiről, de két dologban többé-kevésbé egyetértettek: elítélték a randalírozást, és elvetették a mostani erőszakos tüntetések és az 56-os forradalom közti párhuzamot.

Washington nem kételkedik a magyar demokrácia stabilitásában

Külföld - 2006-09-20

Washington nem kételkedik a magyar demokrácia stabilitásában - közölték magas rangú amerikai kormányzati tisztviselők Simonyi András nagykövettel, aki erről az MTI-nek nyilatkozott.

Budapesti tüntetés a világsajtóban

Külföld - 2006-09-19

A francia hírügynökség szerint a tüntetők "főként militáns nacionalistákból és a futballmérkőzésekről ismert garázdákból" álltak. Több világhírügynökség is részletes tudósításokat közölt a Budapesten hétfőn este lezajlott tüntetésről és a Magyar Televízió épületének ostromáról.

Megkezdődött Gyurcsány és Putyin tárgyalása Szocsiban

Külföld - 2006-09-18

Az orosz és a magyar agrártárca együttműködési megállapodást ír alá Vlagyimir Putyin elnök és Gyurcsány Ferenc miniszterelnök hétfői, szocsi találkozója alkalmával.

Világméretű tiltakozásra szólították fel a muszlimokat a pápa ellen

Külföld - 2006-09-18

A "békés harag napjának" hirdette meg a következő pénteket az egyik legbefolyásosabb muzulmán egyházi méltóság, felszólítva a muszlimokat, hogy tiltakozzanak XVI. Benedek pápa iszlámellenesnek minősített kijelentései ellen.

Elvezették a vármegyések vezetőjét a szlovák belügyminisztérium elől

Külföld - 2006-09-17

A szlovák rendőrség szombat délután elvezette Toroczkai Lászlót, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom vezetőjét a szlovák belügyminisztérium épülete elől, ahol félszáznál is több újságíró várta őt, az általa meghirdetett sajtótájékoztatóra

Ismét a hágai együttműködés javítására sürgette Szerbiát az EU

Külföld - 2006-09-16

Brüsszelben tartott ülésük után az EU-tagországok külügyminiszterei - köztük a magyar Göncz Kinga - közleményben jelezték Belgrádnak azt is, hogy az unió kész újraindítani a társulási szerződésről felfüggesztett tárgyalásokat, amint teljesül a hágai törvényszékkel folytatott teljes körű együttműködést magában foglaló feltétel.

Felháborodtak a muzulmánok a pápa idézetén

Külföld - 2006-09-15

Már szinte az egész muzulmán világ felháborodott azon, amit XVI. Benedek pápa Németországban a vallás és az erőszak bizonyos történelmi összefonódásáról mondott.

Jóváhagyta az Európai Bizottság a magyar regionális támogatási programot

Külföld - 2006-09-15

Jóváhagyta az Európai Bizottság szeptember 13-án, szerdán hét európai uniós tagország, köztük Magyarország 2007-2013 közötti regionális támogatási programját. A brüsszeli testület egy nemrégiben elhatározott döntés értelmében felülvizsgálja minden tagország állami támogatási rendszerét a területfejlesztésben, és azt követően, új iránymutatások alapján hagyja jóvá a nemzeti programokat.

Merénylet az orosz központi bank elnökhelyettese ellen

Külföld - 2006-09-14

Merényletet követtek el Moszkvában az orosz központi bank elnökének első helyettese, Andrej Kozlov ellen, aki csütörtök reggelre belehalt súlyos sebesüléseibe - közölte egy magas rangú kórházi orvos.

Szlovákiában bejelentették: színlelt volt a nyitrai magyarverés

Külföld - 2006-09-12

Robert Fico kijelentette: kormánya a jövőben is következetesen fellép a szélsőséges jelenségek ellen, de azok ellen is, akik koholmányokkal ártanak Szlovákia kormányának. "Aki ütni akar, az botot is talál" - hivatkozott egy szlovák közmondásra a kormányfő, hangsúlyozva: a magyarverésként előadott nyitrai eset "nem hogy nem történt meg, hanem még meg is hamisították" a meg nem történteket.

Bush szerint a terrorellenes harc a civilizációért folytatott küzdelem

Külföld - 2006-09-12

George Bush a civilizációért folytatott küzdelemnek nevezte a terrorellenes harcot az amerikai nemzethez intézet hétfő esti beszédében. Az Egyesült Államok elnöke Washingtonból, a Fehér Házból szólt országa lakosságához a 2001. szeptember 11-i Amerika-ellenes terrormerényletek ötödik évfordulóján.

9/11: öt éve történt a tragédia

Külföld - 2006-09-11

Öt éve, 2001. szeptember 11-én, egy keddi napon érte az Egyesült Államokat történetének legsúlyosabb terrorcsapása, melynek során az al-Kaida iszlám terrorszervezet támadást intézett a New York-i Világkereskedelmi Központ és a washingtoni kormányépületek ellen, 2749 ember életét követelve.

Szülőházát és egykori iskoláit is felkeresi a pápa

Külföld - 2006-09-11

XVI. Benedek pápa hétfőn szülőfalujába látogat. Egész napját gyerek- és ifjúkorának helyszínein tölti, elzarándokol iskoláiba és a papneveldébe.

Rice: az Egyesült Államok öt évvel szeptember 11. után biztonságosabb

Külföld - 2006-09-11

Biztonságosabb az Egyesült Államok öt évvel a szeptember 11-i merényletek után - közölte vasárnap Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter, aki szerint az al-Kaida nemzetközi terrorhálózat "komolyan meggyengült".

Az izraeli kormányfő kész találkozni Abbász palesztin elnökkel

Külföld - 2006-09-10

Ehud Olmert izraeli kormányfő akár azonnal kész találkozni Mahmúd Abbász palesztin elnökkel, de nem hajlandó engedményre, amíg Gilad Salit izraeli tizedes palesztin fogságban van - közölték izraeli illetékesek.

Prodi: Szíria elfogadja az európai jelenlétet a libanoni határon

Külföld - 2006-09-10
Beleegyezett a szíriai elnök, hogy az Európai Unió határőrei óvják országa Libanonnal közös határát a Dél-Libanonba irányuló fegyverszállítás megakadályozására - mondta Romano Prodi olasz miniszterelnök.

Hol működnek CIA-börtönök?

Külföld - 2006-09-09

George Bush amerikai elnök szerdán elismerte, hogy a CIA "kisszámú" - a Fehér Ház tájékoztatása szerint "száznál kevesebb" - külföldi gyanúsított kihallgatását az Egyesült Államokon kívül folytatja, közvetve beismerve ezzel, hogy helytálló volt a The Washington Post tavaly novemberi értesülése, miszerint a hírszerzés titkos fogva tartási helyeket tart fenn külföldön.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza