Olvastuk

Eredmények megjelenítése 1421-től 1429-ig 1429 találatból.

Elektronikus hirdetés csak az ahhoz hozzájáruló címzettnek küldhető

Olvastuk - 2007-04-08

A kéretlen elektronikus levelek - hirdetések - visszaszorítására törvényjavaslatot terjesztett be az Országgyűlésnek a kormány. A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium honlapján olvasható javaslat az elektronikus kereskedelemről szóló törvényt módosítója úgy, hogy az nem minősíti elektronikus hirdetésnek az olyan közlést, amely csak a vállalkozás domain nevét és e-mail címét tartalmazza.

Este fél nyolckor bocsátják fel Charles Simonyit az űrbe

Olvastuk - 2007-04-07

Szergej Ivanov orosz miniszterelnök-helyettes és Martha Stewart, az egészséges életvitel és szépségápolás ismert amerikai tévésztárja is megszemléli Charles Simonyi magyar származású űrturista és két orosz profi űrhajóstársa, Fjodor Jurcsihin és Oleg Kotov szombat esti startját a bajkonuri űrrepülőtéren - jelentették orosz hírügynökségek.

Eörsi szerint most kezdődik a műtét

Olvastuk - 2007-04-06

A pártelnök által mondottaknak nem pusztán az a politikai üzenete, hogy ha nincs több-biztosítós modell, akkor nincs koalíció sem – értékelte Kóka János szavait Eörsi Mátyás országgyűlési képviselő. A szabad demokrata politikus szerint a koalíció fennmaradásának feltétele "az egészségügy jóvátétele”. Hiszen az építő munka csak most kezdődik – emlékeztetett.

5,1 százalékkal nőtt a vendégéjszakák száma

Olvastuk - 2007-04-05

A kereskedelmi szálláshelyeken az év első két hónapjában az egy évvel korábbinál 5,1 százalékkal több, 1,714 millió vendégéjszakát töltöttek el a külföldi és a belföldi vendégek - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön.

A jövő háborúit a vízért vívják?

Olvastuk - 2007-04-04

Sokak szerint az emberiség egyik legnagyobb jövőbeli problémája az lesz, amiről cikket közöl a Népszabadság. A lap beszámol egy új ENSZ-jelentésről, ami annak lehetőségét vetíti előre, hogy s a globális felmelegedés okán csökkenő vízkészletekért háborúk indulhatnak.

Felsőoktatási törvénymódosítás lesz, népszavazás nem

Olvastuk - 2007-03-31

A Felsőoktatási Kerekasztal Hiller István, oktatási és kulturális miniszter vezetésével a felsőoktatási törvény módosításáról konzultált, miközben a Fidesz és KDNP által benyújtott népszavazási kezdeményezést az Országos Választási Bizottság (OVB) nem hitelesítette.

Orosz figyelmeztetés Orbán Viktornak

Olvastuk - 2007-03-29

Nem kell politikát csinálni az energiapolitikából – közölte tegnap Orbán Viktorral Igor Szergejevics Szavolszkij, a magyarországi orosz nagykövet. Bár a diplomata nem volt hivatalos felszólaló azon a konferencián, amelyet a Fidesz a Római Szerződés aláírásának 50. évfordulója alkalmából szervezett, de amikor úgy érezte, hogy az ellenzéki párt vezetője a kelleténél kritikusabb a magyar kormány, illetve az orosz gazdasági rendszer tekintetében, váratlanul szót kért.

Ady és a haldokló tölgyek

Olvastuk - 2007-03-28

Az egyre pusztuló debreceni Nagyerdő legfőbb ellensége nem az évtizedek óta tartó fokozatos kiszáradás, nem a talajvíz újabban drasztikus méreteket öltő csökkenése, s még csak nem is a tájidegen aljnövényzet elburjánzása, hanem mindezen okok kiváltója: az ember. Talán nem sértek vele senkit: a város értékeire és hagyományaira méltán büszke debreceni polgár.

Repülővel vidékről

Olvastuk - 2007-03-26

Már nem kell feltétlenül a fővárosba utaznia a repülővel nyaralni indulónak. Elsősorban charterjáratokkal az idén nyáron már Debrecenből, Sármellékről, Pécs-Pogányról és Győr-Pérről is közvetlenül juthatunk el a legnépszerűbb mediterrán üdülőhelyekre.

hirdetés

„Kiadó egy családi ház 120 nm alapterületű földszintje. A ház emeletén egy Pilates és jóga stúdió működik, így elsősorban olyan vállalkozások érdeklődését várjuk, akiknek a tevékenységi köre ezzel összhangban van.A terület bármilyen csendes sport, vagy egészséges életmódra nevelő tevékenység végzésére alkalmas. A kiadó helyiségekhez öltöző, zuhanyzó, wc, konyha, recepció, rendezett kert, és több férőhelyes a telken kialakított parkoló tartozik. Érdeklődni a helyszínen: Debrecen, Sámsoni út r18. (MM-Pilates Stúdió) vagy a +36 20 204 94 35-ös telefonszámon lehet.

Ár: 240.000.-Ft, mely a rezsit is tartalmazza